Vajinusmus yüzünden iftira....

eşinize akıl veren çok fena biri var
çünkü zina gibi bir sebeple sizi suclayabilirse sizin edinilmiş mallardan hakkınızı yok etmeye çalışıyor
çok çakal kimse bu akıl veren kişi
Aynen böyle yapmaya çalışıyor.fakat benim öyle bir durumum yok çok şükür.

Ebeyi bulma şansınız yok mu, kızlık zarınızla alakalı konuşan. Aile dostunuz da konuşursa iyi olur tabi sanırım.

Ebeyi bulma şansınız yok mu, kızlık zarınızla alakalı konuşan. Aile dostunuz da konuşursa iyi olur tabi sanırım.
Ebe beni nasıl hatırlayacak ki.. .ya sorun mahkemede değil.bunu mahkemede sunsa hakim dikkate bile almaz....ben onun bu kdr adilesmesine yanıyorum.

Sizin hayata bütün bakış açınız bacak arasında.
Vay benim kızım erkeklerle nasıl konuşur, keşke doğmasaydı.
Vay benim kızım o mesajları nasıl yazar, keşke ölseydi.
İş görüşmesine gittim galiba garsoniyermiş orası.

Siz sonradan mı böyle oldunuz yoksa aileniz mi sizi böyle yetiştirdi bilmiyorum ama, hayatı kendinize de çocuklarınıza da dar ediyorsunuz ve edeceksiniz.

Adam ne dediyse demiş, 1 der iki der susar. Sizi bilen zaten biliyorsa inanmayacaktır, aksine adama kaç yıllık karısı için neler diyor diye güveni sarsılacaktır.

Anlatım tarzınız da iğrenç bu arada, en ince ayrıntısına kadar bilmemize gerek yok.

Ebe beni nasıl hatırlayacak ki.. .ya sorun mahkemede değil.bunu mahkemede sunsa hakim dikkate bile almaz....ben onun bu kdr adilesmesine yanıyorum.

Anlıyorum ama elinizden geleni yapın yine de, haklarınızı çalmasına izin vermeyin.

Bence diğer yaptıklarına ve genel profiline bakılınca 0 adam zaten adi biriydi niye şaşırıyorsun.
Ciddiye alıp cevap vermeye üzerinde düşünmeye dahi değmeyecek bir mesele.

Bi ilgincsiniz yahu vajinusmus olup hamile kalan çok kişi var. Hic bdvde konu da mi okumadiniz. Ayrica hemşire olmasi oyle bir cümle kurmayacagini göstermez. Bizim toplumda boyle cins cok kocan bunca zaman nasıl durdu diyebilecek. Sasirtici gelmedi bana.

Nice sende boşuna sorun ediyorsun bos bos havlıyor işte

Adam pisligin teki oldugunu kanıtlamis yeterince şaşırma artik. Hazmedememis belli ki

Kullanıcı adınızdan yola çıkarak 1985 doğumlu olduğunuzu ve 32 yaşında olduğunuzu varsayıyorum. 20 senedir sizi aldatıyorsa 12 yaşından beri aldatıyor olması lazım hadi 36 yaşındasınız diyelim. Ortaokulda komşunun oğlunun hep sizi kovaladığını filan sanki geçen seneymiş gibi anlatmışsınız maşallah

Facebook şifreniz 123456 falan mı kırıla kırıla bi hal olmuş. Adam zaten sizi 20 senedir aldatıyor boşayın gitsin daha ötesini berisini ne düşünüyorsunuz anlamadım ki?

Belki üyeliğini Fransanın nice kentinden 1985 yılında almıştır

Ben de inanmıyorum bu konun gerçek olduğuna. Yalan yanlış liseli birileri yazmış hayal gücü de bu kadarmış gibi.

siz en dogrusunu yapmıssınız.bosandıktan sonra mecbur birileriyle baglantı kurup iş bulup yolunuzu cızmenız lazım.o adamdan kacın ve bır an önce kurtulun lanetten.iftira atacak mahkemede cin fikirlı adi pislik

Allahım ne insanlar var git başka is bul çalış etrafta çakal çok senin eski koca da adam değilmiş boşver .bu saatten sonra etrafında insan olsun böyle gerizekalilar değil.

Of gece gece depremden daha korkutucu. Sayenizde kastim kendimi. Ebe elimle yirttim demisten sonrasini pek okuyamadim zira cok korkutucu. Cart diye yirtmis mi ayy cok fena. Kiz olunca ne oluyor olmayinca ne oluyor, hani dini yonden bakiyor desem iftira atabilen bir insan bu. Kizlik mi yani namusu belirliyor. Ay kizlik diye diye yemin ederim tiksindim hepten. Ben boyle zihniyetin de kizlik delisi insanlarin da alnini karisliyim, takintili oldum cok korkuyorum sanki insan desiliyor gibi anlatiyorsunuz

Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…