• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus yendim

selda800

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
126
18
28
36
Vajinusmus hastalığını sonunda yendim 6 aylık evliyim hiçbi şekilde beraberlik olamamıştı çok korkuyodum aslı dalan a gittim saolsun yardımı ilgi alakası sonucu yendim burda belirtmiştim gittiğimi sonuç almadan doktor ismi önermiyceğimi söylemiştim ama çok şükür sonuç aldım aslı hanım sayesinde bu hastalığı olanlara tavsiyem aslı dalan dır

Vajinusmus hastalığını sonunda yendim 6 aylık evliyim hiçbi şekilde beraberlik olamamıştı çok korkuyodum aslı dalan a gittim saolsun yardımı ilgi alakası sonucu yendim burda belirtmiştim gittiğimi sonuç almadan doktor ismi önermiyceğimi söylemiştim ama çok şükür sonuç aldım aslı hanım sayesinde bu hastalığı olanlara tavsiyem aslı dalan dır

canım merhaba, adına cok sevindim..nasıl bir yontem uyguladı anlatırmısın bizede..

kızlar merhaba,bende vajinusmus teşhisi konuldu,bir buçuk yıllık evliyim ve tedavi oluyorum yakında biticek bu çile tavsiye isteyenlere herzaman yazabilirim.evde çaresizce burda insanların yazdıklarını az okumadım :( ama bunlar çözüm olmadı lütfen vakit kaybetmeyin,istanbuldakiler için tek çözüm saygın hoca

kızlar merhaba,bende vajinusmus teşhisi konuldu,bir buçuk yıllık evliyim ve tedavi oluyorum yakında biticek bu çile tavsiye isteyenlere herzaman yazabilirim.evde çaresizce burda insanların yazdıklarını az okumadım :KK43: ama bunlar çözüm olmadı lütfen vakit kaybetmeyin,istanbuldakiler için tek çözüm saygın hoca

nasıl bir tedavi uyguluyor doktor.anlatırmısın canım neler konustu,neler uygulamanı söyledi..tşk

Bu konuda açılan çok konu başlığı var, bu nedenle insanlar yazı kalabalığının içinde boğulmaz inşallah, yazışmalar faydalı olur umarım
Umarım faydalı bilgi verebilirim; Evliliğimizin 7 yılı aşan sürecinde hiç gündeme bile almadığım ama bizi son 1 senedir tam bir uçurumun kenarında kapanda gibi hissettiren vajinusmus sorunum, 3 haftalık bir tedavi ile sona erdi. Doktorumun telkini, yönlendirmesi, benim vazgeçmemem , eşimin desteği gibi şeyler çok önemli idi. Bu benim hikayem, yüzlerce hikaye var, 5-10 tanesine bizzat tanık oldum. AĞlayan yüzler, gülen Gözler gördüm, kimi 1 gün kimi 1 hafta ara ile! Hepsi gerçekti! Umarım kimse bunu ötelenmez ve doğru doktor ile karşılaşır. Ben ilk ve tek seçimimde çok şükür ki doğru bir seçim yaptım Saygın Bey ile tedavi sürecimi tamamladım. SAYGIN MicozkadıoĞLu muayehanesi Kayra BEra da gördüm ki; 1 hafta da çözen 1 ayda da çözen var, sizin isteğiniz ve adet günü gibi durumlar süreyi değiştirebilir. Varsın 1 haftada geçmesin, sorun etmeyin ama aylarca da siz Uzatmayın. TedaviBir gün bile durmayın; Tedaviyi ötelenmeyin, randevularımıza düzenli gidin, yıllarınızı bu sorun ile geçirmeyin , çözün.

Merhaba kızlar vajinusmus tedavisi görüp parmak egzersizleri yapan varmı ben tedavi görüyorum parmak egzersizleri yapıyorum çok başarılı gidiyor ama dünkü egzersizimde kanamam oldu varmı benimki gibi parmak egzersizi yapıp kanaması olan lütfen yardımcı olun

Merhaba kızlar vajinusmus tedavisi görüp parmak egzersizleri yapan varmı ben tedavi görüyorum parmak egzersizleri yapıyorum çok başarılı gidiyor ama dünkü egzersizimde kanamam oldu varmı benimki gibi parmak egzersizi yapıp kanaması olan lütfen yardımcı olun
Bende doktora gidip parmak eğzersizi yapıyorum doktor kızlık zarın yırtılıp kanayabilir demişti. Çok değil ama damla kadar kan geldi tek parmakla

Bende doktora gidip parmak eğzersizi yapıyorum doktor kızlık zarın yırtılıp kanayabilir demişti. Çok değil ama damla kadar kan geldi tek parmakla
Canım benim benim 1 parmak 1 bomda 1 parmak 2 bomda kanama olmadı sonra 2 parmak 1 bomda 2 parmak 2 bom dada kanama olmadı sonra 2 parmak 1 bom sokup makas gibi vajinanın içinde açıp kapatcaksın parmaklarını dedi onda kanamam oldu bu egzersizi yaptınmı makas gibi olanı bunda birşey oldumu???

Canım benim benim 1 parmak 1 bomda 1 parmak 2 bomda kanama olmadı sonra 2 parmak 1 bomda 2 parmak 2 bom dada kanama olmadı sonra 2 parmak 1 bom sokup makas gibi vajinanın içinde açıp kapatcaksın parmaklarını dedi onda kanamam oldu bu egzersizi yaptınmı makas gibi olanı bunda birşey oldumu???
Daha o kadar ilerlemedim ama normal yani kanaması zar kanıyo korkmana gerek yok bence

Daha o kadar ilerlemedim ama normal yani kanaması zar kanıyo korkmana gerek yok bence
Az önce doktordan geldim doktor doğum kontrol hapı vermişti bana o kanama yapar dedi cnm zar bir parmak 1 bomu kadar önde deildir sanırım ben parman tamamını soktuğumda bile kanama olmadı yada bn farketmedim ozamn

Az önce doktordan geldim doktor doğum kontrol hapı vermişti bana o kanama yapar dedi cnm zar bir parmak 1 bomu kadar önde deildir sanırım ben parman tamamını soktuğumda bile kanama olmadı yada bn farketmedim ozamn
Kızlık zarı çok ileride değil ama 2 cm kadar ileri de. Doktor bana da yaptıktan sonra 6 ay korunacaksın dedi ama ben korunmayacam

merhaba kızlar bende 5,5yıllık evliyim ve bu sorunum vardı düne kadar dün ilk seansıma gittim ve çokk mutluyum bu işi başaracağıma 100% eminim çok basit yöntemle çok güzel birşekilde ilerledim inanamadım kendime çok mutluyum parmak egzersizi falan hikaye ben parmak egzersizini yapamamıştım yanlış bir tedaviye gitmişim şuan kayra bera kliniğine gidiorum ve orda parmak egzersizi yokk çokkkk mutluyum çok iyiyimmmm

merhaba kızlar bende 5,5yıllık evliyim ve bu sorunum vardı düne kadar dün ilk seansıma gittim ve çokk mutluyum bu işi başaracağıma 100% eminim çok basit yöntemle çok güzel birşekilde ilerledim inanamadım kendime çok mutluyum parmak egzersizi falan hikaye ben parmak egzersizini yapamamıştım yanlış bir tedaviye gitmişim şuan kayra bera kliniğine gidiorum ve orda parmak egzersizi yokk çokkkk mutluyum çok iyiyimmmm
Siz nasıl bir yöntemle yendiniz acaba biraz anlatırmısınız

Siz nasıl bir yöntemle yendiniz acaba biraz anlatırmısınız
doktorumuz süper çok güzel kolay anlaşır şekilde ilerliyor ben henüz yenmedim ama ilk seansta anladım yeneceğimi gerçekten herkezin oraya gitmesini tavsiye ederim bir günde çözdü gibi şuan

doktorumuz süper çok güzel kolay anlaşır şekilde ilerliyor ben henüz yenmedim ama ilk seansta anladım yeneceğimi gerçekten herkezin oraya gitmesini tavsiye ederim bir günde çözdü gibi şuan
Anladımda nasıl bir yöntem uyguladınız parmak yapmadan onu söylermisiniz

yöntemi söylesemde yapamassınız gitmek gerek herşeyi çözüyor
Ben yapmak için deil merak ettiğim için parmaktan başka ne var die ondan soruyorum lütfen söyleyin burası kadınların birbirine yardım yeri yöntemi bilirlerse parmak yapamıyan oraya gider...ben şuan zaten tedavi görüyorum parmakla çözdüm sayılır bnde son aşamadayım...ama sizin yönteminizi merk ediyorum lütfen paylaşın bizimle

Back