• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus yendim

parmak egzersizine gerek yok yapay penıs gibi bişi le her seansta büyüyo o alet onu sokuyorsun anlıyorsun zaten bişi olmadığını acımadığını çok kolay yapıyorsun

parmak egzers,zini bende yapamıyorsun şuan sokuyorum parmagımı parmaklarımı çok rahat hiç bişi olmuyor ınternetten bırtane yapay penıs alın kremle yavaş yavaş sok onu çok rahat giriyor kasma hiç yönü var ama onun biz yönunu bıle bılmıyorduk kı tam ortaya sokup iticen yavaş yavaş aşağı yukarı kaydırmıcan den bak

n11.com da var galiba gitti gidiora bak küçük normal bi penis al büyük kocaman alma kremle sür yavaş yavaş sok onu bacaklar açık şekilde çok rahat giriyor ya da kayra beraya git çok rahat çözersin arkadaşım orda çözdü onun tavsıyesıne uydum gıttım çok iyi şaka gibi inanamıyorsan okdar büyümüş ciddiye almışız ki basit birşeymiş başarılar

n11.com da var galiba gitti gidiora bak küçük normal bi penis al büyük kocaman alma kremle sür yavaş yavaş sok onu bacaklar açık şekilde çok rahat giriyor ya da kayra beraya git çok rahat çözersin arkadaşım orda çözdü onun tavsıyesıne uydum gıttım çok iyi şaka gibi inanamıyorsan okdar büyümüş ciddiye almışız ki basit birşeymiş başarılar
Oranin ucreti nekadar

Sizi çok iyi anlıyorum bende buraya başarı öykümü yazar mıyım derken artık yazıyorum rüya gibi hayal gibi bi şeydi sonunda oldu. Öncelikle Rabbime çok dua ettim sonra ise elimi tutan eşim ve Hera çalışanları başta Aslı hocam . Arkadaşlar biliyorum para vermek istemiyorsunuz bende istemiyordum ama tek başına yapamazdım başta eşim olmak üzere bana destek olan hera çalışanları sayesinde Allah'ıma şükürler olsun yendim dün artık adım attık hala inanamıyorum hayal mı diyorum mutlu olmayı hepimiz hak ediyoruz arkadaşlar lütfen gecikmeden bir yardım eli alın. Sizleri çok iyi anlıyorum bende neler yaşadım ağladım sızladım hayatım karanlıktı hiç bi şeyden zevk almıyordum evlilik denen şey ne anlamamıştım şimdi artık bembeyaz bir sayfa açtık sizde yapabilirsiniz güvenin İnan'ın yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar elimden geldiğince tavsiye de bulunurum

Cnm bu de nerde
Bu konuda açılan çok konu başlığı var, bu nedenle insanlar yazı kalabalığının içinde boğulmaz inşallah, yazışmalar faydalı olur umarım
Umarım faydalı bilgi verebilirim; Evliliğimizin 7 yılı aşan sürecinde hiç gündeme bile almadığım ama bizi son 1 senedir tam bir uçurumun kenarında kapanda gibi hissettiren vajinusmus sorunum, 3 haftalık bir tedavi ile sona erdi. Doktorumun telkini, yönlendirmesi, benim vazgeçmemem , eşimin desteği gibi şeyler çok önemli idi. Bu benim hikayem, yüzlerce hikaye var, 5-10 tanesine bizzat tanık oldum. AĞlayan yüzler, gülen Gözler gördüm, kimi 1 gün kimi 1 hafta ara ile! Hepsi gerçekti! Umarım kimse bunu ötelenmez ve doğru doktor ile karşılaşır. Ben ilk ve tek seçimimde çok şükür ki doğru bir seçim yaptım Saygın Bey ile tedavi sürecimi tamamladım. SAYGIN MicozkadıoĞLu muayehanesi Kayra BEra da gördüm ki; 1 hafta da çözen 1 ayda da çözen var, sizin isteğiniz ve adet günü gibi durumlar süreyi değiştirebilir. Varsın 1 haftada geçmesin, sorun etmeyin ama aylarca da siz Uzatmayın. TedaviBir gün bile durmayın; Tedaviyi ötelenmeyin, randevularımıza düzenli gidin, yıllarınızı bu sorun ile geçirmeyin , çözün.
han

Merhaba 5 aylık evliyim vajinusmus hastasıyım henüz Dr a gitmedim eşim en başta çok anlayışlıydı fakat 2 gündür çok kötüyüz nolur yardım edin eşimi kaybetmek istemiyorum

Herkese merhabalar benim kabusum bitti hanımlar
Hem de üzerinden aylar gecti. Gittiğim doktorlar care olmadı care içimizde gerçekten. Her sey yolunda gitti. Sadece yeni sorunum eşimin bebek istememesiydi. Ona da alıştım kizdim söylendim ama napalım dedim. Sonra o da bebek fiktine sicak bakmaya basladi. Daha güzel haber bugun hamile olduğumu öğrendim, ailemden once sizlerle paylaşıyorum bu dertten muzdarip kim varsa yardimci olmaya calisirim elimden geleni yaparim. Bu kadar gec yazdığım icin bile o kadar Üzgünüm. Parmak vs hepsi hikaye
Allah yardimcimiz olsun

Fikirlerinize ihtiyacm var

Merhabalar, bana parmak, zeytinyağı, aparat gibi şeyler ürkütücü geldi ve hiç denemedim kafamda kesin karar aldığım bir gun eşimle konuştum o benden cok daha cesaretli. Karar verdik bu konuda gerçekten çeken bilir insan yardimci olmak istiyor. Ilk gittiğim bakirkoy deki doktor parmak dedigi gun onu bıraktım fakat su dediği hep aklimdaydi en kolay pozisyon kadinin üstte olduğu durumdur. Çünkü kadın bunu tehdit olarak algilamaz. Bana yine korkunç geldi ama karar verdigim gun denedik ve kabus bitti agzim acik kaldi. Acı falan hikaye. Oyle şeyleri gerçekten kafanızdan atın, simdi tabi gecmise üzülüyorum. Yapacak bir şey yok . Bugun bebegin kalp atışlarıni duydum mutluyum allah hepinize nasip etsin, ama bana bi tavsiye ver derseniz. Size asla ertelemeyin derim. Bu bir erteleme hastalığı.

Vajinismus olduğumuzu nasıl anlarız?
ajinismus olup olmadığınızı merak ediyorsanız . Ben vajinismusmuyum diye kendinize soruyorsanız kendinize bazı sorular sorarak vajinismus olup olmadığınız hakkında farkındalık kazanabilirsiniz.. Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye vajinismusun en tipik belirtilerini anlatıyor. Tüm detaylar videomuzda!

Merhabalar, bana parmak, zeytinyağı, aparat gibi şeyler ürkütücü geldi ve hiç denemedim kafamda kesin karar aldığım bir gun eşimle konuştum o benden cok daha cesaretli. Karar verdik bu konuda gerçekten çeken bilir insan yardimci olmak istiyor. Ilk gittiğim bakirkoy deki doktor parmak dedigi gun onu bıraktım fakat su dediği hep aklimdaydi en kolay pozisyon kadinin üstte olduğu durumdur. Çünkü kadın bunu tehdit olarak algilamaz. Bana yine korkunç geldi ama karar verdigim gun denedik ve kabus bitti agzim acik kaldi. Acı falan hikaye. Oyle şeyleri gerçekten kafanızdan atın, simdi tabi gecmise üzülüyorum. Yapacak bir şey yok . Bugun bebegin kalp atışlarıni duydum mutluyum allah hepinize nasip etsin, ama bana bi tavsiye ver derseniz. Size asla ertelemeyin derim. Bu bir erteleme hastalığı.

Anlatabilirmksiniz acana banada

Back