- 2 Temmuz 2017
- 11
- 3
- 1
- 47
- Konu Sahibi Vintageseven
Insallah canim,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülşahcm sen hangi tedaviye 5milyar ödedn peki tam olmamış anladgm kadarylaAnlıyorum canım bizde verdik 5 milyar ama ben baya ilerledim çok şükür
vibratör setiyle egzersiz yaptırdılargülşahcm sen hangi tedaviye 5milyar ödedn peki tam olmamış anladgm kadaryla
vibratör setiyle egzersiz yaptırdılar
üstüne düşsene tedavi eden merkezinbende vibratörle egzersiz yaptım ama olmadı tam 6000 tl para gitti
sen nerde tedavi oldn canımbende vibratörle egzersiz yaptım ama olmadı tam 6000 tl para gitti
gülşahcm dgru diyorsunda kız napsın bende aynı şekil madur oldumüstüne düşsene tedavi eden merkezin
canım burası türkiye bn avk. buldum görüştüm bna avk. söyledgi çok masrf yaparsnz mahkmydi şuydu buydu derkn yıpranırsnz alcgnz parada cüzi miktar olur bnde geri adım attım böyle olunca ama tabiki buradan vajinsms prblemi yaşayn arkdslra söylyrum adanda botoks tedavsi yaptırmayın sadece 1dktr yapıyr bunu zaten bunu ama asla ve asla sonuç alamazsınız.yani diyecgm o ki ifşa edin hakaret içermeden yapın bunu haklıykn haksz olmmk için6 milyar az para mı biz o parayı ne zorluklarla bulduk peşine düşmemiz lazım tabiki sağlık bakanlığına şikayet ediceksin yetkili birilerine nasıl bir durumun içinde olduğunu tahmin edebiliyorum bende tedavi oldum ama bende vibratörle egZersizle tedavi oldum daha tam yenmedim
insanların çaresizliklerini fırsat biliyorlar bu onların yanına kalmaz merak etmeyin Allah büyükcanım burası türkiye bn avk. buldum görüştüm bna avk. söyledgi çok masrf yaparsnz mahkmydi şuydu buydu derkn yıpranırsnz alcgnz parada cüzi miktar olur bnde geri adım attım böyle olunca ama tabiki buradan vajinsms prblemi yaşayn arkdslra söylyrum adanda botoks tedavsi yaptırmayın sadece 1dktr yapıyr bunu zaten bunu ama asla ve asla sonuç alamazsınız.yani diyecgm o ki ifşa edin hakaret içermeden yapın bunu haklıykn haksz olmmk için
Nasıl yendinizSlm cnm ben daha yeni yendim
Mrb mariye ben birçok tedavi denemiş 5yllk vaji hastasydım taki 28eylüle kdar dha snra kadnlr klübü vajinsmus bilgileryle ewde kendi yaptgım aparat sayesinde gün gün ilerleyerek yendim bunu bu siteyi muhakkak okuyun ve uygulayın eminimki sizde basarıcksnzBana da yardımcı olun lütfen bunalıma girdim. 5 aylık evliyim
aparatla malesef ben yapamıyorumMrb mariye ben birçok tedavi denemiş 5yllk vaji hastasydım taki 28eylüle kdar dha snra kadnlr klübü vajinsmus bilgileryle ewde kendi yaptgım aparat sayesinde gün gün ilerleyerek yendim bunu bu siteyi muhakkak okuyun ve uygulayın eminimki sizde basarıcksnz
Kuzum ne durumdasın?Kızlar bana yardmci olurmsnz