• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VAJİNUSMUS

M
boşuna reklam yapacağına belirli egzersizleri yapsaydın zaten çok kolay yenerdin. Çok önemli değilse boşuna doktora gitmeyin arkadaşlar sadece ufak egzersizler ile çok kolay yenebiliyorsunuz ben araştırılarak böyle yendim 💪🏻

Merhaba

Bende vajinusmusum ama bir turlu egzersizleri bulamadim yardimci olurmusunuz bana da

%100 garanti veriyormuş 😆 reklam olduğu oyle belli ki... bu kişilerin sizle aynı sorun taşıyıp taşımadığı belli değilken insanları bir kişiye yönlendirip % 100 garanti veriyorum diyerek umutlarini somuremezsiniz.

vajinismusta altta yatan neden nadiren fizikseldir.

M

Merhaba

Bende vajinusmusum ama bir turlu egzersizleri bulamadim yardimci olurmusunuz bana da
Egzersizleri ben bir uzman yardımı ile gerçekleştirdim. Kendisinin özel üretim fallusları var sana özel ve ona göre egzersiz yaptırıyor. Ama fiziksel bir problemin olup olmadığına da bakıyor ve yine öne göre hareket ediyor. Kendin yapıp stresle ve canını acıtma korkusuyla yapmaktansa uzmandan yardım alırsan daha iyi olur senin için

%100 garanti veriyormuş 😆 reklam olduğu oyle belli ki... bu kişilerin sizle aynı sorun taşıyıp taşımadığı belli değilken insanları bir kişiye yönlendirip % 100 garanti veriyorum diyerek umutlarini somuremezsiniz.

vajinismusta altta yatan neden nadiren fizikseldir.
Pardon ? Reklam yapma aracım olsa dibimdeki doktoru överim 1000 km ötedeki doktoru değil. Ve hatta bir çok doktorun anlayamadığı fiziksel sorunumu yani doğuştan olan sorunumu bulması bile benim için büyük bir olay. Tabi siz herşeye muhalefet olan insanlar,asıl yardıma ihtiyacı olacak kişileri engellemeye pek meraklarısınız. Yine söylüyorum Didem hocaya gidip sonuç almayan vajinusmus hastası katiyen olamaz. Siz anca reklam sanıp kendinizi avutun 😘😘

Egzersizin kime ne zararı varmış ? Egzersiz yapmak için kim doktordan onay alır ? Bence sizde biraz egzersiz yapın. özellikle 'beyin egzersizi'
Hayırdır ya ? Konu ile diploması olmayan herkes egzersiz yaptırır olmuş ?? Zararı var demedik zaten kontrol altında yapılması lazım dedik. Ayrıca bu hastalığın kişiye özgü bi hastalık olduğunu ve herkese göre değişiklik göstereceğini anlamak için beyin gerekiyor. Sanırım oda sende yok. Ayrıca Ben beyninlede egzersiz yaparım fakat sana üzülüyorum olmayan şeyin egzersizini yapmak biraz zor olabilir.

M

Merhaba

Egzersiz öyle senin tek başına yapabileceğin,yenebileceğim birşey değil canım.vajinusmus psikolojik bir rahatsızlık.dr gittim oda egzersiz verdi ama once kendi muayenehanesinde deneniyor sonra evde calisma veriyor.ben de yaşadım 2 seansta yendim dr çok önemli. Istanbul da nisantasinda dr ayten olgun a gittim. Hep yanında çok iyi bi dr ona güven.

Hayırdır ya ? Konu ile diploması olmayan herkes egzersiz yaptırır olmuş ?? Zararı var demedik zaten kontrol altında yapılması lazım dedik. Ayrıca bu hastalığın kişiye özgü bi hastalık olduğunu ve herkese göre değişiklik göstereceğini anlamak için beyin gerekiyor. Sanırım oda sende yok. Ayrıca Ben beyninlede egzersiz yaparım fakat sana üzülüyorum olmayan şeyin egzersizini yapmak biraz zor olabilir.
Ben kimseye egzersiz yaptırmıyorum sadece belirli hareketler tavsiye ediyorum. düşünebilen herkes bunun başta psikolojik bir sorun olduğunu ve daha sonra egzersizler ile aşılabildiğini az çok anlar ve duruma göre doktor tedavisi alabilir. Herşey önce beyinde bittiği için aklı olan kendisini yönetme biçimi olan herkes doktora gitmeden egzersizlerle bunu rahatlıkla yenebilir. Mesela benim gibi :) Aman egzersizleri ihmal etmeyin sonra üzerinize vazife olmayan yorumlara pat diye atlayıp rezil olabilirsiniz mazallah :)

Ben kimseye egzersiz yaptırmıyorum sadece belirli hareketler tavsiye ediyorum. düşünebilen herkes bunun başta psikolojik bir sorun olduğunu ve daha sonra egzersizler ile aşılabildiğini az çok anlar ve duruma göre doktor tedavisi alabilir. Herşey önce beyinde bittiği için aklı olan kendisini yönetme biçimi olan herkes doktora gitmeden egzersizlerle bunu rahatlıkla yenebilir. Mesela benim gibi :) Aman egzersizleri ihmal etmeyin sonra üzerinize vazife olmayan yorumlara pat diye atlayıp rezil olabilirsiniz mazallah :)
Demekki herkes senin kadar cesaretli olamıyor bu konuda. Kişiye özgü hastalık kısmından ne anlıyorsun ? Dereceleri olan bir hastalık. Önce doktor ve ardından doktorla beraber egzersizleri yapabilir. Her neyse ben birde beyin doktoru önerisi yapayım da nakil için başvuru yapabilirsin 🤗🤗

Demekki herkes senin kadar cesaretli olamıyor bu konuda. Kişiye özgü hastalık kısmından ne anlıyorsun ? Dereceleri olan bir hastalık. Önce doktor ve ardından doktorla beraber egzersizleri yapabilir. Her neyse ben birde beyin doktoru önerisi yapayım da nakil için başvuru yapabilirsin 🤗🤗
Nakil çok ayrı egzersiz çok ayrı konulardır eminim nakil konusunda detaylı araştırmalar ve doktor tavsiyeleriniz de vardır :) Ben egzersiz konusunda tecrübeli olduğum için malesef o konuda tavsiye veriyorum. Herkesin araştırma alanı farklı :)

Yaşamadan anlaşılabilecek bir durum değil. Kendi atlatabileni tebrik ederim. Peki ya atlatamayan...
Evliliğimden 11 ay sonra kabullendim vajinüsmüsü, Dr. Didem KURBAN' a yazılan mektupları tamamen tesadüfen internette okumamla başladı kabullenişim. Konduramıyor insan kendine, boşanmayı bile göze alıyor da doktora gitmeyi göze alamıyor. Öyle bir öz güven patlaması ve öyle bir öz güven eksikliği yaşarsınız. Allah razı olsun Didem Hocamdan 4 günde tedavim bitti ve gözyaşlarım mutluluktan aktı sayesinde. ERTELEMEYİN ve bir doktor seçemediyseniz Didem hanıma gelin :)

• Beğen
Reactions: RNB
arkadaşlar neden tartışıyoruz. biri reklam yapıyorsa bunu zaten okuyucular anlar boşuna birbirimizi üzmeyelim. sorunlarımızı birbirimizele paylaşarak atlatalım. belki reklam belki değil bilmiyorum reklamsa bunun vebali zaten çekilir birgün insanları yanlış yönlendirip beddualar alarak,,,, biz önerilerimizi sunalım diğer kişiler en azından sunduğumuz önerilere riayet ederler.

Vajinada problem olabilir buna zaten vajinismus denmiyor arkadaşım... senin fiziksel bi engelin varmış opere edilmiş kurtulmuşsun.
Reklam yapmadan önce doktorun keşke vajinismusun tanımına baksaydı
Vajinusmus psikomotor bir durumdur yani fiziksel hiçbir engel yoktur yapı olarak tamamen normaldir herşey. Psikomotor neymiş bir araştır.

Vajinada problem olabilir buna zaten vajinismus denmiyor arkadaşım... senin fiziksel bi engelin varmış opere edilmiş kurtulmuşsun.
Reklam yapmadan önce doktorun keşke vajinismusun tanımına baksaydı
Vajinusmus psikomotor bir durumdur yani fiziksel hiçbir engel yoktur yapı olarak tamamen normaldir herşey. Psikomotor neymiş bir araştır.
Allah aşkına söylediklerimi biraz dikkate alırsanız daha mantıklı cümleler kurabilirsiniz. Benim fiziksel durumumu hiç bir doktor farketmediği için bu durumum psikolojik olarak vajinusmusa yansımış. Yani düşünün ki ben ameliyattan sonra her ne kadar orada bir şey kalmadığını bilsem de psikolojik olarak rahat hissetmiyordum. İstemsiz kasılmalarım oluyordu. Uzun lafın kısası ister fiziksel ister psikolojik hangi durum olursa olsun ben uzman ile hareket edilmesini savunuyorum.

Allah aşkına söylediklerimi biraz dikkate alırsanız daha mantıklı cümleler kurabilirsiniz. Benim fiziksel durumumu hiç bir doktor farketmediği için bu durumum psikolojik olarak vajinusmusa yansımış. Yani düşünün ki ben ameliyattan sonra her ne kadar orada bir şey kalmadığını bilsem de psikolojik olarak rahat hissetmiyordum. İstemsiz kasılmalarım oluyordu. Uzun lafın kısası ister fiziksel ister psikolojik hangi durum olursa olsun ben uzman ile hareket edilmesini savunuyorum.

Tamam da sorun vajinismus değilmiş ki. Konu başlığınız bu olduğu için diyorum?

Tamam da sorun vajinismus değilmiş ki. Konu başlığınız bu olduğu için diyorum?
Bende konu başlığı adı altında başımdan geçeni anlattım ki sorun yaşayanlar doktor arayışına girdiklerinde (benim gibi) kesin sonuç alabilecek doktorlara gitsinler istediğim için yazdım :) keşke birileri de bana bu kadar iyi doktorlar önerselerdi de 1 buçuk yıl işini iyi bilmeyen doktorlara para dökmeseydim.

Herkese merhabalar. Öncelikle benim gibi vajinusmus hastalığında olan kişilere %100 lük bir önerim var.
Ben 1.5 yıllık evliyim ve hayallerim sonunda gerçek oldu sevinci ile ilk gece korkusuyla karşılaştım. Aslında cesaretli bir insanım fakat o gece olmadı. Zamanla olur diyerek askıya aldık. Ama artık işin içinden çıkamıyorduk. Vajinusmusu duydum ama kendime konduramadım.
Antalya da yaşadığım için en iyi doktor arayışına girdik. En iyi adı altında kadın doğuncaya gittim fakat sonuç alamadım. Durumum psikolojik diye düşündüm psikiyatriye gittim ilaçlar kullandım yine sonuç alamadım. Anestezi altında muayene oldum sorun yok denildi ama yine sonuç alamadım. Taaki Ankara’da DİDEM KURBAN hocam ile tanışana denk. İlk gittiğim gün farketti bende fiziksel bir problem olduğunu. Canımın yanması psikolojik değil tamamen fizikselmiş. Ve küçük bir operasyon ile vajinamdaki sorunu halletti ve bana 1 ay dinlenme süresi verdi. 1 ay sonra gittim ve 3 gün içerisinde hiç yapamam dediğim cinsel ilişkiyi gerçekleştirdim.Bu kadar basit bir olayı ben 1.5 yıla taşımışım. Keşke ilk olarak Didem hocama gitseydim. İşini iyi bilmeyen doktoralara milyarlar dökmeseydim. Şimdi iyi ki diyorum. Didem hocama ne kadar teşekkür etsem az kalır. Siz korkularınız nedeni ile ondan vazgeçmek isteseniz dahi o sizi asla bırakmıyor ve bir abla bir dost bir anne kadar sıcak davranıyor. Korkmayın. Biz kadınların isteyip de başaramayacağı hiçbir şey yok ! :)
Antalya da hangi doktora gittiniz?

Back