• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus 🥺

Rainbowcolours

👩🏻‍🏫♥️
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2021
446
347
23
29
Daha önce bir kaç konu daha açmıştım bu derdimden dolayı. Bu sefer biraz ilerleme olduğunu baştan belirtmek istiyorum. 2 ayımızı doldurduk evliliğimizde. Bir çok denemenin sonunda eşim artık yarıya kadar girebiliyor. Fakat daha fazla ilerlemeye çalıştığında acısına dayanamıyorum. Bağırma derecesine geliyorum. Bir kaç kez git gel yapmayı denedi ama yok asla olmuyor 🥺 Doğru yolda mıyız ? Nerede hata yapıyoruz ? Artık gerçekten gücüm kalmadı

Daha önce bir kaç konu daha açmıştım bu derdimden dolayı. Bu sefer biraz ilerleme olduğunu baştan belirtmek istiyorum. 2 ayımızı doldurduk evliliğimizde. Bir çok denemenin sonunda eşim artık yarıya kadar girebiliyor. Fakat daha fazla ilerlemeye çalıştığında acısına dayanamıyorum. Bağırma derecesine geliyorum. Bir kaç kez git gel yapmayı denedi ama yok asla olmuyor 🥺 Doğru yolda mıyız ? Nerede hata yapıyoruz ? Artık gerçekten gücüm kalmadı
Dilatör kullanıyormusun

Yarısı girdiyse gerisi de gelir. Kayganlaştırıcı kullanıyor musunuz

Anladım son çare bu kaldı sanırım 🥺 belli yere kadar çok iyi gidiyor sonrası gelmiyor
Ben dilatörle yendim dilatöre güveniyorum bnce gerçekten büyük destek , tabi ben ilk büyük dilatör ve pen.s girişinde vemcaine spreyle kullanmıştım. Tabi sağlıklı sağlıksız bilmyrum buradaki önerilere göre almıştım

Ben dilatörle yendim dilatöre güveniyorum bnce gerçekten büyük destek , tabi ben ilk büyük dilatör ve pen.s girişinde vemcaine spreyle kullanmıştım. Tabi sağlıklı sağlıksız bilmyrum buradaki önerilere göre almıştım
Vemcaine spreyi bende denedim. Onu kullanınca hiç bir şey hissetmediğim için çok daha fazla paniklediğimi fark ettim. Beni çok kötü etkiledi

Ben aparat kullanıyorum aparat agrı sizi vermiyor bi yerden sonra agrı olursa kasılmaktan oluyormuş öyle söylüyorlar .. eşli denemelerde krem deneyin uyuşturucu kremlerden .. yrıya kadar başarmışsınız keşke bende okdr yapabilsem :) üzülmeyin sevinin . İyi düşünün . Egsersiz yapın bol bol sonra olur inşallah

Ben aparat kullanıyorum aparat agrı sizi vermiyor bi yerden sonra agrı olursa kasılmaktan oluyormuş öyle söylüyorlar .. eşli denemelerde krem deneyin uyuşturucu kremlerden .. yrıya kadar başarmışsınız keşke bende okdr yapabilsem :) üzülmeyin sevinin . İyi düşünün . Egsersiz yapın bol bol sonra olur inşallah
Ben de bu ilerlemeden güç alıyorum biraz. Ah bu seviyeye gelene kadar neler çektiğimi bir ben bilirim 🤦‍♀️ ama işte daha ilerisinin olmasını o kadar çok istiyorum ki

Tüm parmaklarımı çok rahat yapabiliyorum. İki parmakla denediğimdede sorun yaşamıyorum. Hatta eşimde deniyor o da rahat girebiliyor. Ama iş denemeye gelince
Maşallahın var bence ben 6 yıllık evliyim hala eşimin elini dokundurtmam. Ikınma hareketi yap birde eşin girerken nefes al ver ıkın

Merhaba herkese. Cok uzgunum yardim istiyorum:/ Ben yaklasik 2 ay once evlendim. Esimin de ilk iliskisi olacakti benim de. Ilk uc gun vucutlarimizi tanimak birden olaya girmemek adina yavaa davrandik. Sadece on sevismeler yaptik. Sonra ilk denememizde penis arkaya dogru kaydi ve bosalma oldu. Ikincisinde de ayni sekilde. Ilk ikide ben hic korkmamistim kasilmamistim. Ama ucuncude bacaklarim titremeye basladi. Esimin penisi vajimama degdigi anda midem bulandi. Olmadi. Daha sonraki denemelerimizde de hep yerini yanlis biliyoruz endisesiyle esim cok ilerlemedi. Bu arada ben artik gerilmeye korkmaya basladim. Su anda durumum su sekilde: Penis vajinaya degdiginde mide bulantisi oluyor. Ama korkma itme yok. Size sunlari danismak istedim 1-penis vajinaya degince midesi bulanan var miydi aranizda 2-ben korku hissetmiyorum ama bi keresinde biraz aci hissedip sescikarmistim. Esim de aciyacak diye korkup itmeyi birakti. Acaba bu yanlis mi? Yani itmesi mi gerekir acisa da? Esim acisiz olmaai gerektigini dusunuyor ve aciyimca itmiyor. 3-ankarada bu is icin psikolog oneriniz var mi? Cevaplarsaniz cok sevinirim

Back