Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anket vajinusmus
- Konu Sahibi duygum23
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- vajinismus çözümü vajinusmus
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
- 598
Jinekoloji - Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim
Parmağı yapmadım çok sızı oluyor 😔 Parmak hiç denemedim ve hala bu durumu yenmiş biri olarak hala deneyemem..Aparatlar ile daha hızlı yol aldım ben sende dene istersen..Sızı olan yerde sakince bekle nefes al full oraya odaklanma rahat bırak kendini asla karamsar olma acele etme canım..
www.kadinlarkulubu.com
- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
- 598
Merhaba ,3 aylık evliyim hala ilişkiye giremedim.tam olcak derken birşey engelliyor gibi durduruyorum ve hala bekliyorum düzelir diye bu durumu yenenler bana destek olmasını istiyorum önerilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var...
Jinekoloji - Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim
Parmağı yapmadım çok sızı oluyor 😔 Parmak hiç denemedim ve hala bu durumu yenmiş biri olarak hala deneyemem..Aparatlar ile daha hızlı yol aldım ben sende dene istersen..Sızı olan yerde sakince bekle nefes al full oraya odaklanma rahat bırak kendini asla karamsar olma acele etme canım..
www.kadinlarkulubu.com
- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
- 598
Linkini attığım yere bir bakın isterseniz .Merhaba ,3 aylık evliyim hala ilişkiye giremedim.tam olcak derken birşey engelliyor gibi durduruyorum ve hala bekliyorum düzelir diye bu durumu yenenler bana destek olmasını istiyorum önerilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var...
- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
- 598
İnşAllah en kısa zamanda sorununuzu çözersiniz .teşekkür ederim içimi buraya dökmek istedim bu konuyu kimseye açamıyorum ilk kez buraya yazıyorum artık düşünmekten yoruldum.
- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
Bizim de 10 ay boyunca olmadı ben 10 ayımı çöpe attığıma çok pişmanım.Her gün lavga ediyorduk her kavganın sonu cinselliği gerçekleştiremeyişimize geliyordu.Tedaviyle düzeldim.Çok yeni evlisin sorunlar başlamadan destek al bir an önce vakit kaybetme
[/QUOTE
- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
Ankara'da tedavi oldum.Reyyan Özcan Temizkan hocada.Özel muayenehanesi var kendisinin.Biz başka şehirden oraya gidip kaldığımız için tedavi sürecim masraflı oldu ama gittiğimize değdi keşke daha önce gitseydikbizimde kavgalrimiz buyuzden hergun kavga ediyoruz sen nerde tedavi oldun devlet hastanesi çözüm bulabiliyor mu
Öncelikle rahat olmanı tavsiye ederim bu hastalığı kendi kendine yenmiş biri olarak sana tek tavsiyem korkulacak hiçbirşey yok dilatör ile çalışmayı dene çok faydalı oluyor eğerMerhaba ,3 aylık evliyim hala ilişkiye giremedim.tam olcak derken birşey engelliyor gibi durduruyorum ve hala bekliyorum düzelir diye bu durumu yenenler bana destek olmasını istiyorum önerilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var...
Merhaba tedavi oldun muMerhaba ,3 aylık evliyim hala ilişkiye giremedim.tam olcak derken birşey engelliyor gibi durduruyorum ve hala bekliyorum düzelir diye bu durumu yenenler bana destek olmasını istiyorum önerilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var...