Erkek sürmese dahi kadın sürecek ve temas olunca erkeğe de bulasacak illa ki bana kadın doğumcu da aynı kremi önermişti üstüne psikiyatr da aynı şeyi söyledi.. amacım iddialasmak değil yanlış anlaşılmasın arzu eden dener
Hep kendiniz mi cabaladiniz hiç uzmana gittiniz mi,eger gitmediyseniz cabalamamissiniz demektir evlilik tabi bu hale gelir geç değil gidin Dr a ve halletmeye çalışın sorununuzu
Yardimci olmak amaciniz belli ama yarim olmaz bu isler simdi sizin bu yontemi denese basarisizligi %100 erkegin anestol surdugunu hayal edebiliyormusunuz.
18 ay boyunca bu illetle uğraştım. her deneme başarısız olunca esime boşanalım dıyordum ama o her daim desteğini sürdürdü ömür boyu böyle olmasına razıyım yeterkı yanımda ol dedı...
kendım yenmeye çalıştım yokkk yapamadım tedavi için klinik arastırdıgımda hep uzak ıller vardı.Şükür ki bırgun denk geldı antepte vajınusmus uzerıne uzman olan bı psıkıyatrla 3 ay görüştüm ve bu ılletı yendım .
vakıt kaybetmeden bı uzmanla görüs bence eşinide karşına al konuş bu senın elınde olan bı durum degıl destegıyle ve bı uzmanla beraber bu ılletten kurtulacagını soyle
Ne olur ki erkek anestol sürse?
Bildiğim kadarıyla anestol anestezik, yani uyuşturan bir krem.
Erkeklerin kullandığı geciktirici kremler de aynı içeriğe sahip.
Erken boşalmayan bir adam olur en fazla.
Erkek sürmese dahi kadın sürecek ve temas olunca erkeğe de bulasacak illa ki bana kadın doğumcu da aynı kremi önermişti üstüne psikiyatr da aynı şeyi söyledi.. amacım iddialasmak değil yanlış anlaşılmasın arzu eden dener
Anestolün uyuşturucu etkisi 3-5 dakika sürer. Lazere giderken kullanmayı denedim bir işe yaramadı.
Oldu ki boşalamadı diyelim, bir erkek boşalamadığı zaman ölmez zaten.
Hayır doktorların bu konuda en çok tavsiye ettiği şeyi nasıl zararlı bu diye yaftalıyorsunuz anlamıyorum. Siz mi uzmansınız onlar mı bu konuda?
Tabikide yapmak zorunda ama daha dokuz aylik evlilikte soylenmeye baslayan bir kocaya prezervatifsiz anestol kullandirilirsa hos olmayan seyler ortaya cikar.Burda konu sahibinin esi anlayisli degil malesef.
Anestolün uyuşturucu etkisi 3-5 dakika sürer. Lazere giderken kullanmayı denedim bir işe yaramadı.
Oldu ki boşalamadı diyelim, bir erkek boşalamadığı zaman ölmez zaten.
Hayır doktorların bu konuda en çok tavsiye ettiği şeyi nasıl zararlı bu diye yaftalıyorsunuz anlamıyorum. Siz mi uzmansınız onlar mı bu konuda?
Prezervtaifsiz kullanmama önerisi erken boşalma için kullanan erkeklere öneriliyormuş. Kadın partneri etkilenmesin, hissizleşmesin diye.
Ki doktorlar erken boşalmada etkili olmadığını, erkek cinsel organına yeterli uyuşukluk sağlamadığını belirtmiş.
Bişey duymuşsunuz ama yanlış hatırlamışsınız muhtemelen.
Prezervtaifsiz kullanmama önerisi erken boşalma için kullanan erkeklere öneriliyormuş. Kadın partneri etkilenmesin, hissizleşmesin diye.
Ki doktorlar erken boşalmada etkili olmadığını, erkek cinsel organına yeterli uyuşukluk sağlamadığını belirtmiş.
Bişey duymuşsunuz ama yanlış hatırlamışsınız muhtemelen.
Vajinismuslularin çok fazla ortak özelliği vardır.
Ezik anne. Soğuk sert baba.
Ilk başta yumuşak koca.
Genelde ortanca kız olma durumu.
Evin uyumlu ve arabulucu kızı olma durumu.
Cinselliği bir yenilgi olarak görme duygusu.
Vesaire vesaire.
Daha.önce yazdım..şimdi tekrar yazmiyim.
Bunlar psikiyatride konuşulacak şeyler.
Yarın git konuş. Cinsel sorunlara bakan psikiyatristler var. Seni yönlendirirler.