- 2 Mayıs 2017
- 979
- 1.542
- 113
- Konu Sahibi Vintageseven
Merhaba yendin mi canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende vajinismus um evlilik yaptım ve bu dertten dolayı ayrıldım. O zamanlar adını bile bilmiyordum.boşandıktan sonra öğrendim şimdi yine evlenme aşamasındayım napicagimi bilmiyorum korkum beni evlilikten ali koyuyor bana yardımcı olurmusun .nasıl yendinNe durumdasın? Ben 9 aydır yaşıyorum bu derdi pazartesi ilk birleşmeyi gerçekleştirdim :) bende çok kötüyüm yardımcı olabilirim
merhaba bende vajinismus um evlilik yaptım ve bu dertten dolayı ayrıldım. O zamanlar adını bile bilmiyordum.boşandıktan sonra öğrendim şimdi yine evlenme aşamasındayım napicagimi bilmiyorum korkum beni evlilikten ali koyuyor bana yardımcı olurmusun .nasıl yendin
Çok teşekur ederimCanım benim çok üzüldüm.. Benden evlenmeden bu derdi bilmiyordum hatta evlendikden 3 ay sonra ögrendimama yenilebiliyor burdaki birçok arkadaş yendi hemde canımız yanmadan rahatyca, yeterki azimli ve istekli ol.. başka bir grupda daha yogun bir sohbet var oraya seni etiketliyorum
Hic korkma cnm bende 5 senelik evliym ve daha yeni yendm cok korkuyodm ama smdi diyormki ne kadar aptal misim yillarim bose gitmis resmenmerhaba bende vajinismus um evlilik yaptım ve bu dertten dolayı ayrıldım. O zamanlar adını bile bilmiyordum.boşandıktan sonra öğrendim şimdi yine evlenme aşamasındayım napicagimi bilmiyorum korkum beni evlilikten ali koyuyor bana yardımcı olurmusun .nasıl yendin
Darisi benim basima insallah .Deneyimini bana yazarsan cok sevinirimHic korkma cnm bende 5 senelik evliym ve daha yeni yendm cok korkuyodm ama smdi diyormki ne kadar aptal misim yillarim bose gitmis resmen
tedavi olupta yenemeyen var mı arkadaşlar
ben 2 senedir yenemedim..
İzmirde tedavi gördüm tedavi merkezinde 3 günlük bir tedaviydi tam 6.000 tl para verdik dilatör ile tedaviydi ama yine olmadı doktorda çok ilgisizdi para yı aldı gerisiyle ilgilenmedi .
Belirli bir süre psikiyatriye gittim yine olmadı artık yoruldum olmuyor neden yapamıyorum diye çok düşünüyorum ama bir çıkar yolda bulamıyorum
merhaba bende bi vjnsms hastsym bu konuda yardmcı olrsanz sewinirimtedavi olupta yenemeyen var mı arkadaşlar
merhaba sz nasıl yednz bunuBen 19 senedir çekiyordum bu derdi, Kuşadası'nda Dr Murat Ulusoy'a gittim, aynı günün akşami ilişkiye girdik, hiç düşünmeden gidebilirsin. Biz bide yurt dışında yaşıyoruz. 1haftalığına gittik, Balayı oldu bize
Ilk önce hipnoz oluyorsun, ardından aparatları kendin yönlendiriyorsun, otele gidip aparatlarla ödev yapıyorsun. Akşama doğru tekrar gidip hipnoz olduktan sonra, eşinle deneyime geçebiliyorsun. Yani benim tedavim buydu.merhaba sz nasıl yednz bunu
aparatlarla bende yapıyorum şu hipnozu nasıl yapıyorlarIlk önce hipnoz oluyorsun, ardından aparatları kendin yönlendiriyorsun, otele gidip aparatlarla ödev yapıyorsun. Akşama doğru tekrar gidip hipnoz olduktan sonra, eşinle deneyime geçebiliyorsun. Yani benim tedavim buydu.
Valla nasıl anlatayım bilemedim ki. Bilinçaltına korkulacak bişey değil, acımayacak gibi şeyler yerleştiriliyoraparatlarla bende yapıyorum şu hipnozu nasıl yapıyorlar
işe yarıyor muValla nasıl anlatayım bilemedim ki. Bilinçaltına korkulacak bişey değil, acımayacak gibi şeyler yerleştiriliyor
Ben daha geçen hafta ordaydım. Bayram'ın ikinci günü. Baya baya bitti kabusişe yarıyor mu
sevindim adına darısı bize inşallahBen daha geçen hafta ordaydım. Bayram'ın ikinci günü. Baya baya bitti kabus