selma kim?
Selma kizlar 9 aylik evliyim ne yazik ki hic mutlu olamadim hic bir hayalim gerecek olmadi hep.husran oldu sorun vajinusmus olmamdan kaynakli ne yaptiysam basaramadim artik umutlarim tamamen tukendi esim basta sabirli davraniyordu ama artik oda bikti galiba benim senden umudum kalmadi seni esim olarak göremiyorum dedi bana kendisi hic sevgisini gosteren birisi degil sevildigimi hissedemiyorum artik hic ama artik tukendim bana bir akil verin lutfen burdaki daha once acilan konulari da okudum deneyecek gucum bile yok artik
Yardimci olmak amaciniz belli ama yarim olmaz bu isler simdi sizin bu yontemi denese basarisizligi %100 erkegin anestol surdugunu hayal edebiliyormusunuz.Denenmiş ve onaylanmış bir psikiyatr önerisi öncelikle anestol kremi bayan bolca vajinasina sürecek iceriye dogru ayni sekilde eşide cinsel organına sürecek ve ön sevişmeden sonrası bayan üstte erkek altta olacak kadın hakimiyetin kendinde olduğunu bildiğinden daha rahat olur ve umarım size de yardımcı olur
Yardimci olmak amaciniz belli ama yarim olmaz bu isler simdi sizin bu yontemi denese basarisizligi %100 erkegin anestol surdugunu hayal edebiliyormusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?