Vajinusmus yüzünden evlilik sorunsali

dogaasude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
69
18
28
35
Selma kizlar 9 aylik evliyim ne yazik ki hic mutlu olamadim hic bir hayalim gerecek olmadi hep.husran oldu sorun vajinusmus olmamdan kaynakli ne yaptiysam basaramadim artik umutlarim tamamen tukendi esim basta sabirli davraniyordu ama artik oda bikti galiba benim senden umudum kalmadi seni esim olarak göremiyorum dedi bana kendisi hic sevgisini gosteren birisi degil sevildigimi hissedemiyorum artik hic ama artik tukendim bana bir akil verin lutfen burdaki daha once acilan konulari da okudum deneyecek gucum bile yok artik

Normal
siz napıyorsunuz bu sorununuz ıcın? Ayrıca esınızın soylemlerınden yola cıkarak bu ısı assanız bıle normal bır bag kuracagınıza ınanmıyorum

Bir hekim ile görüştünüz mu?
Fizyolojik yada psikolojik bir etkeni mi var?
9 aylık bir evlilik. Aslında sizi de esinizi de anlıyorum. Bir sekilde asmaniz gerekiyor. Bu sorunu astiktan sonra evlilige devam etseniz dahi iyi bir cift terapisi almaniz gerekiyor. Çünkü yıpranan bazi seyler var.

Uzman bir jinekolog ile görüşmeniz tavsiye edilir.
Umarım kısa sürede atlatırsınız..

Kendi kendinize aşamıyorsanız uzman ile görüşün. Bu kadar basit bir problem için evliliğinizi bu hale getirdiğinize değmez..

Eğer herhangi bir tedavi yoluna gitmiyorsanız eşinizin tepkisi normal.

Bu sorunu aşmak için siz bir çaba sarf ettinizmi peki?
Ne yaptınız mesela?

Canım tedavi şart . Bir an önce çözmen gerekir . Maddi durumun varsa evde çözmeyi hiç bekleme zaman geçtikçe aşilmayan bir sorun haline geliyor her geçen gün senin daha fazla tüketiyor. Burda önerilen uzman doktorlar var bu konuda ben gittim ve iyi bir sonuç aldım. Lütfen kendin için aksatma bu konuyu. En azından esin için değil kendin için. Biliyorum ki özgüven huzur hicbir şey kalmıyor insanda . Bunu başardıktan sonra kendine inancın geri gelecek emin ol

9 ay sabretmiş eşiniz, az buz bir zaman değil. Tedavi için uğraşmıyorsanız eşinizin soğuması çok normal..

Kocan hakli. Nerdeyse 1 yil. Adam da sonucta ne hayallerle evlendi? Sonuc husran. Parmak dene biseyler yap. Haydar dumen'e git.

Denenmiş ve onaylanmış bir psikiyatr önerisi öncelikle anestol kremi bayan bolca vajinasina sürecek iceriye dogru ayni sekilde eşide cinsel organına sürecek ve ön sevişmeden sonrası bayan üstte erkek altta olacak kadın hakimiyetin kendinde olduğunu bildiğinden daha rahat olur ve umarım size de yardımcı olur

Yardimci olmak amaciniz belli ama yarim olmaz bu isler simdi sizin bu yontemi denese basarisizligi %100 erkegin anestol surdugunu hayal edebiliyormusunuz.

Yardimci olmak amaciniz belli ama yarim olmaz bu isler simdi sizin bu yontemi denese basarisizligi %100 erkegin anestol surdugunu hayal edebiliyormusunuz.

Ne olur ki erkek anestol sürse?
Bildiğim kadarıyla anestol anestezik, yani uyuşturan bir krem.
Erkeklerin kullandığı geciktirici kremler de aynı içeriğe sahip.
Erken boşalmayan bir adam olur en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…