Vajinusmus tedavisi

ozcc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
6
1
36
29
Herkese merhabalar, 24 yaşındayım ve vajinusmus olduğumu düşünüyorum çok ileri seviye olduğunu düşünmüyorum ama yardımlarınıza, fikirlerinize ihtiyacım var. Eski konulardan okudum herkes birbirine çok yardımcı olmuş. Birleşme zamanında bacaklarımı kasma, kaçma gibi şeyler yaşamıyorum sadece bilgi eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum

Neler yapabilirim, nasıl yenebilirim kurtulan arkadaşların hala uğraşan arkadaşların fikirleri çok önemli

Kaçma kasılma gibi bi sorun yok diyosunuz peki sorun nedir biraz açıklasanız ona gore yazabiliriz biseyler . Bende vajinusmustum ama yendim çok şükür

Kaçma kasılma gibi bi sorun yok diyosunuz peki sorun nedir biraz açıklasanız ona gore yazabiliriz biseyler . Bende vajinusmustum ama yendim çok şükür
İnşallah bende yenebilirim. Bacaklarımı kapatma anlamında kasılmayı kasdettim aslında. Doktor araştırdım gitmeyi düşündüm fakat ücretleri beni korkuttu hiç biliyor musunuz ne kadar ücret ödemem gerekir tahmini? Acaba ön sevişmemi yetersiz diye aklımı kurcalıyor. Tam vajinaya giriş kısmına geldiğinde ne yapmam gerektiğini bilmiyorum hep anlatılan parmak egzersizini denemek istedim fakat onu da nasıl yapacağımı bilmediğim için yapamadım

Yenersiniz tabi ki yeter ki cesaretli olun. Evet ücret konusunda baya pahalı diyolar ben doktora gitmedin o parmak egzersizleriyle yenebildim

Ben doktorla yendim canım evde egzersiz falan işe yaramadı sanırım kendime güvenemiyormuşum zaten başladığımda eğitimsiz olduğum muhakkak.Hep korkuyordum önceden de ama şimdi her şey güzel inşallah sana da nasip eder Allah.Doktorum esra çabuk cömert bu arada bir araştır gidecek olursan.

Merhabalar bnde vajinismusum 3 ay oldu evlenelim ama hala birlikte olamadik yendinizmi acaba ya da şuan tedavi falan mi görüyorsunuz yardımcı olurmusunuz

Nasıl yendiniz acaba banada yardimci olurmusunuz lütfen cok zor durumdayım

Hera klinikte 5 gunn de vajinusmusu yendim gidcek olursanız kesinkle oneriryrm

Ben de ilişkiye girme konusunda sorun yaşıyorum. Bazı aşamaları katettim. Eşimin iki parmağını rahatlıkla alabilirken penis devreye girince acı hissediyorum ve ilerleyemiyorum. Bu durum beni çok yıpratıyo. Nereye gideceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

büyük ihtimalle bilinçaltı sorunu yaşıyorsunuz. benzer şeyleri ben de yaşadım ama iyleştim çok şükür

büyük ihtimalle bilinçaltı sorunu yaşıyorsunuz. benzer şeyleri ben de yaşadım ama iyleştim çok şükür
Kesinkle bilicaltimizin bize oyunu ve evde yenemezsen kendi kendine terapi alman sart

Merhaba bende aynı sorundan delirmek üzereyim psikolojim çok yıprandı ilişkide hiç sorun yaşamıyorum parmakta alabiliyorum ama penis olmuyo

Doktora gittiniz mi ben böyle aştım.Esra Çabuk Cömert bu ismi bir araştır. 4 yıl boşanmaya geldi konu psikoloğa gittim asıl kadın doğum uzmanıyla olacak iş cidden psikolojiyle alakalı ama 3 seans sonrası herşey normale döndü.Ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum sen daha erken atlatırsın belki 2 seans bile yeterli olabilir.

Merhaba ben bu sorunu 3 yıldır yaşıyorum. Yenenler bana yardımcı olabilir mi bunu ancak yaşayan bilir. Doktorlar çok fiyat veriyorlar evde yenenler olduğunu görünce bir yanım sevindi bir yanım yine hüzün lütfen umudumu kaybetmek üzereyim bana yardım edebilecek birisi var mı?

Merhaba arkadaşlar ben 7 aylık evli bir bayanım ve sizin gibi vajinusmus hastalığından müzdaribim bir doktorla görüştüm parmak egzersizi verdi ama tam yapamıyorum. Eşimle kendi parmağımı uzerine dokundurabiliyorum ama gel gelelim diğer türlüsü olmuyor. Lütfen bu konuda yardımcı olabilirmisiniz nasıl bir tedavi uyguladılar nasıl yendiniz ? Isterdeniz özeldende yazabilirsiniz. Yardıma ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…