Vajinusmus

Ne durumdasın? Ben 9 aydır yaşıyorum bu derdi pazartesi ilk birleşmeyi gerçekleştirdim :) bende çok kötüyüm yardımcı olabilirim

Ne durumdasın? Ben 9 aydır yaşıyorum bu derdi pazartesi ilk birleşmeyi gerçekleştirdim :) bende çok kötüyüm yardımcı olabilirim
merhaba bende vajinismus um evlilik yaptım ve bu dertten dolayı ayrıldım. O zamanlar adını bile bilmiyordum.boşandıktan sonra öğrendim şimdi yine evlenme aşamasındayım napicagimi bilmiyorum korkum beni evlilikten ali koyuyor bana yardımcı olurmusun .nasıl yendin

merhaba bende vajinismus um evlilik yaptım ve bu dertten dolayı ayrıldım. O zamanlar adını bile bilmiyordum.boşandıktan sonra öğrendim şimdi yine evlenme aşamasındayım napicagimi bilmiyorum korkum beni evlilikten ali koyuyor bana yardımcı olurmusun .nasıl yendin

Canım benim çok üzüldüm.. Benden evlenmeden bu derdi bilmiyordum hatta evlendikden 3 ay sonra ögrendim :( ama yenilebiliyor burdaki birçok arkadaş yendi hemde canımız yanmadan rahatyca, yeterki azimli ve istekli ol.. başka bir grupda daha yogun bir sohbet var oraya seni etiketliyorum

Canım benim çok üzüldüm.. Benden evlenmeden bu derdi bilmiyordum hatta evlendikden 3 ay sonra ögrendim :KK43: ama yenilebiliyor burdaki birçok arkadaş yendi hemde canımız yanmadan rahatyca, yeterki azimli ve istekli ol.. başka bir grupda daha yogun bir sohbet var oraya seni etiketliyorum
Çok teşekur ederim

Hic korkma cnm bende 5 senelik evliym ve daha yeni yendm cok korkuyodm ama smdi diyormki ne kadar aptal misim yillarim bose gitmis resmen

Vajinusmus yüzünden ben de boşandım. Eski eşim çok anlayışsızlığı, odunun tekiydi, iyi ki de olmamış. Sonra eşimi çok sevdim, o sorunları yaşayan ben değilmişim gibi hiç korkmadan beraber oldum. Bir oğlum var şimdi, ikinciye hamileyim. O zaman neden bu sorunu yaşadım bilmiyorum. İnanın bana korkacak hiçbir şey Yok. Gerekirse psikoloğa gidin. Boşunaymışş herşey diyeceksiniz

tedavi olupta yenemeyen var mı arkadaşlar

ben 2 senedir yenemedim..

İzmirde tedavi gördüm tedavi merkezinde 3 günlük bir tedaviydi tam 6.000 tl para verdik dilatör ile tedaviydi ama yine olmadı doktorda çok ilgisizdi para yı aldı gerisiyle ilgilenmedi .
Belirli bir süre psikiyatriye gittim yine olmadı artık yoruldum olmuyor neden yapamıyorum diye çok düşünüyorum ama bir çıkar yolda bulamıyorum

ben 2 senedir yenemedim..

İzmirde tedavi gördüm tedavi merkezinde 3 günlük bir tedaviydi tam 6.000 tl para verdik dilatör ile tedaviydi ama yine olmadı doktorda çok ilgisizdi para yı aldı gerisiyle ilgilenmedi .
Belirli bir süre psikiyatriye gittim yine olmadı artık yoruldum olmuyor neden yapamıyorum diye çok düşünüyorum ama bir çıkar yolda bulamıyorum

Ben 19 senedir çekiyordum bu derdi, Kuşadası'nda Dr Murat Ulusoy'a gittim, aynı günün akşami ilişkiye girdik, hiç düşünmeden gidebilirsin. Biz bide yurt dışında yaşıyoruz. 1haftalığına gittik, Balayı oldu bize

merhaba sz nasıl yednz bunu
Ilk önce hipnoz oluyorsun, ardından aparatları kendin yönlendiriyorsun, otele gidip aparatlarla ödev yapıyorsun. Akşama doğru tekrar gidip hipnoz olduktan sonra, eşinle deneyime geçebiliyorsun. Yani benim tedavim buydu.

Ilk önce hipnoz oluyorsun, ardından aparatları kendin yönlendiriyorsun, otele gidip aparatlarla ödev yapıyorsun. Akşama doğru tekrar gidip hipnoz olduktan sonra, eşinle deneyime geçebiliyorsun. Yani benim tedavim buydu.
aparatlarla bende yapıyorum şu hipnozu nasıl yapıyorlar

Back