Merhabalar
Vajinusmus hastalığı olan bayanlara destek olmak için bu konu başlığını açtım. Çünkü Vajinusmus hastalığı olan bayanlar sessizdir kimseyle paylaşamaz her şeyi içlerinde yaşarlar burada herkes birbirine destek olmalı diye düşündüm.
Merhabalar;
Böyle bir hastalığın farkına vardıktan sonra burada çok zaman geçirdim.Üyeliğim yoktu ama çok okudum ve yenersem yöntemimi yazılacam dedim hep erkek arkadşıma. Parmak egzersizi , jinekolog, psikiyatrist bana çok uzak geliyordu. Bunları okuyordum ve bir doktora gitmem gerektiğini düşünüyordum.ama bugün oldu ve bunların hiç birini yapmadan. Erkek arkadaşım bir eczaneye uğradı hatta nöbetçi eczane sadece kas gevşetici almak için ama bit şekilde eczacı hanımefendiyle konuşmuşlar ve eczacı doktor bir arkadaşının vajinusmusu Madecassol ve anestol pomad kullanarak yendiğini söylemiş. Erkek arkadaşım da her iki kremi de almış. Bir de leodax plus kas gevşetici almış. Belki size ters gelebilir ama kas gevşeticiyi içmeden önce bir bira içtim , kas gevşeticiyi içtim duşa girdim çıktıktan sonra eczacının verdiği kremleri karıştırarak genital bölgeme sürdüm biraz vajina deliğine baskıda yaptım kremle.Kremlerin etki etmesini beklerken bir bira daha içtim sonrasında idrara sıkıştım ve idrarımı yaptıktan sonra tekrar sürdüm kremleri karıştırarak yaklaşık 20 dk kadar etki göstermesini bekledim ve ilişki yaşamaya başladık ve oldu . Çok az zorlandım. Daha önce sadece kegel deniyordum ilişki esnasında başı girdiğinde kegele başladım serbest bıraktığımda erkek arkadaşım baskı yapmaya başladı bi kaç tekrar ve burundan nefes alıp ağızdan verme ile başardık. Sizleri çok okudum yaklaşık 9 aydır deniyoduk her başarısız sonuçta girip okudum. Herhangi bi üyeliğim de yoktu hatta erkek arkadaşıma eğer olursa kadınlar kulübüne girip yazcam dedim o hatırlattı bana şimdi :) umarım size de çare olur denemekte fayda var. Siz bilmiyorsunuz ama bana çok destektiniz benimki de böyle bi yöntemdi. Yalnız erkek arkadaşım eczacıya alkol de alacağımı söylediğinde çok fazla içmesin demiş ben de yukarda anlattığım gibi iki bira içtim.Çok teşekkür ediyorum hepinize.doğru yere mi bilmiyorum Umarım okunur görülür ve belki aranızdan bazılarının işine yarar
Merhabalar
Vajinusmus hastalığı olan bayanlara destek olmak için bu konu başlığını açtım. Çünkü Vajinusmus hastalığı olan bayanlar sessizdir kimseyle paylaşamaz her şeyi içlerinde yaşarlar burada herkes birbirine destek olmalı diye düşündüm.