Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karısını seven ve köstek değil destek olan her erkek yapar bunu benım esımde yaptı. Tedavi gördüğümüz süreçte 3 ay boyunca anestol pomad surduYardimci olmak amaciniz belli ama yarim olmaz bu isler simdi sizin bu yontemi denese basarisizligi %100 erkegin anestol surdugunu hayal edebiliyormusunuz.
Ne yaptın mesela?ne yaptiysam basaramadim
Erken degil hic bosalamayan erkekte olabilir prezervatifsiz erkek boyle seyleri kullanmamali.Ne olur ki erkek anestol sürse?
Bildiğim kadarıyla anestol anestezik, yani uyuşturan bir krem.
Erkeklerin kullandığı geciktirici kremler de aynı içeriğe sahip.
Erken boşalmayan bir adam olur en fazla.
Onerdiginiz sey yanlis demedim ama eksik.Prezervatifsiz bunu doktor onermez.Erkek sürmese dahi kadın sürecek ve temas olunca erkeğe de bulasacak illa ki bana kadın doğumcu da aynı kremi önermişti üstüne psikiyatr da aynı şeyi söyledi.. amacım iddialasmak değil yanlış anlaşılmasın arzu eden dener
Erken degil hic bosalamayan erkekte olabilir prezervatifsiz erkek boyle seyleri kullanmamali.
Tabikide yapmak zorunda ama daha dokuz aylik evlilikte soylenmeye baslayan bir kocaya prezervatifsiz anestol kullandirilirsa hos olmayan seyler ortaya cikar.Burda konu sahibinin esi anlayisli degil malesef.karısını seven ve köstek değil destek olan her erkek yapar bunu benım esımde yaptı. Tedavi gördüğümüz süreçte 3 ay boyunca anestol pomad surdu
Lazerde surdugunuz yerlerle kiyaslamasak.Anestolün uyuşturucu etkisi 3-5 dakika sürer. Lazere giderken kullanmayı denedim bir işe yaramadı.
Oldu ki boşalamadı diyelim, bir erkek boşalamadığı zaman ölmez zaten.
Hayır doktorların bu konuda en çok tavsiye ettiği şeyi nasıl zararlı bu diye yaftalıyorsunuz anlamıyorum. Siz mi uzmansınız onlar mı bu konuda?
Lazerde surdugunuz yerlerle kiyaslamasak.
Evet bosalmadigi zaman olmez ama burda konu sahibinin anlayisini yitirmeye baslamis bir esi var
Prezervatifsiz kullanilmamali.
Hayirdir bu celal nedir.Prezervtaifsiz kullanmama önerisi erken boşalma için kullanan erkeklere öneriliyormuş. Kadın partneri etkilenmesin, hissizleşmesin diye.
Ki doktorlar erken boşalmada etkili olmadığını, erkek cinsel organına yeterli uyuşukluk sağlamadığını belirtmiş.
Bişey duymuşsunuz ama yanlış hatırlamışsınız muhtemelen.
Hayirdir bu celal nedir.
Yeterli uyusuklugu saglamiyorsa geciktiricili prezervatifler aaaa yoksa yanlis bilgimiymis.
Konuya yorum yapin artik benim bilgime degil.