Vajinusmus....

Ben bebek yağıyla aştım bu durumu ve acı olacağını (ki olmuyor) kabullendim öyle aştım bu durumu.
Bende öyle aştım. Hemde benimki esnekti düşün artık tabiki ilki acıyacak. Ölüm değil aş bunu benim 1 ayda oldu kafamda karar vermiştim bebek yağı aldık. Dayandım ve oldu. Sonraki ilişkilerimde hiç acı çekmedim

Şu topikte bebeyağı tavsiyelerine cevap vermekten yoruldum ama pes etmeyeceğim.

Kukunuza bebe yağı sürmeyin konu sahibiciğim. Çok zararlı, çok tehlikeli, bölgenin florasına hiç uygun değil. Uzun vadede çok zarar görürsünüz. Bu iş için özel tasarlanmış kayganlaştırıcılar var milyon çeşit. Alın birini kullanın size aylarca gider.
Öffff be. Şu bebeyağını bebe hariç heryere kullanıyorlar. Ankastre parlatmaktan tut ilişkiye girmek için uzanan geniş bir yelpaze :KK34:

Kızlar birazdan tekrar deneyeceğiz dişimi sıkacağım cesaretlendirdim kendimi bolca kayganlaştırıcı ile tavsiyeleriniz var mı 🙏

Başka şeylere kayganlaştırıcı rolü oynatmak yerine kayganlaştırıcı kullanmak daha mantıklı değil mi?
haklısınız eczaneden ilaç alınca ondanda alıyordum uzun süre gidiyor zaten o yüzden kayganlaştırıcı kullanmadık yalan konuşmayayım şimdi ferahlık için nane ile karıştıranıda duydum ben

X