Vajinusmus

Tabiki yardımcı olmak isterim. Konuyla ilgili ne merak ediyorsan sorabilirsin.
Ne yapiyorlar hipnoz mu edip tedavi uyguluyorlar yoksa egzersiz mi yaptırıolar canim sen mi onlarmi yapiyor ne gbi bir yol ciziyorlar

Merhaba arkadaşlar. 3 yıllık evliyim bugün öğlen 12 de gittik. Saat 19:00'da eşimle başardık sonunda. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Merak ettiklerinizi sorabilirm ama Murat Bey (Murat ulusoy) zaten size yeteri kadar bilgi veriyor. Hem jinekolg olması hemde hipnoz yöntemi kullanması bende özellikle umut vaat etmişti nitekimde umduğumu buldum.Mutlıyum

Herkese merhaba;
Murat Ulusoy'a giderken kendime bir söz vermiştim ve bu yoldan mutlu dönersek bende birçok kişiyi yüreklendirmek için yazacaktım.
2,5 yıllık evliyim. En büyük şansım eşim ve onun bu konudaki sabrı ve desteğiydi. Kimselerle paylaşmadan kendi içimizde 2 yıl bu problemle yaşadık, pozisyon denemeleri, denemeler ve denemeler.. Yoğun iş temposu ve sürekli olumsuz biten denemelerden dolayı deneme sayılarımız azalmıştı, bir evi paylaşan iki arkadaş gibi yaşıyorduk, hiçbir zaman ciddi anlamda ayrılık düşünmedik, hayal kırıklığı olduğu o anlarda kafalarımızı duvarlara vuracak kadar sinir anları dışında.. Bu iki yıl dünyayı gezdik diyebilirim, çok yedik, çok yer gördük ve eğlendik, ilişkimizin temeli 5 yıl süren sevgililiğe dayanıyordu ve sağlamdı, fakat baktık ki artık bebek istiyoruz, ve temelinde aslında mutsuzuz.
Kadın doğum doktoruma gittim, doktor bile zor kontrol yapabiliyordu inanılmaz kasılıyordum ilk söylediği neden daha önce gelmedin bu kadar zaman bekledin haklıydı eşim ve benim en büyük pişmanlığımız neden bu kadar erteleyişimiz ve hep kendi kendimize çözeceğimize inanışımız, doktor alkol kullanıp kullanmadığımı sordu, kullanmıyordum. Kullanıyor olsam belki bir kadehle rahatlatacaktı, reçetesiz verilmeyen el altında antidepresan verdi banamısın demedi ve yine gittim, henüz kızlık zarım bozulmamıştı, doktora yalvardım müdahale edin belki işimiz kolaylaşır diye, ve aparatla doktor müdahale etti kanamam oldu, fakat eşimle cinsel ilişkimize hiç faydası olmadı çünkü engel zar değil psikolojimdi, doktorum Kuşadasında Murat Ulusoy'un tedavisi olduğundan bahsetti ağlamaya başladım. Allahım dedim seanslar sürecek bir tedaviye mi gireceğim ve asla inanmıyordum o seanslara, o kadar mutsuzdum ki kulaklarım tıkandı seanslar sürecek bir tedavi olarak yorumladım o an duymuyordum doktor bana neler anlatıyor.
Eve döner dönmez Murat beyi araştırdım bilgisayar başında, blogları çok takip eden ve okuyan biri değildim, fakat bu konu hakkında ve Murat bey hakkında ne çok şey yazılmıştı kadınlar kulübünde, ardı ardına okudum hepsini, kendimi yalnız hissederken ne kadarda yalnız olmadığımı gördüm, ve mucizevi olan kısım 1,5 günlük tedavi oluşuydu, okuduklarım ardından inandım! Eşime kabul ettiğimi hemen gitmek istediğimi söyledim, birkaç telefon görüşmesi sonrası Murat bey ile randevulaştık, hemen o hafta sonu yola çıktık, ben Yüksek lisans eğitimini tamamlamış, ilime ve bilime saygı duyan bir bireyim, yola çıkarken ben zaten 1-0 öndeydim, herşeyden önce hipnoz tedavisine inanarak gittim.
Murat bey çok kibar bir beyefendi, sizi karşılaması rahatlatıyor. Önce hipnoz nedir anlatıyor ve örnek birkaç video gösteriyor, etkileniyorsunuz. Daha sonra 1,5 günlük tedaviyi aktarıyor, ve onaylıyorsanız imzalıyorsunuz ve tedaviye başlıyorsunuz.
Eşinizin sizi içeride televizyondan canlı izleyebileceği bir şekilde, özel odaya alıyor ve orada sizinle konuşuyor, hipnoz tekniğinin 1. adımı olarak, daha sonra eşinizle beraber muayene odası var ve oraya geçiyorsunuz, üzeriniz örtülü karşınızda ayna, eşiniz başınızda bekliyor, Murat bey genişlikleri farklı plastik aparatları jel ve kremle size veriyor, sırasıyla hepsini denetiyor ve içeriye almanızı istiyor ilk başta destek oluyor, sonra inanamıyorsunuz ki o plastikleri özel bölgenize değdiremezken kendi kendinize erkek cinsel organı gibi içinize alıyorsunuz, burada eşinizin desteği çok önemli, erkek doktor dememelisiniz, orada takılmamalısınız, bu hayatınız ve evliliğiniz için çok önemli, dinimizde de bu var çare erkek doktordaysa gidilebilir.
Daha sonra sizi kendi ayarladığınız otele yönlendiriyor ve deneme ödevler veriyor, kuş gibi olmuyorsunuz, çocuk oyuncağı gibi gelmiyor ilk başlarda bu sizin inancınızı sarsmasın, daha sonra hipnoz odasında birebir görüşme sonrası tedavi tamamlanıyor, unutmayın kendisi psikolog değil, geçmişiniz vs hiç konuşulmuyor sadece birkaç nokta atışı sorusu oluyor ve cevaplıyorsunuz. Evinize döndüğünüzde o plastik kitler sizin oluyor bir süre ödev veriyor pratik kazanmanız için, daha sonra onlara ihtiyacınız kalmıyor.
Zaten tekrar problem yaşarsanız bir telefon uzağınızda sizi tekrar tedaviye çağırıyor, ama bunun olduğunu hiç duymadım, gerek kalmıyor.
Maddi durumları yeterli olmayıp kredi çekip gidenleri duydum, inanın buna değer, çünkü eşinizle bu probleminiz varsa yediğiniz yemekte burnunuzdan geliyor tadı olmuyor.
Eşi tedavi sırasında doktor beyin müdahalesini kabul etmeyip yarım bırakanları da duydum, ayrılanları duydum yapmayın, çareyi de uzun seanslar sürecek yerlerde değil direkt burada arayın.
Murat Bey'den, bana onu öneren doktorumdan ve burada kendi hikayelerini tecrübelerini paylaşanlardan Allah gani gani razı olsun.
Murat beye gideli 5 ay olmuştur, hiç korunmadım, Allah aratmasın bebek istiyoruz, burada eğer birilerine yoldaş olduysam tek istediğim duaları..
Lütfen beklemeyin, evliliğinizde bu problemi yaşadığınız ilk aylarda hemen gidin, biz bir bakmışız 2 yıl geçmiş boşa giden yazık olan zaman..

Herkese merhaba;
Murat Ulusoy'a giderken kendime bir söz vermiştim ve bu yoldan mutlu dönersek bende birçok kişiyi yüreklendirmek için yazacaktım.
2,5 yıllık evliyim. En büyük şansım eşim ve onun bu konudaki sabrı ve desteğiydi. Kimselerle paylaşmadan kendi içimizde 2 yıl bu problemle yaşadık, pozisyon denemeleri, denemeler ve denemeler.. Yoğun iş temposu ve sürekli olumsuz biten denemelerden dolayı deneme sayılarımız azalmıştı, bir evi paylaşan iki arkadaş gibi yaşıyorduk, hiçbir zaman ciddi anlamda ayrılık düşünmedik, hayal kırıklığı olduğu o anlarda kafalarımızı duvarlara vuracak kadar sinir anları dışında.. Bu iki yıl dünyayı gezdik diyebilirim, çok yedik, çok yer gördük ve eğlendik, ilişkimizin temeli 5 yıl süren sevgililiğe dayanıyordu ve sağlamdı, fakat baktık ki artık bebek istiyoruz, ve temelinde aslında mutsuzuz.
Kadın doğum doktoruma gittim, doktor bile zor kontrol yapabiliyordu inanılmaz kasılıyordum ilk söylediği neden daha önce gelmedin bu kadar zaman bekledin haklıydı eşim ve benim en büyük pişmanlığımız neden bu kadar erteleyişimiz ve hep kendi kendimize çözeceğimize inanışımız, doktor alkol kullanıp kullanmadığımı sordu, kullanmıyordum. Kullanıyor olsam belki bir kadehle rahatlatacaktı, reçetesiz verilmeyen el altında antidepresan verdi banamısın demedi ve yine gittim, henüz kızlık zarım bozulmamıştı, doktora yalvardım müdahale edin belki işimiz kolaylaşır diye, ve aparatla doktor müdahale etti kanamam oldu, fakat eşimle cinsel ilişkimize hiç faydası olmadı çünkü engel zar değil psikolojimdi, doktorum Kuşadasında Murat Ulusoy'un tedavisi olduğundan bahsetti ağlamaya başladım. Allahım dedim seanslar sürecek bir tedaviye mi gireceğim ve asla inanmıyordum o seanslara, o kadar mutsuzdum ki kulaklarım tıkandı seanslar sürecek bir tedavi olarak yorumladım o an duymuyordum doktor bana neler anlatıyor.
Eve döner dönmez Murat beyi araştırdım bilgisayar başında, blogları çok takip eden ve okuyan biri değildim, fakat bu konu hakkında ve Murat bey hakkında ne çok şey yazılmıştı kadınlar kulübünde, ardı ardına okudum hepsini, kendimi yalnız hissederken ne kadarda yalnız olmadığımı gördüm, ve mucizevi olan kısım 1,5 günlük tedavi oluşuydu, okuduklarım ardından inandım! Eşime kabul ettiğimi hemen gitmek istediğimi söyledim, birkaç telefon görüşmesi sonrası Murat bey ile randevulaştık, hemen o hafta sonu yola çıktık, ben Yüksek lisans eğitimini tamamlamış, ilime ve bilime saygı duyan bir bireyim, yola çıkarken ben zaten 1-0 öndeydim, herşeyden önce hipnoz tedavisine inanarak gittim.
Murat bey çok kibar bir beyefendi, sizi karşılaması rahatlatıyor. Önce hipnoz nedir anlatıyor ve örnek birkaç video gösteriyor, etkileniyorsunuz. Daha sonra 1,5 günlük tedaviyi aktarıyor, ve onaylıyorsanız imzalıyorsunuz ve tedaviye başlıyorsunuz.
Eşinizin sizi içeride televizyondan canlı izleyebileceği bir şekilde, özel odaya alıyor ve orada sizinle konuşuyor, hipnoz tekniğinin 1. adımı olarak, daha sonra eşinizle beraber muayene odası var ve oraya geçiyorsunuz, üzeriniz örtülü karşınızda ayna, eşiniz başınızda bekliyor, Murat bey genişlikleri farklı plastik aparatları jel ve kremle size veriyor, sırasıyla hepsini denetiyor ve içeriye almanızı istiyor ilk başta destek oluyor, sonra inanamıyorsunuz ki o plastikleri özel bölgenize değdiremezken kendi kendinize erkek cinsel organı gibi içinize alıyorsunuz, burada eşinizin desteği çok önemli, erkek doktor dememelisiniz, orada takılmamalısınız, bu hayatınız ve evliliğiniz için çok önemli, dinimizde de bu var çare erkek doktordaysa gidilebilir.
Daha sonra sizi kendi ayarladığınız otele yönlendiriyor ve deneme ödevler veriyor, kuş gibi olmuyorsunuz, çocuk oyuncağı gibi gelmiyor ilk başlarda bu sizin inancınızı sarsmasın, daha sonra hipnoz odasında birebir görüşme sonrası tedavi tamamlanıyor, unutmayın kendisi psikolog değil, geçmişiniz vs hiç konuşulmuyor sadece birkaç nokta atışı sorusu oluyor ve cevaplıyorsunuz. Evinize döndüğünüzde o plastik kitler sizin oluyor bir süre ödev veriyor pratik kazanmanız için, daha sonra onlara ihtiyacınız kalmıyor.
Zaten tekrar problem yaşarsanız bir telefon uzağınızda sizi tekrar tedaviye çağırıyor, ama bunun olduğunu hiç duymadım, gerek kalmıyor.
Maddi durumları yeterli olmayıp kredi çekip gidenleri duydum, inanın buna değer, çünkü eşinizle bu probleminiz varsa yediğiniz yemekte burnunuzdan geliyor tadı olmuyor.
Eşi tedavi sırasında doktor beyin müdahalesini kabul etmeyip yarım bırakanları da duydum, ayrılanları duydum yapmayın, çareyi de uzun seanslar sürecek yerlerde değil direkt burada arayın.
Murat Bey'den, bana onu öneren doktorumdan ve burada kendi hikayelerini tecrübelerini paylaşanlardan Allah gani gani razı olsun.
Murat beye gideli 5 ay olmuştur, hiç korunmadım, Allah aratmasın bebek istiyoruz, burada eğer birilerine yoldaş olduysam tek istediğim duaları..
Lütfen beklemeyin, evliliğinizde bu problemi yaşadığınız ilk aylarda hemen gidin, biz bir bakmışız 2 yıl geçmiş boşa giden yazık olan zaman..

Merhaba kızlar doktor tedavisi ile vajinusmusu yenenler kaç günde kurtuldu lütfen cevaplayabilir mi?
Bende kendim yenemeyeceğimi düşünüp tedaviye başladım.İlk olarak aparatlarla çalıştım sonra ilişkiyi denedik ama ben hala yapamadığımızı düşünüyorum.Doktorum 10ilişki sonrası tekrar gel dedi ama her denediğimizde hala zorlanıyorum çok umutsuzum lütfen tedavi olup yenenler ne kadar sürede yendiniz?

8 aydir evliyim arkadaslar.Dr Ulusoy u bir arkadas tavsiyetetti bizde gitmeye karar verdik esimle.buradaki yorumları da okuyunca içim rahatladı. Mutlu sonuçlara ulaşanlar adına da çok sevindim. Allah bebek sahibi olmanızı nasip etsin bundan sonra. Benim gibi olanlara da kendimle birlikte yakın zaman da olumlu sonuçlar diliyorum.
Bir ayrıntı belirtmek istiyorum. Evlilik sadece cinsellikten ibaret degildegilmis bunu bana eşim öğretti. Bekarken erkekler en çokta cinsellik için evlenir zannederdim. Hepsi aynı değilmiş. Bu süreçte eslerimizin sabrını desteğini anlayisini görduk. ne kadar da doğru bir kararla dogru insanla yola çıktı gimizi görmüş olduk. Zor zamanlarda evliliği n sağlam temelleri atıldığına inanıyorum. Bu yüzden vajina problemini rahat gecirdim. İlk gecemizde basarisizliktan aklimi yitirebilridim. Drprosyana girdim ama boyke gitmez dedim vr kabullendim. Sonrasinda Kendimi yipratmamayi öğrendim. Hayatıma devam ettim. Eşimle de sevgili gibi yaşamaya devam ettik. Her gün böyle bir eşe sahip oldugima sukrettim. Birde cinsellik eklenince evliliğimiz tam olacak. Hayırlısı böyleymiş diyelim. Kendinizi rahatlatma izi tavsiye ediyorum.

Merhaba kızlar doktor tedavisi ile vajinusmusu yenenler kaç günde kurtuldu lütfen cevaplayabilir mi?
Bende kendim yenemeyeceğimi düşünüp tedaviye başladım.İlk olarak aparatlarla çalıştım sonra ilişkiyi denedik ama ben hala yapamadığımızı düşünüyorum.Doktorum 10ilişki sonrası tekrar gel dedi ama her denediğimizde hala zorlanıyorum çok umutsuzum lütfen tedavi olup yenenler ne kadar sürede yendiniz?
Çıj

Merhaba dostlar.
Çok şükür Allah'ıma basaranlar kervanına bende katıldım. Dr ULUSOY yardımıyla .vajinismus problemi sayesinde 9aylik evliliğim sanki bana 9 yıl gibi gelmiştir. Hayatta hangi sorunu yaşarsak yasayalim, önce onu kabullenmek arka taraflara itelememek ve çaresizliğe düşmeden onun icn çözüm yollarino aramanin korkusuz endişesiz bir yaşam için ne kadar önemli olduunu gordum. Buradaki başarı hikayelerine güvenip bende yola dustim. Ve 12 Ağustos sabahından akşam 23.00 e kadar çözüme ulaştım. Doktor Uma çok teşekkür ediyorum. Evliliğim sanki yeni başladı. Kadın olduğu mu şimdi hissetmeye başladım. Genlerine işlemiş olan sosyal baskı tabular 12 saat içinde yok oldular. Demekki büyüttü güm bu şey işte. Bu kadar kucucukmus. Herkes le paylaşılamayacak özel bir konu burada birbirimizi anlayıp destek verelim. Bende benim gibi bu sıkın tiyi yaşayan hemcinslerime elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Doktor Ulusoy'u tavsiye ediyorum. Başarılar diliyorum dostlarım

Merhaba herkese 4 yıllık evliyim onun sayesinde başardım ilgisi,alademik bilgisi ve içtenliğiyle DR MURAT ULUSOY...Arkadaşlar tedavi süreci forumda bahsedilenlerin aynısı eksiği yok fazlası var okadar motive ediyorki Murat Bey sizde inanirsaniz başarı kendiliginden geliyor sizde kendinize inanın ve ertelemeyin.. YOUTUBE da TED_XGOLBASİ Murat Ulusoy konuşmasını dinlemenizi tavsiye ediyorum o bize hasta değil mavi kelebekler gözüyle bakıyor konuşmasini dinlerseniz daha iyi anlayacaksınız..Bu sorunu aşan tum mavi kelebekler bana ışık oldu burdaki yorumlar.. Tek hatam ona gitmekte bir yıl kadar uzun bir süre düşünmem ertelemem ve gittigimde bir günde sorunumuzu çözmemiz onun telkinleriyle.. Bu hafta bunu başardım onun sayesinde sizde yapabilirsiniz bu yorumları okuyan nasıl yapsam nasıl çozebilirim sorunumu diyen arkadaşlarımiza ufak bir umut olabilirsem ne mutlu bana çünkü 4 yıl boyunca vajinusmusla yaşamanin ne demek oldugunu deneyimledim en acı şekilde ve sorunu çözen biri olarak diyorum ERTELEMEYİN..Çaresiz değilsiniz CARE SIZSINIZ .. kendinize güvenın ve eger tedaviye gitmek isteyen varsa onu arasın ve sadece telefonda konuşsun onunla konussun ben aramak icin bir yil bekledim cesaret edemedim ayrica fiyatlar çok yüksek sözune takilip kalmayin, aparatlari deneyemem deneyebilsem evde yapardim fikirlerinden kurtulun ya yine olmazsa demeyin ben bu hatalari kendim yaptim çunkü..Herşey güzel olsun hepimiz icin her kadın mutlu olmayi hakediyor biz bu surecte önce kendi kendimizi ve tabiki eşimizi yipratiyoruz vajinusmus bizim altbenligimizi saran bi kabus karanlik onu yenmek bizim elimizde yeterki kendinize inanin ..Siz de başarabilirsiniz..

TED_XGOLBASİ MURAT ULUSOY mutlaka izleyin ve tedavi olmak isteyenler mutlaka onunla iletisime gecsin..

Herkese merhaba, 10 yıllık evliyim ve vajinismus hastasıydım. Aslında Dr. Murat Ulusoy'u 8 yıl önce keşfetmiş olmamıza rağmen önce maddi zorluklar yüzünden, sonra da acaba kandırılır mıyız düşünceleri yüzünden kendisine gidişimizi sürekli erteledik. (ki bunun için şuan çok pişmanım) Sonra bir kaç gece önce eşimle yine olumsuz bir ilişki girişimi yaşadıktan sonra bu işi daha fazla ertelemeyelim, en fazla para ve zaman kaybederiz deyip sabah hemen Dr. Murat Ulusoy'u aradık ve randevu alarak yola koyulduk. Akşam 5 gibi ofisine vardığımızda içimde hala belli kuşkular, acabalar, korkular vardı. Mütevazi ofisi, samimi tavrıyla karşıladı bizi. Önce bizi tanımak için sorular sordu. Sonra da uygulayacağı tedavi hakkında bilgiler verdi. O gün 3-4 saat ofisinde önce hipnoz tedavisiyle telkinlerde bulundu. Sonra da muayenehanesinde jinekolojik muayene ve çeşitli aparatlarla tedavi uyguladı. Kızlık zarımın diğerlerinden farklı ve çatallı olduğunu öğrendim. Bir aparatla onu kolayca tedavi etti. Bu aşamaların hepsinde eşim de yanımdaydı ve beni rahatsız edecek hiçbir durum olmadı. Çünkü herşeyden önce yanımda bir doktor vardı. Çok az miktarda kanama oldu ama asla düşündüğüm gibi korkutucu değildi. Bana evlenmeden önce anlatılan çarşaf çarşaf kan hikayelerinin ne kadar yersiz olduğunu bire bir yaşayarak yanlışlığını öğrendim. Doktor beyin anlattıklarıyla ve telkinleriyle kendimi tanıdım. Beynimde büyüttüğüm herseyin ne kadar da anlamsız olduğunu farkettim. Küçük aparattan büyük aparata doğru nefesle tek tek hepsinin vajinama nasıl kolayca giriş çıkış yaptığını görüp öğrendikçe cesaretim arttı. Fiziksel aşamayı başarılı bir şekilde geçmiştim. Sonra otele geri dönmemizi ve verdiği parmak egzersizlerini eşimle birlikte yapmamızı istedi bizden. Bir de film verdi bilgilenmemiz için onu izleyin dedi. Otelde parmak egzersizlerini yaptık eşimle. Filmi de izledik. Tabi doktor bey istediğimiz zaman onu arayabileceğimizi mesaj atabileceğimizi söyleyerek her zaman yanımızda olduğunu hissettirdi bize. Ertesi sabah saat 10'da doktor beyin ofisine tekrar gittik. Sırada son aşama vardı. Bana yeniden hipnoz ve telkinlerle korkularımdan uzaklaşmamı, içimdeki gücü farketmemi sağladı. Seans bitince otele geri dönmemizi ve bu kez yine parmak egzersizlerinden sonra ilişkiye girmeyi denememizi söyledi. Otele dönüp doktorun söylediklerini harfiyen yaptık. Zorlandığım her an doktorun bana söylediklerini düşündüm sürekli. O büyük aparat girebildiyse penis de rahatlıkla girebilir diye kendimi telkin etmeye devam ettim. Önce eşim yine olmayacak psikolojisiyle tedirgin oldu ama sonra önsevişmeyle herseyi akışına bıraktık ve hala inanamadığım ilişki gerçekleşti. Olduğu an inanmayıp elimle kontrol ettim. Bu kadar kolay olamaz deyip bir kaç kez eşime emin misin girdi mi diye sordum. Tabi ki gözyaşlarımı tutamadım. 10 yıldır aramızda bir duvar olan, ilişkimizi çıkmaza sürükleyen bu sorun puf diye uçup gitmişti. Dr Murat Ulusoy bizce mucizevi bir insan. Burada okuduğumda gerçek kişiler değildir bunları yazanlar diye düşündüm. Hatta para karşılığı yazılmış bile olabilir dedim eşime. Ama şuan herkesin ne kadar gerçek cümleler kurduğunu anlayabiliyorum. Kurtulduk. Benim gibi bu sorunu yaşayan çok fazla kadın ve çift var biliyorum. Denemekten hiçbirşey kaybetmezsiniz ama denemezseniz yıllarınızı ve sağlıklı bir insan olma şansınızı kaybedebilirsiniz.. Kendinizi yalnız hissetmeyin. Türkiye'de ve tüm dünyada bu sorunu yaşayan yüzlerce kadın var.

Back