Nasıl bi tedavi uyguluyorlar peki biraz anlatirmisinbende yendim kayra bera saygın hocam sayesınde artık bebek hayalleri kurabiliyorummm
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bi tedavi uyguluyorlar peki biraz anlatirmisinbende yendim kayra bera saygın hocam sayesınde artık bebek hayalleri kurabiliyorummm
![]()
Nasıl başardım yapmayı canın acinadimi ben basaramiyorunKızlık zarı çok ileride değil ama 2 cm kadar ileri de. Doktor bana da yaptıktan sonra 6 ay korunacaksın dedi ama ben korunmayacam
Parmak egzersizi yaptım canım. Kasları alıştırdığım için acımadıNasıl başardım yapmayı canın acinadimi ben basaramiyorun
Nasil alabilirim onu 9 aydr kabusum oldu vajinusmusparmak egzersizine gerek yok yapay penıs gibi bişi le her seansta büyüyo o alet onu sokuyorsun anlıyorsun zaten bişi olmadığını acımadığını çok kolay yapıyorsun
Oranin ucreti nekadarn11.com da var galiba gitti gidiora bak küçük normal bi penis al büyük kocaman alma kremle sür yavaş yavaş sok onu bacaklar açık şekilde çok rahat giriyor ya da kayra beraya git çok rahat çözersin arkadaşım orda çözdü onun tavsıyesıne uydum gıttım çok iyi şaka gibi inanamıyorsan okdar büyümüş ciddiye almışız ki basit birşeymiş başarılar
hanBu konuda açılan çok konu başlığı var, bu nedenle insanlar yazı kalabalığının içinde boğulmaz inşallah, yazışmalar faydalı olur umarım
Umarım faydalı bilgi verebilirim; Evliliğimizin 7 yılı aşan sürecinde hiç gündeme bile almadığım ama bizi son 1 senedir tam bir uçurumun kenarında kapanda gibi hissettiren vajinusmus sorunum, 3 haftalık bir tedavi ile sona erdi. Doktorumun telkini, yönlendirmesi, benim vazgeçmemem , eşimin desteği gibi şeyler çok önemli idi. Bu benim hikayem, yüzlerce hikaye var, 5-10 tanesine bizzat tanık oldum. AĞlayan yüzler, gülen Gözler gördüm, kimi 1 gün kimi 1 hafta ara ile! Hepsi gerçekti! Umarım kimse bunu ötelenmez ve doğru doktor ile karşılaşır. Ben ilk ve tek seçimimde çok şükür ki doğru bir seçim yaptım Saygın Bey ile tedavi sürecimi tamamladım. SAYGIN MicozkadıoĞLu muayehanesi Kayra BEra da gördüm ki; 1 hafta da çözen 1 ayda da çözen var, sizin isteğiniz ve adet günü gibi durumlar süreyi değiştirebilir. Varsın 1 haftada geçmesin, sorun etmeyin ama aylarca da siz Uzatmayın. TedaviBir gün bile durmayın; Tedaviyi ötelenmeyin, randevularımıza düzenli gidin, yıllarınızı bu sorun ile geçirmeyin , çözün.
Fikirlerinize ihtiyacm var
Merhabalar, bana parmak, zeytinyağı, aparat gibi şeyler ürkütücü geldi ve hiç denemedim kafamda kesin karar aldığım bir gun eşimle konuştum o benden cok daha cesaretli. Karar verdik bu konuda gerçekten çeken bilir insan yardimci olmak istiyor. Ilk gittiğim bakirkoy deki doktor parmak dedigi gun onu bıraktım fakat su dediği hep aklimdaydi en kolay pozisyon kadinin üstte olduğu durumdur. Çünkü kadın bunu tehdit olarak algilamaz. Bana yine korkunç geldi ama karar verdigim gun denedik ve kabus bitti agzim acik kaldi. Acı falan hikaye. Oyle şeyleri gerçekten kafanızdan atın, simdi tabi gecmise üzülüyorum. Yapacak bir şey yok . Bugun bebegin kalp atışlarıni duydum mutluyum allah hepinize nasip etsin, ama bana bi tavsiye ver derseniz. Size asla ertelemeyin derim. Bu bir erteleme hastalığı.