didyma Burun Estetiği Ameliyatı

çok saolun arkadşlar ...şişlikler yavaş yavaş iniyorr ..inşallah en kısa zamnda geçerr ...=)

vala benim 3.5 ay oldu hala azda olsa şişliklerim var tamamen inmesi 1 sene dedi doktorum şuan burun şeklimin anca yüzde 80i belirginmiş

peki alçın ne zaman alınıcakmış..ben pazrtesi oldum bu pazrteside doktor gel alçını alalım dedi.yanı tam 1 hafta olunca alıcak..normal mı bu?

evet normal..alçı tam bir hafta duruyor bende de bir hafta durdu.ama bende ince bandaj var şuanda yani burnumun üstünde.doktorum öyle uygun gördü.15 gün daha bandajlı gezicem.ben de ameliyat olalı bu gün 13 gün oldu.herşey normal seyrinde gidiyor.

spiring ve didyma doktorlarınız kim merak ettim :)
ikinizede geçmiş olsun alçılarınız alındıktan sonra fotolarınızı bekliyoruz..

karamel benim doktorum ege ünüversitesinde doç.dr zeyyat cüneyt özek..kendisinden çok memnunum .. ben henüz bandajlıyım bandajlarım çıktığında faorumdaki tüm arkadaşlarımızla resmimi paylaşıcam emin ol..

ohoo şişlikler tamamennnn gecmesi için 1 sene beklemek lazım kızlar

öçilek merhaba.bende ameliyatımı oldum.13.günüm.ufuk beye değilde cüneyt özeke yani yan odadadi doktora ameliyat oldum.şimdilik memnunum ..iyiki olmuşum hiç pişmanlık duymadım.burnum şimdiden hoş gözüküyor bakalım hayırlısı..epeydir yazışmıyorduk..seni görünce haber vereyim dedim.

arkadşlar alçım çıktı.çıktıktan sonra burnuma band yapıştrdı doktor.normalde herkes bır hafta duran band benım 3.günümde doktor çıkmamı söyledı.bugunde gittim çıkardım..burnum şiş ve alnımdan direk düz iniyor..bu şişlikten dolayı mı düz..yoksa bir kavis olur mu:S bir bandın 3.günde çıkması sizce normal mı

bende bant 2 gün durmustu, zaten bant fln cok önemli degil alcı cıktıktan sonra bir süre daha burnu korumak icin

bende bant 2 gün durmustu, zaten bant fln cok önemli degil alcı cıktıktan sonra bir süre daha burnu korumak icin

öyle diyorsun ama benim doktorum alçım alınalı 9 gün oldu hala daha bi on gün daha verdi.bantlı dursun dedi.yani hemen çıkarmadı benimkini.belkide aşırı şişliklerin inip biraz daha normal bi hale gelene kadar bantlı durması daha iyi..psikolojinin bozulmasındansa.çünkü herke z mutlaka bandajlar açılınca bi olumsuz tepkiveriyor ister istemez ..şiş yani ne beklenirki.kolaymı hemen burnun oturması ve alışmak...

spring emin ol o kadar süreden sonra bant cıkınca da aynen sis olacak pek bir sey degisecegini sanmıyorum, psikolojin bozulacaksa da bant uzun dursun kısa dursun her halukarda bozulur merak etme o bandajlar bir seyi degistirmez gec görmen dısında, cünkü bant cıktıgı anda zaten burnun anında sismiyor bir süre sonra sismeye baslıyor ilk görüsünde garipsedikten sonra sisip sismemesi pek bir sey degistirmez, senin doktorun bant isini abartmıs bence simdiye kadar hic bir doktorda bu kadar uzun süre bant duymamıstım, burnun zaten oturması 1 yılı bulacak bantlar uzun durunca burun birden oturmuyor, zaten alışma işide burnunu ne kadar süre gördügünle alakalı bant uzun durunca göremiyorsun ki alısasın, iyice meraklanıyorsun bence

öyle diyorsun ama benim doktorum alçım alınalı 9 gün oldu hala daha bi on gün daha verdi.bantlı dursun dedi.yani hemen çıkarmadı benimkini.belkide aşırı şişliklerin inip biraz daha normal bi hale gelene kadar bantlı durması daha iyi..psikolojinin bozulmasındansa.çünkü herke z mutlaka bandajlar açılınca bi olumsuz tepkiveriyor ister istemez ..şiş yani ne beklenirki.kolaymı hemen burnun oturması ve alışmak...

yani toplam 19 gün bantlı mı kalmış olacaksın? bana dr hiç bant takmadı, alçıyı çıkardı tamamsın dedi yolladı, bizimkinde mi bi terslik var acaba?

yani toplam 19 gün bantlı mı kalmış olacaksın? bana dr hiç bant takmadı, alçıyı çıkardı tamamsın dedi yolladı, bizimkinde mi bi terslik var acaba?

yok canım neden terslik olsun her dr un teknigi farklıdır ...
banada alçıyı cıkarınca bant falan takılmadı ...
cogu kişinin tamponu alcı cıkana kadar dururken benim ameliyat sabahı alındı yani ters bişi yok endişe etme :)

kızlar bende reha beye ameliyat oldum.12.günüm ancak burnumun ucu çok kalkık ve top gibi.şişlikler inine kalkıklık biraz iniyormu?

canım genelde şişlikler inince kalkıklık cok az iniyo ama burun ucu düşmüyo_O nasıl bi inme bılıomusun yani o çok şişliğin verdiği büyüklük gidio daha oturaklı bi kalkıklık oluo.Anlatabılmısımdır umarım canım.

aynen benım burnumun ucuda top gıbı oldu:d daha öncekı burnumun ucu daha iidi:s

spring emin ol o kadar süreden sonra bant cıkınca da aynen sis olacak pek bir sey degisecegini sanmıyorum, psikolojin bozulacaksa da bant uzun dursun kısa dursun her halukarda bozulur merak etme o bandajlar bir seyi degistirmez gec görmen dısında, cünkü bant cıktıgı anda zaten burnun anında sismiyor bir süre sonra sismeye baslıyor ilk görüsünde garipsedikten sonra sisip sismemesi pek bir sey degistirmez, senin doktorun bant isini abartmıs bence simdiye kadar hic bir doktorda bu kadar uzun süre bant duymamıstım, burnun zaten oturması 1 yılı bulacak bantlar uzun durunca burun birden oturmuyor, zaten alışma işide burnunu ne kadar süre gördügünle alakalı bant uzun durunca göremiyorsun ki alısasın, iyice meraklanıyorsun bence

ebru_ebru bu bandaj işini bende anlamış değilim ama doktorumun dediği durmasında fayda var demişti.bende nticede evdeyim çalışmıyorum..evde olduğu için mazur gördüm yoksa çalışsam çoktan bantları açtırırdım.ama bandajlar zaten artık öylesine duruyor yapışkanlığı bitmiş.tuttuğu bilr yok burnu.açkçası bende açmaya korkuyorum.şiş yerler hemen belli oluyor..yani sana hak vermiyorum değil ....bu şişer burnun ucunda dahada belirgin..

arkadaşlar aranızda en uzun süre bandajlı kalan ben olucam galiba bende şaşırıyoru ama nediyebilirimki dokto ne derse tamam diyoruz yani.valla u gün 19.günüm.13 ağustosta ameliyatımı oldum..daha bandajlar perşembeye alınacak.yani iki gün daha ekleyin ...

ay insan bunalır ya bu sıcakta o kadar süre bantlaa, bir de insallah onun yapıskanı cildini alerji fln yapmaz cok kalmıs temizleyememissindir de, bende olsa kesin alerji olurdu

arkadaşlar aranızda en uzun süre bandajlı kalan ben olucam galiba bende şaşırıyoru ama nediyebilirimki dokto ne derse tamam diyoruz yani.valla u gün 19.günüm.13 ağustosta ameliyatımı oldum..daha bandajlar perşembeye alınacak.yani iki gün daha ekleyin ...

canım doktorun vardır bi bildigi eger olmasa gıcıklına seni bantlı gezdircek deil ya ...
sen doktorun ne derse dinle biraz sabret artık ....

X