• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket vajinusmus

duygum23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
6
2
36
34
Merhaba ,3 aylık evliyim hala ilişkiye giremedim.tam olcak derken birşey engelliyor gibi durduruyorum ve hala bekliyorum düzelir diye bu durumu yenenler bana destek olmasını istiyorum önerilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var...

Merhaba ,3 aylık evliyim hala ilişkiye giremedim.tam olcak derken birşey engelliyor gibi durduruyorum ve hala bekliyorum düzelir diye bu durumu yenenler bana destek olmasını istiyorum önerilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var...

Linkini attığım yere bir bakın isterseniz .

teşekkür ederim içimi buraya dökmek istedim bu konuyu kimseye açamıyorum ilk kez buraya yazıyorum artık düşünmekten yoruldum.

Bizim de 10 ay boyunca olmadı ben 10 ayımı çöpe attığıma çok pişmanım.Her gün lavga ediyorduk her kavganın sonu cinselliği gerçekleştiremeyişimize geliyordu.Tedaviyle düzeldim.Çok yeni evlisin sorunlar başlamadan destek al bir an önce vakit kaybetme

Bizim de 10 ay boyunca olmadı ben 10 ayımı çöpe attığıma çok pişmanım.Her gün lavga ediyorduk her kavganın sonu cinselliği gerçekleştiremeyişimize geliyordu.Tedaviyle düzeldim.Çok yeni evlisin sorunlar başlamadan destek al bir an önce vakit kaybetme
[/QUOTE

bizimde kavgalrimiz buyuzden hergun kavga ediyoruz sen nerde tedavi oldun devlet hastanesi çözüm bulabiliyor mu

bizimde kavgalrimiz buyuzden hergun kavga ediyoruz sen nerde tedavi oldun devlet hastanesi çözüm bulabiliyor mu
Ankara'da tedavi oldum.Reyyan Özcan Temizkan hocada.Özel muayenehanesi var kendisinin.Biz başka şehirden oraya gidip kaldığımız için tedavi sürecim masraflı oldu ama gittiğimize değdi keşke daha önce gitseydik

Öncelikle rahat olmanı tavsiye ederim bu hastalığı kendi kendine yenmiş biri olarak sana tek tavsiyem korkulacak hiçbirşey yok dilatör ile çalışmayı dene çok faydalı oluyor eğer

Merhaba tedavi oldun mu

Back