Vajinusmus hastalığını sonunda yendim 6 aylık evliyim hiçbi şekilde beraberlik olamamıştı çok korkuyodum aslı dalan a gittim saolsun yardımı ilgi alakası sonucu yendim burda belirtmiştim gittiğimi sonuç almadan doktor ismi önermiyceğimi söylemiştim ama çok şükür sonuç aldım aslı hanım sayesinde bu hastalığı olanlara tavsiyem aslı dalan dır
kızlar merhaba,bende vajinusmus teşhisi konuldu,bir buçuk yıllık evliyim ve tedavi oluyorum yakında biticek bu çile tavsiye isteyenlere herzaman yazabilirim.evde çaresizce burda insanların yazdıklarını az okumadımama bunlar çözüm olmadı lütfen vakit kaybetmeyin,istanbuldakiler için tek çözüm saygın hoca
Bende doktora gidip parmak eğzersizi yapıyorum doktor kızlık zarın yırtılıp kanayabilir demişti. Çok değil ama damla kadar kan geldi tek parmaklaMerhaba kızlar vajinusmus tedavisi görüp parmak egzersizleri yapan varmı ben tedavi görüyorum parmak egzersizleri yapıyorum çok başarılı gidiyor ama dünkü egzersizimde kanamam oldu varmı benimki gibi parmak egzersizi yapıp kanaması olan lütfen yardımcı olun
Canım benim benim 1 parmak 1 bomda 1 parmak 2 bomda kanama olmadı sonra 2 parmak 1 bomda 2 parmak 2 bom dada kanama olmadı sonra 2 parmak 1 bom sokup makas gibi vajinanın içinde açıp kapatcaksın parmaklarını dedi onda kanamam oldu bu egzersizi yaptınmı makas gibi olanı bunda birşey oldumu???Bende doktora gidip parmak eğzersizi yapıyorum doktor kızlık zarın yırtılıp kanayabilir demişti. Çok değil ama damla kadar kan geldi tek parmakla
Daha o kadar ilerlemedim ama normal yani kanaması zar kanıyo korkmana gerek yok benceCanım benim benim 1 parmak 1 bomda 1 parmak 2 bomda kanama olmadı sonra 2 parmak 1 bomda 2 parmak 2 bom dada kanama olmadı sonra 2 parmak 1 bom sokup makas gibi vajinanın içinde açıp kapatcaksın parmaklarını dedi onda kanamam oldu bu egzersizi yaptınmı makas gibi olanı bunda birşey oldumu???
Az önce doktordan geldim doktor doğum kontrol hapı vermişti bana o kanama yapar dedi cnm zar bir parmak 1 bomu kadar önde deildir sanırım ben parman tamamını soktuğumda bile kanama olmadı yada bn farketmedim ozamnDaha o kadar ilerlemedim ama normal yani kanaması zar kanıyo korkmana gerek yok bence
Kızlık zarı çok ileride değil ama 2 cm kadar ileri de. Doktor bana da yaptıktan sonra 6 ay korunacaksın dedi ama ben korunmayacamAz önce doktordan geldim doktor doğum kontrol hapı vermişti bana o kanama yapar dedi cnm zar bir parmak 1 bomu kadar önde deildir sanırım ben parman tamamını soktuğumda bile kanama olmadı yada bn farketmedim ozamn
kayra beraya git yenersn çok basitBende ıkı senelık evlıyım ama hala yenemedım
Siz nasıl bir yöntemle yendiniz acaba biraz anlatırmısınızmerhaba kızlar bende 5,5yıllık evliyim ve bu sorunum vardı düne kadar dün ilk seansıma gittim ve çokk mutluyum bu işi başaracağıma 100% eminim çok basit yöntemle çok güzel birşekilde ilerledim inanamadım kendime çok mutluyum parmak egzersizi falan hikaye ben parmak egzersizini yapamamıştım yanlış bir tedaviye gitmişim şuan kayra bera kliniğine gidiorum ve orda parmak egzersizi yokk çokkkk mutluyum çok iyiyimmmm
doktorumuz süper çok güzel kolay anlaşır şekilde ilerliyor ben henüz yenmedim ama ilk seansta anladım yeneceğimi gerçekten herkezin oraya gitmesini tavsiye ederim bir günde çözdü gibi şuanSiz nasıl bir yöntemle yendiniz acaba biraz anlatırmısınız
Anladımda nasıl bir yöntem uyguladınız parmak yapmadan onu söylermisinizdoktorumuz süper çok güzel kolay anlaşır şekilde ilerliyor ben henüz yenmedim ama ilk seansta anladım yeneceğimi gerçekten herkezin oraya gitmesini tavsiye ederim bir günde çözdü gibi şuan
?Anladımda nasıl bir yöntem uyguladınız parmak yapmadan onu söylermisiniz
yöntemi söylesemde yapamassınız gitmek gerek herşeyi çözüyor
Ben yapmak için deil merak ettiğim için parmaktan başka ne var die ondan soruyorum lütfen söyleyin burası kadınların birbirine yardım yeri yöntemi bilirlerse parmak yapamıyan oraya gider...ben şuan zaten tedavi görüyorum parmakla çözdüm sayılır bnde son aşamadayım...ama sizin yönteminizi merk ediyorum lütfen paylaşın bizimleyöntemi söylesemde yapamassınız gitmek gerek herşeyi çözüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?