VAJİNUSMUS YENDİM…
18.10.2024 tarihinde evlendim. İlk gece korkusu her zaman vardı bende ve kortuğum ne yazık ki başıma geldi. Gün geçtikçe eşimle tartışmaya başladık ve sevgimiz gün geçtikçe azalmaya başlamıştı. Bizde ikamet ettiğimiz ilde arkadaşlarımızın tavsiyesi ile farklı farklı kadın doğumculara tedavi olmaya gittik, ne yazik ki hiçbirinden bir çözüm bulamadık. Ve bu süreç bizi gün geçtikçe yıpratmaya başlatmıştı. Tabi bunun üzerinden yaklaşık 6-7 ay geçmişti ve sonunda bi hocamın tavsiyesi üzerine Safinaz KARA hocamla tanıştık. Kendisi bize o kadar yardımcı oldu ki anlatamam onun iyiliği samimiyeti ve tedavisi sonucu vajinusmus hastalığını yendim artık eşimle çok mutluyuz evliliğim kurtuldu psikolojik olarak çok rahatladım şu an hamileyim Bebek bekliyoruz çok şükür. Allah Safinaz KARA hocam sizden razı olsun sizi çok seviyoruz… küçük bi not size arkadaşlar: bu sıkıntıya yaşayanlar için Kesinlikle umutsuz olmayın Allaha dua edin iyi bir hocayla karşılanmız dileği ile şunu anladım ki ufak tefek çözülecek şeyler için birbirinizi üzmeyin hayat sevince güzel sevince olmayacak hiçbir şey yoktur….