vajinusmus tadavisi olanlar bakın bii

pamukelif1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
361
55
28
Artık tedavi olmaya karar verdim kızlar tek başıma yenemiyorum bu lanet olası pislik hastalığı sizden isteğim özellikle istanbulda oturanlar hangi doktora nw kadara tedavi oldugunuzu yazarmısınız ?

Artık tedavi olmaya karar verdim kızlar tek başıma yenemiyorum bu lanet olası pislik hastalığı sizden isteğim özellikle istanbulda oturanlar hangi doktora nw kadara tedavi oldugunuzu yazarmısınız ?
merhaba arkadaşım. istanbulda oturmuyorum fakat ben devlet hastanesinin psikiyatri bölümündeki bir doktorla yenmiştim bu skıntıyı. özel bir yerde ücretli tedavi olmana gerek yok yani.

bende bu illeti aylar hatta yıllar sonra yendim ama bizim durumuzu tetikleyen seyler vardı ilk gecemizin balayımızın aile nedenlerinden dolayı üzüntülü geçmesi vs. ben Haydar Dümen recetesiyle yendim zaten 1 kere olunca korku gidiyor. tavsiye ederim tamamına gerek yok sadece emla krem ve sprey vardı markasını etten bakarsınız ikisi yetti bana. ara ara yine kullandım spreyi bi süre sonra gereksiz geldi şükür şuan 24 haftalık hamileyim.

Bana da lütfen yardımcı olurmusum ne kremi adı ne bırde uyusturuyo mu yanı bende de vajinüsmüs var çok kötü

Krem emla sprey vacamine yüzde 10 gibi bişeydi. Epilasyon a giderken de kullandim uyuşturuyor. Sprey hafif yakiyor ama kesinlikle korkulacak kadar değil biber acısı gibi.

Vajinismus belirtileri nelerdir?

Halk arasında cinsel ilişkiye girememe(ilk gece korkusu) olarak bilinen vajinismusun en tipik belirtileri nelerdir? Ülkemizde genellikle ilk cinsel denemesinde ortaya çıkan. Vajinismus kızları neler hisseder nasıl tepki verirler? Vajinismus hakkında merak edilenleri Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye ziyaret desteklerinizi bekliyoruz. Haydi bakalım kadın dayanışması deyip sizleri sayfamıza davet ediyoruz :) https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…