- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
- 83
- Konu Sahibi Vintageseven
-
Slm cnm ben daha yeni yendimtedavi olupta yenemeyen var mı arkadaşlar
Tedavi olmadm cnm ben 1 kere psikiyatriste gittim sadece 5 senedir cekiodum bu derdi uyusturucu spreyle yendim ben sen ne kadarlik evlisun
Ne zaman tedavi olmuştun
Ne kadarlik evlisinNe zaman tedavi olmuştun
Ben vemcaine die bi sprey buldum cnm uyusturucu onunla yendim 3 gun oldu hatta hic bise anlamadm dktora gittin mi peki6aylık canım
Evet cnm biraz yakio ama gecio sende ki durum nasi acidigi icin mi birakiyosun yoksa korktugun icin kasiliyo musunVemcaine kullandım hiç fayda etmedi çok yaktı Tedavi oldum ben ama yenemiyorum
Anladim cnm bnmki aciya dayali bi kasilmaydi o yuzden sprey cok isime yaradi bolca siktim iceri dgru ve hic hissetmedm birazda cesaretlendm acimadgini gorunceHem acıyor hemde kasılıyorum ben sonradan böyle oldum
Her zaman kullanmicaksin zaten cnm kendini rahat hissedene kadar 2 3 kere kullancaksn hic bise olmaz ondanHerzamanda sprey kayganlaştırıcı kullanamayız ki bebek istiyoruz bunlar spermlere zarar veriyor
Ben hic yapamadm egzersiz falan cnku dayanamiodm cnm cok yanioduOnlarıda denedim ana faydası olmadı ki egzersizleride yapıyorum
Insallh yenersin cnm ne diyim devam et egzersizlere ama kendini de rahat birakAlıştım ben egzersize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?