vajinusmus olup gebe kalan?

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.271
merhabalar. 6 aylik evliyim.ben vajinusmus olup olmadigimi tam olarak bilmiyorum şoyle anlatayim: evliligimin ilk zamanlari cok ama cok korkuyordum. esimden kaciyordum.sonralari jel ler ile biraz daha rahatladim.cok ama cok afedersiniz ama sadece baş kismi giriyor.esim de ben de bebek istiyoruz ama bu durumu halletmeden nasil olur bilmiyorum yumurtlama gunumun oncesi, tam yumurtlama gunu ve sonralari sadece bas kismi olacak sekilde iliski oldu. ben de her defasinda kalcamin altina yastik koydum bi umit hamile kalirim diye. adetlerim cok duzenli oldugu halde adetim 2 gun gecikti. test yaptim bugun negatif cikti. benim sorum benim gibi olup hamile kalan var mi? yani yarı vajinusmus olanlar hamile kalabiliyor mu?

Gebe kalmadan önce probleminizi halletmeniz lazım bence. Doktora gittiniz mi?
psikiyatriste gitmedim. yeni evlendigimiz icin ekonomik olarak pek iyi durumda degiliz. normal kadin dogum dr una gitmistim. vajinal muayene yapti ama bi problem yok dedi.

psikiyatriste gitmedim. yeni evlendigimiz icin ekonomik olarak pek iyi durumda degiliz. normal kadin dogum dr una gitmistim. vajinal muayene yapti ama bi problem yok dedi.
Daha yeni evlisiniz. Kendinize biraz zaman verin. Bol bol deneme yapın ilişki konusunda. Çocuk çocuk diye şartlamayın kendinizi. Önce bu probleminizi çözmeniz lazım.

Bende aynı durumdayım. Vajinal muayene olabiliyorum o sedyeye yatabiliyorum.ama ilişki olmuyo 4 5 aylık evliyim .benimde adetim bi gün gecikti test yaptım negatifti bende bekliyorum çok zor

Ben de vajinismus olmuştum ve tam olarak yenmeden iki kere hamile kaldım. Yaşamış biri olarak kesinlikle tam ilişki yaşamadan çocuk yapmayı tavsiye etmem. 5 senedir evliyim bi kaç aydır rahatim ilişki de ve o kadar zorlandım ki anlatamam.

Normal doğum mu yaptınız.

Kadın dogumcular da vajinismus tedavisi yapiyor aslinda. Birkac sefer icin özel hastane muayene ücreti verebiliyorsaniz deneyebilirsiniz. Ama tabi hepsi degil arastirmaniz lazim. Ben gebzede birine gitmistim ama bana uzak orasi bu nedenle tek seans gittim ve onda bile cok yardim etti. Sonra bi psikologla devam ettim. Yener yenmez hamile kaldim, ilk iliskide. Ben de cinselligi yasasaydim diye düsünmüstüm basta ama simdi iyi ki olmus diyorum. Yillar sonra yeni evlenmis gibiyiz Bu arada benim de ikinci gebeligimde ilk testte cikmamisti. 2 gün cok yeni tekrar test yapin bence. Sabah ilk idrarla daha iyi sonuc aliniyor.

Hamile kalabilirsiniz ama bu sorunu çözmeden hamile kalmayin derim.

Bence ilk baş cinsellikten zevk almaya bakın ki eşinizle aranızda bir bağ oluşsun. Anne baba olmadan önce karı-koca olun. Ondan sonra çocuk da olur, mutlu evebeynlere sahip olmuş olur. Bu siteye bakmadan önce bu kadar vajinismus olduğunu bilmiyordum ülkemizde. Hep kafamıza ayıp, günah diye soktular. Bizi cinsellikle, kadınlık organımızla aşağıladılar. Yıllardır bilinçaltımızda birike birike büyüdük, kadın olduğumuzun farkına varamadan, ondan çekinerek.. Sonra da evlenince ilişkiden zevk alabilmemiz bekleniyor Bence siz annelikten önce kadınlığı öğrenmeye çalışın. Cinselliği sevmeye, kadınlığınızı sevmeye...

Bende aynı durumdayım. Vajinal muayene olabiliyorum o sedyeye yatabiliyorum.ama ilişki olmuyo 4 5 aylık evliyim .benimde adetim bi gün gecikti test yaptım negatifti bende bekliyorum çok zor
burda vajinusmusu yenenlerin hikayelerini okuyorum ben de. insallah yeneriz

cinsellikten zevk almaya calisiyorum ama afedersiniz o organ ilerlemeyince olmuyor. sanki kapi duvar. inanin hic kasmiyorum da kendimi. bacagimla falan da ittirmiyorum ama ilerlemiyor iste benim oyle aklimda "cinsellik pis, gunah vs" dusuncelerim de yoktu. hemen oluverecek zannediyordum. ama olmadi. yaşim da kucuk degil 32 yasindayim. keske su zamana kadar cinsellikle ilgili her seyi arastirsaymisim.

Özel olmayacaksa mastürbasyon yapıyor muydunuz? Tek başınızayken içinize parmağınızı ya da başka bir şeyleri sokarak deneyin, içinizi keşfedin. Zamanla o hisse alışıyorsunuz.

Islanmadığınız için içinize penisin tamamı göremiyor, acı çekersiniz. Birleşmeden önce iyice güzel bir şekilde önsevişme yapın. Nerelerinizin öpülmesinden, okşanmasından vs. hoşlanıyorsunuz. İnternetten de araştırın eşiniz de araştırsın. Sonra vajina ıslanır ve penisi alabilecek kadar genişler.

Bunlarla da olmuyorsa doktora görünün. Sanırım bazen zar çok kalın olduğundan birleşme olmayabiliyormuş. Basit bir müdahale ile çözülür sorun herhalde.

hayir, parmak sokma dusuncesi cok urpertici geldiginden yapmiyordum, hic yapmadim da. evet dediginiz gibi islanma olmuyor hic.burdan bir uyenin yazdiklarini okudum. bebek yagi ile denemis ve oncesinde yapay penis ile denemis ve olmus. soylerken komik geliyor ama yapay penis alicam sanirim

Yapay penis değil dilatör seti al,bebe yağı yerine de kayganlaştırıcı al,kayganlaştırıcı büyğk marketlerde satılıyor, rahatça alabilirsin, prezervatiflerin olduğu rafta olur genellikle, migros, carfoorlara bak. Vajinismusu yeneceğim diye floranı bozma, doktor doktor gezersin sonra. Cinselliği yaşamadan keyfini almadan da anne olma, bu yaşa kadar beklemişsin bir yıl daha bekle anne olmak için, cinselliği annelikten önce öğrenmezsen hayatında hep angarya olarak kalır ve bu eşinle aranda hep sıkıntı oluşturur. Buradaki bayanlara kulak ver

Aynı anlattığıniz gibi ucu giren tam vajinusmus olmayan bi tanıdığım hamile kaldı 6. Ayında hamileliğin artık normal ilişkiye girebildiğini söyledi kalınabiliyor yani korunmadığınuz sürece

Merhaba bende bu illetle 2 yıl uğraştım ne yaptımsa bi türlü eşimle birlikte olamadık inan her yolu denedim en sonunda araştırıp bi doktora gittim(hani şu üç günde kesin çözüm vs reklamları olanlardan) benim bu kdr ugrastıgım seyi nasıl üç günde tedavi edicek filan diye düşünürken 1 günde tedavi oldum. Ve bunu. Karşılığında bir yıl önce 4.500 lira para ödedim. Bu parayı ödememe rağmen klinikten ayrılırken bi süre kullanırsın diye verdiği uyusturucu kremi bile bana 45 lira karşılığında sattılar. Yani o kdr para odaklı çalışıyolarki bu hastalık için bana yaptıgı şey inan 5 dakikasını almadı ve sıfır maliyet. Hani bi amelyat olsam bi iğneler yapsa bana yine tamam dicem ama inan doktora maliyetim sıfır sadece seks yapmayı öğretiyor ve bunun karşılığında 4000-5000 arası ücret değişiyor diyor adımı soyadımı söylüyorum 4500 sizin diyor(neye göre bu rakamı verdiğini asla bilmiyorum) yani arkadaşım vajinusmus alanı olan doktora gitsen( ki bunlar kadın dogumcu ve cogu dogum üzerine hamilelik üzerine hasta almıyor çünkü bu vajinusmusla sıfır maliyetli inanılmaz paralar kazanıyıorlar) kesin çözümün olur kurtulursun ama sana orda yapcagını ben bile anlatabilirim boşu boşuna o kdr para vermen inan gerekmez

Sizinki de şeye benzemiş , kralin tahtı bozulmus da tamirci çağırmışlar , adam gevşeyen civiye bir çekiç vurmus, taht düzelmiş. İstediği rakam için 'alt tarafı bir çekiç darbesi, bu ne çok para' demişler, adam da 'oyle degil, 30 yıllık birikim ve bir çekiç darbesi' demiş.
(Gerçi koca saray, kral tahtı. Kim üç kurusun cetelesini tutsun, halkın vergisi nasılsa. Hikayenin bir yerini yanlış hatırlıyorum kesin ama kıssa aynı) adam tek bir günde sizin iki yıldır cozemediginiz sorunu çözmüş. 'Ne istese helal olsun' lazımdı, çünkü yaptığı beş dakikalık iş değil, bir uzmanlik+5 dakika

Yani konu sahibi, bu kadar önemli, hatta hayatı bir konuda iki seans terapiye gidecek paran yok ama bu ekonomik yoklukta, ve daha yatak arkadaşı bile olamadan hamile kalmaya çalışıyorsun.
Akıl karı mı??
Gideceğiniz terapist hamilelik masrafından daha mı fazla? Testler dünyanın parası, muayaneler öyle, hele dogum...
Bunları nasıl karşılayacaksin? Hamilelikte bir komplikasyon yasasaniz nasıl para bulacaksın? Bebek masrafiyla doğuyor, nasıl ona bakım saglayacaksin?
Eğer bunlara para varsa, önce vajinusmus tedavini ol. Eğer bunlara da para yoksa bu yoklukta bir de bebeğin gunahina girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…