İnşallah bende yenebilirim. Bacaklarımı kapatma anlamında kasılmayı kasdettim aslında. Doktor araştırdım gitmeyi düşündüm fakat ücretleri beni korkuttu hiç biliyor musunuz ne kadar ücret ödemem gerekir tahmini? Acaba ön sevişmemi yetersiz diye aklımı kurcalıyor. Tam vajinaya giriş kısmına geldiğinde ne yapmam gerektiğini bilmiyorum hep anlatılan parmak egzersizini denemek istedim fakat onu da nasıl yapacağımı bilmediğim için yapamadımKaçma kasılma gibi bi sorun yok diyosunuz peki sorun nedir biraz açıklasanız ona gore yazabiliriz biseyler . Bende vajinusmustum ama yendim çok şükür
Yenersiniz tabi ki yeter ki cesaretli olun. Evet ücret konusunda baya pahalı diyolar ben doktora gitmedin o parmak egzersizleriyle yenebildimİnşallah bende yenebilirim. Bacaklarımı kapatma anlamında kasılmayı kasdettim aslında. Doktor araştırdım gitmeyi düşündüm fakat ücretleri beni korkuttu hiç biliyor musunuz ne kadar ücret ödemem gerekir tahmini? Acaba ön sevişmemi yetersiz diye aklımı kurcalıyor. Tam vajinaya giriş kısmına geldiğinde ne yapmam gerektiğini bilmiyorum hep anlatılan parmak egzersizini denemek istedim fakat onu da nasıl yapacağımı bilmediğim için yapamadım
Ben doktorla yendim canım evde egzersiz falan işe yaramadı sanırım kendime güvenemiyormuşum zaten başladığımda eğitimsiz olduğum muhakkak.Hep korkuyordum önceden de ama şimdi her şey güzel inşallah sana da nasip eder Allah.Doktorum esra çabuk cömert bu arada bir araştır gidecek olursan.Herkese merhabalar, 24 yaşındayım ve vajinusmus olduğumu düşünüyorum çok ileri seviye olduğunu düşünmüyorum ama yardımlarınıza, fikirlerinize ihtiyacım var. Eski konulardan okudum herkes birbirine çok yardımcı olmuş. Birleşme zamanında bacaklarımı kasma, kaçma gibi şeyler yaşamıyorum sadece bilgi eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum
Merhabalar bnde vajinismusum 3 ay oldu evlenelim ama hala birlikte olamadik yendinizmi acaba ya da şuan tedavi falan mi görüyorsunuz yardımcı olurmusunuzHerkese merhabalar, 24 yaşındayım ve vajinusmus olduğumu düşünüyorum çok ileri seviye olduğunu düşünmüyorum ama yardımlarınıza, fikirlerinize ihtiyacım var. Eski konulardan okudum herkes birbirine çok yardımcı olmuş. Birleşme zamanında bacaklarımı kasma, kaçma gibi şeyler yaşamıyorum sadece bilgi eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum
Nasıl yendiniz acaba banada yardimci olurmusunuz lütfen cok zor durumdayımKaçma kasılma gibi bi sorun yok diyosunuz peki sorun nedir biraz açıklasanız ona gore yazabiliriz biseyler . Bende vajinusmustum ama yendim çok şükür
Tabi ki mesaj atın isterseniz yardımcı olayımNasıl yendiniz acaba banada yardimci olurmusunuz lütfen cok zor durumdayım
Hera klinikte 5 gunn de vajinusmusu yendim gidcek olursanız kesinkle oneriryrmHerkese merhabalar, 24 yaşındayım ve vajinusmus olduğumu düşünüyorum çok ileri seviye olduğunu düşünmüyorum ama yardımlarınıza, fikirlerinize ihtiyacım var. Eski konulardan okudum herkes birbirine çok yardımcı olmuş. Birleşme zamanında bacaklarımı kasma, kaçma gibi şeyler yaşamıyorum sadece bilgi eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum
büyük ihtimalle bilinçaltı sorunu yaşıyorsunuz. benzer şeyleri ben de yaşadım ama iyleştim çok şükürBen de ilişkiye girme konusunda sorun yaşıyorum. Bazı aşamaları katettim. Eşimin iki parmağını rahatlıkla alabilirken penis devreye girince acı hissediyorum ve ilerleyemiyorum. Bu durum beni çok yıpratıyo. Nereye gideceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Ben de ilişkiye girme konusunda sorun yaşıyorum. Bazı aşamaları katettim. Eşimin iki parmağını rahatlıkla alabilirken penis devreye girince acı hissediyorum ve ilerleyemiyorum. Bu durum beni çok yıpratıyo. Nereye gideceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Kesinkle bilicaltimizin bize oyunu ve evde yenemezsen kendi kendine terapi alman sartbüyük ihtimalle bilinçaltı sorunu yaşıyorsunuz. benzer şeyleri ben de yaşadım ama iyleştim çok şükür
Doktora gittiniz mi ben böyle aştım.Esra Çabuk Cömert bu ismi bir araştır. 4 yıl boşanmaya geldi konu psikoloğa gittim asıl kadın doğum uzmanıyla olacak iş cidden psikolojiyle alakalı ama 3 seans sonrası herşey normale döndü.Ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum sen daha erken atlatırsın belki 2 seans bile yeterli olabilir.Ben de ilişkiye girme konusunda sorun yaşıyorum. Bazı aşamaları katettim. Eşimin iki parmağını rahatlıkla alabilirken penis devreye girince acı hissediyorum ve ilerleyemiyorum. Bu durum beni çok yıpratıyo. Nereye gideceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Katılıyorum doktor olmadan olmuyor.Kesinkle bilicaltimizin bize oyunu ve evde yenemezsen kendi kendine terapi alman sart
Bana önerirmisinizHera klinikte 5 gunn de vajinusmusu yendim gidcek olursanız kesinkle oneriryrm
ne kadar ücret ödednz acabaHera klinikte 5 gunn de vajinusmusu yendim gidcek olursanız kesinkle oneriryrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?