arkadaslar ben de bu sorunu yasadim.. size su kadar soyleyebilirim ki...parmak egzersizleri olmadan olmaz,ama parmak egzersizlerinden once cinsellikle ilgili bildigimiz yanlislar bizi bu hale getirdiginden once dogru bilgeri almamiz lazim..fiziksel yapimizla alakali..vajinusmuslu kadin daha kendi bedenini tanimayan,kesfedememis kadindir :) icinde kocaman bi bosluk var gerilerde birazcik popise dogru...kocaman hemde..bunu bilmez mesela.. :) bunlari ogrendikten sonra kafa parmak egzersizine hazir hale geliyor. iki parmak egzersizi = pns zaten :) parmak egzersizleriyle kaslariniza "buraya bu girecek,sen de kasilmayacaksin" i ogretiyosunuz...bunu duzenli yapinca..beyin o kaslara hukmedebilir hale geliyo.. :) parmak egzersizi bana dunyanin sonu gibi gelirdi...degil kizlar,vallahi degil...eski insalara vajinusmus diye biseyin varligini kabul ettiremezsiniz,gulerler bize... o kadar kolay cunku iliski aslinda.. :) bi de iliskiyi aciyla degil HAZ ile kodlayalim.... :) hazza odaklanin,iliskide haz ne kadar olacak i dusunun mesela...:)