vajinusmus olup gebe kalan?

merhabalar. 6 aylik evliyim.ben vajinusmus olup olmadigimi tam olarak bilmiyorum:KK43: şoyle anlatayim: evliligimin ilk zamanlari cok ama cok korkuyordum. esimden kaciyordum.sonralari jel ler ile biraz daha rahatladim.cok ama cok afedersiniz ama sadece baş kismi giriyor.esim de ben de bebek istiyoruz ama bu durumu halletmeden nasil olur bilmiyorum:KK43: yumurtlama gunumun oncesi, tam yumurtlama gunu ve sonralari sadece bas kismi olacak sekilde iliski oldu. ben de her defasinda kalcamin altina yastik koydum bi umit hamile kalirim diye. adetlerim cok duzenli oldugu halde adetim 2 gun gecikti. test yaptim bugun negatif cikti. benim sorum benim gibi olup hamile kalan var mi? yani yarı vajinusmus olanlar hamile kalabiliyor mu?

Bende aynı durumdayım. Vajinal muayene olabiliyorum o sedyeye yatabiliyorum.ama ilişki olmuyo 4 5 aylık evliyim .benimde adetim bi gün gecikti test yaptım negatifti bende bekliyorum çok zor 😔
hamile kalırsanız en basitinden alttan muayene gerektiğinde olabilicek misiniz? Veya alttan başka bir tedavi gerekirse? çünkü her gebelik hamile kal, 9 ay sağlıklı git doğur olmuyor.

vajinismusu yenip hamile kalan biri olarak yazıyorum, bu derdi aşmadan hamile kalmayın. evet bende yendim 2 ay sonra hamile kaldım çok erken ama öyle olması gerekti. Tedavisi maliyetli bir hastalık, klinikler 6 bin - 10 bin arası istediler. sadece terapi ücreti alan bir kadın doğum uzmanına 3 kez gittim (seansı 350 tl idi) bu şekilde bir doktor bulabilirsiniz. Burada aparat tedavisini kendine uygulayanları okudukça bile kanım donuyordu insan nasıl kendine yapıyor diye, terapi almasam bende evde asla yapamazdım. sonuç olarak yenilmeyecek durum değil.

Hastalığınız çözülmezse aslında bir boşanma sebebi. Ve siz bunu çözmeden çocuk istiyorsunuz. Garip bide 6 ay olmuş. Türk kadınının tek gururu çocuk yapmak nedense...

Gebe kalmadan önce probleminizi halletmeniz lazım bence. Doktora gittiniz mi?
Kesinlikle katılıyorum hamile kalma olasılığı var zaten. Ama bence vajinusmusu yenin cocuk olunca dahada ertelersiniz. Aynısını yaşadım destek aldim doktor 8 ay hamile kalmamaya çalış dedi ben dinlemedim hamile kaldım bebeğim olunca tekrar başa sardım yine iliskiye giremedim ama tekrar kendim yendim

Hastalığınız çözülmezse aslında bir boşanma sebebi. Ve siz bunu çözmeden çocuk istiyorsunuz. Garip bide 6 ay olmuş. Türk kadınının tek gururu çocuk yapmak nedense...
Kadınların tek.gururu çocuk yapmak değil ayrıca çocuk yapmak gurur degil.yani biz bi çocuğu bak biz çocuk.dogurduk diye gururlanalim diye yapmıyoruz bu bir . 6 ay yenmeye çalışmadığımizi nerden biliyorsun bu iki. İnan böyle biseyle kimse.karsilasmak.istemez sende.yorum.yaparken biraz dikkatli ol . Anne olmayı istemek.cocuk.doğurmak her kadınının hakkıdır. Bunun gururlanilacak bir yanı yok . Bu hastalık ile senelerce.mucadele eden insanlar var senin agzinla.6 ay olmuş bide diyecek kadar yenmesi ona psikolojik.olarak bi kadının kendisini.hazirlamasi bu kadar basit.olsaydi ne bunun için özel.doktorlar bulunurdu ne de insanlar bu hastalık için senelerini verirdi .

Kadınların tek.gururu çocuk yapmak değil ayrıca çocuk yapmak gurur degil.yani biz bi çocuğu bak biz çocuk.dogurduk diye gururlanalim diye yapmıyoruz bu bir . 6 ay yenmeye çalışmadığımizi nerden biliyorsun bu iki. İnan böyle biseyle kimse.karsilasmak.istemez sende.yorum.yaparken biraz dikkatli ol . Anne olmayı istemek.cocuk.doğurmak her kadınının hakkıdır. Bunun gururlanilacak bir yanı yok . Bu hastalık ile senelerce.mucadele eden insanlar var senin agzinla.6 ay olmuş bide diyecek kadar yenmesi ona psikolojik.olarak bi kadının kendisini.hazirlamasi bu kadar basit.olsaydi ne bunun için özel.doktorlar bulunurdu ne de insanlar bu hastalık için senelerini verirdi .
Benim düşüncem ağır gelecekse konu açmasaydınız. Burda demek istediğimiz hastalık yenmeden neden çocuk istediği dur bi yenin yani

Benim düşüncem ağır gelecekse konu açmasaydınız. Burda demek istediğimiz hastalık yenmeden neden çocuk istediği dur bi yenin yani
Konuyu açan ben değilim bu bir senin düşüncen bana ağır gelemez bu iki yukarıda yazdığınız mesaj da üslup yanlış vajinusmus yenmeden çocuk yapmak hamile kalmak istemenin doğru olmadığını yukarıda bazı hanımefendiler cok.guzel izah etmişler gerek kendi tecrübelerinden yararlanarak.onlara neden tepkim değil de size bu tepkim bi düşünün isterseniz . Çocuğu direk kadınlık gururu ile bağdaştirmaniz ne kadar doğru. Ne yani çocuk doğuran kadınlar gururları oksansin ben ne kadar kadinmisim ya çocuk doğurdum demek için mi çocuk doğuruyorlar benim kızdığım nokta bu.

Konuyu açan ben değilim bu bir senin düşüncen bana ağır gelemez bu iki yukarıda yazdığınız mesaj da üslup yanlış vajinusmus yenmeden çocuk yapmak hamile kalmak istemenin doğru olmadığını yukarıda bazı hanımefendiler cok.guzel izah etmişler gerek kendi tecrübelerinden yararlanarak.onlara neden tepkim değil de size bu tepkim bi düşünün isterseniz . Çocuğu direk kadınlık gururu ile bağdaştirmaniz ne kadar doğru. Ne yani çocuk doğuran kadınlar gururları oksansin ben ne kadar kadinmisim ya çocuk doğurdum demek için mi çocuk doğuruyorlar benim kızdığım nokta bu.
Aynen öyle o yüzden. Benimde düşüncem bu iyi günler

merhabalar. 6 aylik evliyim.ben vajinusmus olup olmadigimi tam olarak bilmiyorum:KK43: şoyle anlatayim: evliligimin ilk zamanlari cok ama cok korkuyordum. esimden kaciyordum.sonralari jel ler ile biraz daha rahatladim.cok ama cok afedersiniz ama sadece baş kismi giriyor.esim de ben de bebek istiyoruz ama bu durumu halletmeden nasil olur bilmiyorum:KK43: yumurtlama gunumun oncesi, tam yumurtlama gunu ve sonralari sadece bas kismi olacak sekilde iliski oldu. ben de her defasinda kalcamin altina yastik koydum bi umit hamile kalirim diye. adetlerim cok duzenli oldugu halde adetim 2 gun gecikti. test yaptim bugun negatif cikti. benim sorum benim gibi olup hamile kalan var mi? yani yarı vajinusmus olanlar hamile kalabiliyor mu?
Merhaba ben de üç ay kadar ilişkiye giremedim. Çok arastırma yaptım sizede tavsiye ederim. *Vajina kasma gevsetme, nefes egzersizleri* ile bu sorunu aştım. Özgüveninizi kendinizi bununla yıpratmayın lütfen.

ben de vajinismus iken hamile kaldım ve sezaryen ile bebeğime kavuştum. tavsiyem önce yenmeniz yönünde çünkü gebelik süreci uzatıyor ve ertelemeler artıyor. lütfen önce sağlıklı bir cinsel hayata kavuşun aparatlar ile yenersiniz en fazla 1 haftaya

Merhaba bende bu illetle 2 yıl uğraştım ne yaptımsa bi türlü eşimle birlikte olamadık inan her yolu denedim en sonunda araştırıp bi doktora gittim(hani şu üç günde kesin çözüm vs reklamları olanlardan) benim bu kdr ugrastıgım seyi nasıl üç günde tedavi edicek filan diye düşünürken 1 günde tedavi oldum. Ve bunu. Karşılığında bir yıl önce 4.500 lira para ödedim. Bu parayı ödememe rağmen klinikten ayrılırken bi süre kullanırsın diye verdiği uyusturucu kremi bile bana 45 lira karşılığında sattılar. Yani o kdr para odaklı çalışıyolarki bu hastalık için bana yaptıgı şey inan 5 dakikasını almadı ve sıfır maliyet. Hani bi amelyat olsam bi iğneler yapsa bana yine tamam dicem ama inan doktora maliyetim sıfır sadece seks yapmayı öğretiyor ve bunun karşılığında 4000-5000 arası ücret değişiyor diyor adımı soyadımı söylüyorum 4500 sizin diyor(neye göre bu rakamı verdiğini asla bilmiyorum) yani arkadaşım vajinusmus alanı olan doktora gitsen( ki bunlar kadın dogumcu ve cogu dogum üzerine hamilelik üzerine hasta almıyor çünkü bu vajinusmusla sıfır maliyetli inanılmaz paralar kazanıyıorlar) kesin çözümün olur kurtulursun ama sana orda yapcagını ben bile anlatabilirim boşu boşuna o kdr para vermen inan gerekmez
ne anlatiyor peki? gercekten artik sıkıldım kendimden. :KK43:

psikiyatriste gitmedim. yeni evlendigimiz icin ekonomik olarak pek iyi durumda degiliz. normal kadin dogum dr una gitmistim. vajinal muayene yapti ama bi problem yok dedi.

Doktora gidecek durumunuz yok ama çocuk istiyorsunuz. Doğumu nasıl yapmayı planlıyorsunuz peki?
Bebek eşyaları, kontrol masrafları, doğum, çocuğun ihtiyaçları, kontrolleri vs bedava mı?

Önce sorununuzu çözmeye çalışın. Cinsellik olmadan evlilik olmaz. Henüz ortada tam bir evlilik, eş ilişkisi yokken nasıl ekip olup çocuk yetiştireceksiniz?

Merhaba bende bu illetle 2 yıl uğraştım ne yaptımsa bi türlü eşimle birlikte olamadık inan her yolu denedim en sonunda araştırıp bi doktora gittim(hani şu üç günde kesin çözüm vs reklamları olanlardan) benim bu kdr ugrastıgım seyi nasıl üç günde tedavi edicek filan diye düşünürken 1 günde tedavi oldum. Ve bunu. Karşılığında bir yıl önce 4.500 lira para ödedim. Bu parayı ödememe rağmen klinikten ayrılırken bi süre kullanırsın diye verdiği uyusturucu kremi bile bana 45 lira karşılığında sattılar. Yani o kdr para odaklı çalışıyolarki bu hastalık için bana yaptıgı şey inan 5 dakikasını almadı ve sıfır maliyet. Hani bi amelyat olsam bi iğneler yapsa bana yine tamam dicem ama inan doktora maliyetim sıfır sadece seks yapmayı öğretiyor ve bunun karşılığında 4000-5000 arası ücret değişiyor diyor adımı soyadımı söylüyorum 4500 sizin diyor(neye göre bu rakamı verdiğini asla bilmiyorum) yani arkadaşım vajinusmus alanı olan doktora gitsen( ki bunlar kadın dogumcu ve cogu dogum üzerine hamilelik üzerine hasta almıyor çünkü bu vajinusmusla sıfır maliyetli inanılmaz paralar kazanıyıorlar) kesin çözümün olur kurtulursun ama sana orda yapcagını ben bile anlatabilirim boşu boşuna o kdr para vermen inan gerekmez

Siz de boşuna para vermeseydiniz keşke. Seks herkesin kolayca yaptığı bir şey. Siz nasıl yapamadınız ki?
Ama sizin açınızdan öyle değildi, değil mi?
2 sene her yolu deneyerek uğraştığınız ve başaramadığınız şeyi 5 dakikada çözmüş doktor. Bu emeğe siz kaç lira değer biçmek isterdiniz?
Kadın 2 yıllık sorununuzu çözmüş, evliliğinizi kurtarmış; siz kadının ne kadar kazandığının hesabını yapıyorsunuz.
O kadar sene okurken onca emeği 3 kuruş kazanmak için vermiyorlar herhalde.
Çok ilginçsiniz gerçekten.

Bence ilk baş cinsellikten zevk almaya bakın ki eşinizle aranızda bir bağ oluşsun. Anne baba olmadan önce karı-koca olun. Ondan sonra çocuk da olur, mutlu evebeynlere sahip olmuş olur. Bu siteye bakmadan önce bu kadar vajinismus olduğunu bilmiyordum ülkemizde. Hep kafamıza ayıp, günah diye soktular. Bizi cinsellikle, kadınlık organımızla aşağıladılar. Yıllardır bilinçaltımızda birike birike büyüdük, kadın olduğumuzun farkına varamadan, ondan çekinerek.. Sonra da evlenince ilişkiden zevk alabilmemiz bekleniyor 🤦 Bence siz annelikten önce kadınlığı öğrenmeye çalışın. Cinselliği sevmeye, kadınlığınızı sevmeye...

Şu yazınız o kadar ama o kadar doğru ki

cinsellikten zevk almaya calisiyorum ama afedersiniz o organ ilerlemeyince olmuyor. sanki kapi duvar. inanin hic kasmiyorum da kendimi. bacagimla falan da ittirmiyorum ama ilerlemiyor iste😪 benim oyle aklimda "cinsellik pis, gunah vs" dusuncelerim de yoktu. hemen oluverecek zannediyordum. ama olmadi. yaşim da kucuk degil 32 yasindayim. keske su zamana kadar cinsellikle ilgili her seyi arastirsaymisim.
Siz eşinizin penisine oturur pozisyonda locanest sprey ve ainara kayganlaştırıcı ile deneyin. Penisi görmeyince daha rahat oluyor insan. 2 günde bir deneyin. Oluyor bir şekilde inanın. Bu pozisyonda daha kolay.

Siz de boşuna para vermeseydiniz keşke. Seks herkesin kolayca yaptığı bir şey. Siz nasıl yapamadınız ki?
Ama sizin açınızdan öyle değildi, değil mi?
2 sene her yolu deneyerek uğraştığınız ve başaramadığınız şeyi 5 dakikada çözmüş doktor. Bu emeğe siz kaç lira değer biçmek isterdiniz?
Kadın 2 yıllık sorununuzu çözmüş, evliliğinizi kurtarmış; siz kadının ne kadar kazandığının hesabını yapıyorsunuz.
O kadar sene okurken onca emeği 3 kuruş kazanmak için vermiyorlar herhalde.
Çok ilginçsiniz gerçekten.
Elbette kazanmalı fakat hiçbir maliyeti olmayan bir tedaviye 4500 lira gibi bir rakam kusura bakmayın ama umut tacirliği oluyor. Siz çoğu vajinusmusla ilgilenen doktorların hamilelik takibi doğum vs gibi hastalarla uğraşmayıp sadece vajinusmus vakasıyla ilgilendiğini biliyor musunuz? Kısa vakit alan ve maliyeti neredeyse sıfır olan bi vakadır çünkü. Çünkü insanlar yeterki sorunum çözülsün mantığında elinde avucunda ne varsa ortaya koyabilecek kadar önemsiyor bu durumu. Sizin bakış açınıza göre elinde avucunda olmayanda seks yapmayıversin dimi?

Aynı anlattığıniz gibi ucu giren tam vajinusmus olmayan bi tanıdığım hamile kaldı 6. Ayında hamileliğin artık normal ilişkiye girebildiğini söyledi kalınabiliyor yani korunmadığınuz sürece
Aynen bende o sekil hamile kaldım. Hemde 2. Ayimda. Penisin sadece ucu girerek

X