• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus yendim

ne kadar ödediniz patentli çubukları varmış o bile ürkütüyo beni lütfen anlatın neler yaptılar ne kadar ödediniz lütfen....aşamaları nasıldı aslında ben penisten korkmuyorum vaji ilk aşama benimki ileri değil aşağı doğru itmemeiz gerektiğini yeni öğrendim eserdağa gitmeyi istiyorum aslında eşimi ikna etmeye çalışıyorum...

çok teşekkürler....
Ankara'da devlet hastanesine gitsem yenebilir miyim aslında ilişkiden korkmuyorum parmak daha korkutucu eşim itemiyor diye düşünüyordum ancak açık bacak pozisyonunda ikimizde rahat değiliz kasılıyoruz , yanma oluyo
Cnm parmak egzersizlerindemi yanma oluyor sende ? Ne yap biliyormusun sırt üstü tam yatmıyıcaksın cnm yarı yatar yarı oturur pozistonda olucaksın bunun içinde belinin altına sert yüksek bi yastık koy bide parmagı düz deil biraz aşağı doğru ittir...bende tam yattığımda sırt üstü daha zor oluyordu sonra yastıkla denedim çok kolay oldu

arkadaslar ben de bu sorunu yasadim.. size su kadar soyleyebilirim ki...parmak egzersizleri olmadan olmaz,ama parmak egzersizlerinden once cinsellikle ilgili bildigimiz yanlislar bizi bu hale getirdiginden once dogru bilgeri almamiz lazim..fiziksel yapimizla alakali..vajinusmuslu kadin daha kendi bedenini tanimayan,kesfedememis kadindir :) icinde kocaman bi bosluk var gerilerde birazcik popise dogru...kocaman hemde..bunu bilmez mesela.. :) bunlari ogrendikten sonra kafa parmak egzersizine hazir hale geliyor. iki parmak egzersizi = pns zaten :) parmak egzersizleriyle kaslariniza "buraya bu girecek,sen de kasilmayacaksin" i ogretiyosunuz...bunu duzenli yapinca..beyin o kaslara hukmedebilir hale geliyo.. :) parmak egzersizi bana dunyanin sonu gibi gelirdi...degil kizlar,vallahi degil...eski insalara vajinusmus diye biseyin varligini kabul ettiremezsiniz,gulerler bize... o kadar kolay cunku iliski aslinda.. :) bi de iliskiyi aciyla degil HAZ ile kodlayalim.... :) hazza odaklanin,iliskide haz ne kadar olacak i dusunun mesela...:)

Cnm parmak egzersizlerindemi yanma oluyor sende ? Ne yap biliyormusun sırt üstü tam yatmıyıcaksın cnm yarı yatar yarı oturur pozistonda olucaksın bunun içinde belinin altına sert yüksek bi yastık koy bide parmagı düz deil biraz aşağı doğru ittir...bende tam yattığımda sırt üstü daha zor oluyordu sonra yastıkla denedim çok kolay oldu
.

Vajinusmus hastalığını sonunda yendim 6 aylık evliyim hiçbi şekilde beraberlik olamamıştı çok korkuyodum aslı dalan a gittim saolsun yardımı ilgi alakası sonucu yendim burda belirtmiştim gittiğimi sonuç almadan doktor ismi önermiyceğimi söylemiştim ama çok şükür sonuç aldım aslı hanım sayesinde bu hastalığı olanlara tavsiyem aslı dalan dır
bende hera klinik süleyman eserdağ sayesinde yendim

Vajinusmus hastalığını sonunda yendim 6 aylık evliyim hiçbi şekilde beraberlik olamamıştı çok korkuyodum aslı dalan a gittim saolsun yardımı ilgi alakası sonucu yendim burda belirtmiştim gittiğimi sonuç almadan doktor ismi önermiyceğimi söylemiştim ama çok şükür sonuç aldım aslı hanım sayesinde bu hastalığı olanlara tavsiyem aslı dalan dır

Merhaba nasıl yendiniz? tedavi yöntemi neydi?yazarsanız sevinrim zira daha önceden gittim bir doktora ki alanında iyi olarak bilinen, benden kaynaklı çözebilmiş değilim....

bende yendimmm ve tedavim bittiğinden beri hiç sorun yaşamadım. Şuanda hamileyim, doğum beni biraz korkutuyor ama onuda yeneceğim.

Bende suleyman hocadan randevu aldim ancak cok korkuyorum muyene icin Hipnotize yöntemi ile nasıl yöntem bilgisi olanlar tedavi sürecini benimle paylaşabilir misiniz lutfen

Bende suleyman hocadan randevu aldim ancak cok korkuyorum muyene icin Hipnotize yöntemi ile nasıl yöntem bilgisi olanlar tedavi sürecini benimle paylaşabilir misiniz lutfen
Muayenede canın acımıyor hiç bir süreçte acımıyor. Güvenle gidebilirsin. İnşallah kısa zamanda da geçecektir. İstanbuldaydan eşi Şenay hanım var o ilgileniyor. Allah yardımcın olsun :)

Mrb cnm bende geçen hafta yendim vajinusmusu çok şükür...bende parmak egzersizleriyle yendim cnm...ilk bu hastalığımı öğrendiğimde pisikiyatıra baş vurduk ve parmak egzersizleri verdi eve geldim vajinama dokunamadım bile bırak parmak sokmayı yapamadım ağladım benim korkum zaten vajina nie parmak egzersizi veriyor dedim hemen doktorumu aradım ben yapamıyorum dedim yapman gerek yaıcaksın dedi sonra kendi kendime dedim ölüm yok ucunda demekki oluyoki yapıcaksın dio doktor dedim cesaret topladım ve denedim olduninanamadım ama parmak egzersizlerinin hepsini yaptım ...ben diyordumki bunu ben yapabilirsem dünyada herkez yapar diodum yaptımm...yapınca oluyor emin ol parmak yapamıyorum o bir bahane cnm ben yaptıysam emin ol herkez yapar...bu hastalığın en iyi tedavisi parmak cnm başka tedavileride varmış ama onlar tam olarak çözmüyormuş bu hastalığı parmak 100de100 çözüm yapıcam diyip denersen yapıcaksın yenmiş ve aşırı korkan biri olarak söylüyorum bunu
Canim birsey ogrenmek istiyorum. Bende vajinusmus teshisi koydum kendi kendime ancak hala doktora gitmedim. Ogrenmek istedigim sey su; yapilan parmak egzersizlerini biraz detayli olarak anlatabilir misin? Yani bir parmak bir bom diye tabir ettiginiz sey tek parmagi birinci boguma kadar sokacagiz anlamina mi geliyor. Ve bu sanirim bir parmak komple girene kadar devam edip sonra 2 parmaga mi geciliyor. Lutfen detayli bilgi paylasabilirsen cok sevinirim.

9 ay oldu evleneli yenemiyorummm yenemicem sanirim herseferinde bu sefer olcak diyorum ama gene husran gucum kalmadi esimden ayrilmayi dusunuyorum ona bunu yapmaya hakkim yok :(

9 ay oldu evleneli yenemiyorummm yenemicem sanirim herseferinde bu sefer olcak diyorum ama gene husran gucum kalmadi esimden ayrilmayi dusunuyorum ona bunu yapmaya hakkim yok :KK43:
Sacmalama ne ayrilmasi.. Allah korusun sakin biyle birseyi aklina getirme bir daha. Esinle konus ne kdr uzuldugunu bilsin. Tedavi olmak istedigini soyle. Onun sana destek olmasini istediginide tabi.. bu kadar zaman beklemis bir insan sana olan sevgisindendir. O yuzden eminimki tevadi istegini duydugunda da destegjni esirgemicektir. Cok buyuk gecmis olsun canim. Allahim bir an once sagligina kavusmani saglasin

Sacmalama ne ayrilmasi.. Allah korusun sakin biyle birseyi aklina getirme bir daha. Esinle konus ne kdr uzuldugunu bilsin. Tedavi olmak istedigini soyle. Onun sana destek olmasini istediginide tabi.. bu kadar zaman beklemis bir insan sana olan sevgisindendir. O yuzden eminimki tevadi istegini duydugunda da destegjni esirgemicektir. Cok buyuk gecmis olsun canim. Allahim bir an once sagligina kavusmani saglasin
Cok yoruldum napsam olmuyo

merhaba kızlar bende 5,5yıllık evliyim ve bu sorunum vardı düne kadar dün ilk seansıma gittim ve çokk mutluyum bu işi başaracağıma 100% eminim çok basit yöntemle çok güzel birşekilde ilerledim inanamadım kendime çok mutluyum parmak egzersizi falan hikaye ben parmak egzersizini yapamamıştım yanlış bir tedaviye gitmişim şuan kayra bera kliniğine gidiorum ve orda parmak egzersizi yokk çokkkk mutluyum çok iyiyimmmm
Nasil yendin peki

lütfen önce doktora gidin. sorunun biyolojik mi psikolojik mi olduğunu öğrenin.

psikolojikse burada arkadaşların verdiği tavsiyelere uyun. 2-3 gün de bile ilerleme kaydettiğini göreceksiniz.

mutlu ve umutlu olduğunuzda işiniz daha da kolaylaşacak.

ben tam çözemedim ama haftaya bu iş tamamen bitecekmiş gibi bir his var içimde.

lütfen önce doktora gidin. sorunun biyolojik mi psikolojik mi olduğunu öğrenin.

psikolojikse burada arkadaşların verdiği tavsiyelere uyun. 2-3 gün de bile ilerleme kaydettiğini göreceksiniz.

mutlu ve umutlu olduğunuzda işiniz daha da kolaylaşacak.

ben tam çözemedim ama haftaya bu iş tamamen bitecekmiş gibi bir his var içimde.
Ğarmak egzersisizinde başarılı olamıyorum ne yapmalıyım cok caresızım

Back