• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VAJİNUSMUS

arkadaşlar neden tartışıyoruz. biri reklam yapıyorsa bunu zaten okuyucular anlar boşuna birbirimizi üzmeyelim. sorunlarımızı birbirimizele paylaşarak atlatalım. belki reklam belki değil bilmiyorum reklamsa bunun vebali zaten çekilir birgün insanları yanlış yönlendirip beddualar alarak,,,, biz önerilerimizi sunalım diğer kişiler en azından sunduğumuz önerilere riayet ederler.
Tartışmak istemesem de insanlarımızın genel özelliği herşeyi bilen ve her olaya muhalefet olma gereksinimi duydukları için ya da kendileri en iyiye rastlamadıkları için hatta belki de aşmadığı her problemi başkalarından çıkardıkları için olaylar bu yöne taşınıyor maalesef

ben doktor tedavisiyle yendim bu korkuyu 3 saatte Ankara da ebru zülfikaroğluna gittim pahalı ama işini yapıyor gerçekten tedavi etti canım öneririm

Merhaba

Bende vajinusmusum ama bir turlu egzersizleri bulamadim yardimci olurmusunuz bana da

Bende psikiyatrist cinsel terapiyle yendim , yardımla çok kolay oluyor

Back