- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 29
- Konu Sahibi Rainbowcolours
-
Dilatör kullanıyormusunDaha önce bir kaç konu daha açmıştım bu derdimden dolayı. Bu sefer biraz ilerleme olduğunu baştan belirtmek istiyorum. 2 ayımızı doldurduk evliliğimizde. Bir çok denemenin sonunda eşim artık yarıya kadar girebiliyor. Fakat daha fazla ilerlemeye çalıştığında acısına dayanamıyorum. Bağırma derecesine geliyorum. Bir kaç kez git gel yapmayı denedi ama yok asla olmuyorDoğru yolda mıyız ? Nerede hata yapıyoruz ? Artık gerçekten gücüm kalmadı
Hayır kullanmayı düşündüm ama ilerleme olduğunu düşününce vazgeçtim. Ama parmak egzersizleri yapıyorumDilatör kullanıyormusun
O yüzden ilerleyemiyor olabilirsiniz. Bence dilatör seti alın daha ileri itin oraları keşfedinHayır kullanmayı düşündüm ama ilerleme olduğunu düşününce vazgeçtim. Ama parmak egzersizleri yapıyorum
Anladım son çare bu kaldı sanırımO yüzden ilerleyemiyor olabilirsiniz. Bence dilatör seti alın daha ileri itin oraları keşfedin
Evet hem kayganlaştırıcıyla denedik hem de bebek yağı ile. Bebek yağı sanki daha çok işimize yaradı gibiYarısı girdiyse gerisi de gelir. Kayganlaştırıcı kullanıyor musunuz
Ben hala bebek yağı kullanırım yoksa olmuyorEvet hem kayganlaştırıcıyla denedik hem de bebek yağı ile. Bebek yağı sanki daha çok işimize yaradı gibi
Ben dilatörle yendim dilatöre güveniyorum bnce gerçekten büyük destek , tabi ben ilk büyük dilatör ve pen.s girişinde vemcaine spreyle kullanmıştım. Tabi sağlıklı sağlıksız bilmyrum buradaki önerilere göre almıştımAnladım son çare bu kaldı sanırımbelli yere kadar çok iyi gidiyor sonrası gelmiyor
Sürekli onu kullanarak yapmaya razıyım yeter ki olsunBen hala bebek yağı kullanırım yoksa olmuyor
Vemcaine spreyi bende denedim. Onu kullanınca hiç bir şey hissetmediğim için çok daha fazla paniklediğimi fark ettim. Beni çok kötü etkilediBen dilatörle yendim dilatöre güveniyorum bnce gerçekten büyük destek , tabi ben ilk büyük dilatör ve pen.s girişinde vemcaine spreyle kullanmıştım. Tabi sağlıklı sağlıksız bilmyrum buradaki önerilere göre almıştım
Ben aparat kullanıyorum aparat agrı sizi vermiyor bi yerden sonra agrı olursa kasılmaktan oluyormuş öyle söylüyorlar .. eşli denemelerde krem deneyin uyuşturucu kremlerden .. yrıya kadar başarmışsınız keşke bende okdr yapabilsem :) üzülmeyin sevinin . İyi düşünün . Egsersiz yapın bol bol sonra olur inşallahDaha önce bir kaç konu daha açmıştım bu derdimden dolayı. Bu sefer biraz ilerleme olduğunu baştan belirtmek istiyorum. 2 ayımızı doldurduk evliliğimizde. Bir çok denemenin sonunda eşim artık yarıya kadar girebiliyor. Fakat daha fazla ilerlemeye çalıştığında acısına dayanamıyorum. Bağırma derecesine geliyorum. Bir kaç kez git gel yapmayı denedi ama yok asla olmuyorDoğru yolda mıyız ? Nerede hata yapıyoruz ? Artık gerçekten gücüm kalmadı
Ben de bu ilerlemeden güç alıyorum biraz. Ah bu seviyeye gelene kadar neler çektiğimi bir ben bilirimBen aparat kullanıyorum aparat agrı sizi vermiyor bi yerden sonra agrı olursa kasılmaktan oluyormuş öyle söylüyorlar .. eşli denemelerde krem deneyin uyuşturucu kremlerden .. yrıya kadar başarmışsınız keşke bende okdr yapabilsem :) üzülmeyin sevinin . İyi düşünün . Egsersiz yapın bol bol sonra olur inşallah
Parmak egzersizinde hangi parmaktasınSürekli onu kullanarak yapmaya razıyım yeter ki olsun
Tüm parmaklarımı çok rahat yapabiliyorum. İki parmakla denediğimdede sorun yaşamıyorum. Hatta eşimde deniyor o da rahat girebiliyor. Ama iş denemeye gelinceParmak egzersizinde hangi parmaktasın
Maşallahın var bence ben 6 yıllık evliyim hala eşimin elini dokundurtmam. Ikınma hareketi yap birde eşin girerken nefes al ver ıkınTüm parmaklarımı çok rahat yapabiliyorum. İki parmakla denediğimdede sorun yaşamıyorum. Hatta eşimde deniyor o da rahat girebiliyor. Ama iş denemeye gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?