• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Vajinusmus Ve hamileliğe etki oranı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yenze_krk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
173
105
53
Kızlar iyi akşamlar ,bende vajinusmus vardı ilk evlendiğimde düzeldi son 1yıldır yine zorlanıyorum .ve son bir yılda ayda bir kere en fazla iki kere ikili oldu 2ay felanda boşa gitti.yumurtlama takibi de yapmıyordum bilmiyordum .don 2aydır yaptım o da takvim hesabı ..hamilelik oluşmayınca doktora gittik bu arada 32yaşındayım bana hemen tüp bebek yapalım dedi çok korktum ben daha vajinal usg bile olamazken .bu ay ovulasyon testi de aldım ilaç tedavisinden önce onları mı denesem ?.pazartesi hormon tahlillerim çıkacak .benim merak ettiğim acaba ayda bir kere ve yumurtlama dönemine denk gelmedi diye mi olmadı

Vajinismus u nasıl duzelttiniz??
Ayrıca yumurtlama dönemine gelse bile tutmayabilir. Biraz denemekte fayda var tam yumurtlama döneminde.

En yakın arkadaşım pskolok onun çok yardımı oldu sürekli dertleştik konuştuk ,şehir dışına tayini çıktıgı halde telefonda sürekli konuştuk öyle bide benim çok ağır değildi sanırım sonuçta öyle böyle yapabiliyordum.ama tabi hala zar zor oluyor .

Hormonlara faln baktrdnz mi? Ki bunun için bile ovulasyon donemini bnce testlerle iyice yakalayip 1 yil ya da 6 ay denemenz gerekir. Neden hemen tup bebek dendi cok ilginc

Ben de hiç beklemiyordum tüp bebek benim gibi ilişki sorunu olan biri için çok zor olur sanırım ,bide 1yıldır korunmuyoruz olmuyor deyince direk öyle söylediler .sadece 21gün progestrona bakıldı 0.1çıktı adet gecikince baktırdım 10.1çıktı 8gün sonrada regl oldum .adetin 3.günü olan sonuçlar yarın çıkacak .

Ben de hiç beklemiyordum tüp bebek benim gibi ilişki sorunu olan biri için çok zor olur sanırım ,bide 1yıldır korunmuyoruz olmuyor deyince direk öyle söylediler .sadece 21gün progestrona bakıldı 0.1çıktı adet gecikince baktırdım 10.1çıktı 8gün sonrada regl oldum .adetin 3.günü olan sonuçlar yarın çıkacak .
Onlar onemli bnce amh faln

Onlar onemli bnce amh faln
Bugün bunlara baktılar siz anlıyormusunuz artık iyice kafam bulandı .bide ilk defa usg de bi doktor sen pko sun dedi.of çok canım sıkkın

Eklentiler

• IMG_8979.jpg
    IMG_8979.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 31
Back