• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmus oldugumu nerden anlarim

Ozaman ben kesin vajinusmusum bende istek var korku endisede var hayir sonunda kan revan goturmeyecegini biliyorum bunu milyonlarinda yaptigini bikiyorum arabayla paramparca oldum kaza yaptim basima neler geldi kac ameliyat oldum ama bu igne ucunden korkuyorm varmi boyle bisey yaaa.kucucuk delikten insan bu kadar tirsarmi kendime kiziyorm

Ülkemizde bu olay çok büyütüldüğünden böyle. Öyle ya o zar en önemli en mühim şey. Yerleşiyor bilinç altına kendimiz böyle düşünmesek bile etkileniyoruz toplumdan. Artık aşın bunu önünüzde hiçbir engel yok. Görev bilinciyle yapmayın siz istediğinizde deneyin eşinizden de rica edin siz konuyu oraya getirmeden o getirmesin konusunu bile açmasın çok yaklaşmasın. Siz dayanamayıp yakınlaşınca olur bence.

Merhaba bende sizin gibiydim. Olmadı 15 gün denedik.sonra kendimle konuştum rahat ol.yoksa bu bela ile yıllarca uğraşırsın.(vajinusmus) rahat ol ve yapacağına inan dedim.birgun eşime hazırım dedim:KK31: işte o zaman başardım :KK68:
Seni çok iyi anlıyorum.kendinle konuş.kendini dinle ve hazır olduğun an harekete geç.

İlk önce bir kadın doğum doktoruna muayene olun. Şayet size vajinusmus teşhisi konulursa ona göre bir psikolog dan yardım alın. Seçtiğiniz psikolog cinsel işlev bozukluğu konusunda uzman olsun mutlaka. Düğün tarihinize kadar hiçbir sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Kizlar bu konuyu buraya acmamda sikinti varmi bilmiyorum varsa tasinabilir.benim bir sorunum var aslinda ilk basta cok utandim ama kimseye soramadim soyleyemedim bir tek ben ve esim bikiyoruz.biz bes yildir beraberiz ilk defa iki ay once bir denememiz oldu yani evliyiz ama sadece nikah oldu dugunumuz bes ay sonra. Yanliz biz denedik ama basarili olamadik.yani girmeye calisiyor ama ben engelliyorum itiyorum ve ne yaptiysa giremedi soguk soguk terler doktum. On sevisme saatler surdu diyebilirm ama yok yine olmadi.bes defa denedik olmadi.cok uzuldum bir bayan icin gercekten kotu bir durummus.simdi benim anlamak istedigim danismak istedigim hic krem filan kullanmadik kayganlastirici kullanmadik.bunum etkisi olabilirmi.vajinusmus olma ihtimalim varmi.esimi normalde cok severim ve isterim yani birlikte olmayi opmeyi beraber zaman gecrimeyi cok severim.ten uyumumuzda var.ama olmadi bana yol gisterirmisnz ne yapmam lazim.basina gelen varmi
Vajinismus ile ilgili sayfalar var. Oku istersen. Orda vajinismus yaşayan kadınlar kendi tecrübelerini paylaşıyorlar. Faydalı oluyor. Evde egzersiz yapıp doktora gitmeden yenen çok arkadaşımız var.

Hahahha tesekkur ederim.hayir tabiki duydum ama emin olamiyorum yani heralde diyorm yeteri kadar kaygan degil yada elimle itiyorum.ama mesela acaba diyorum orayi tikayan bisrymi var kist filanmi var engelliyor herseyden supheleniyorm dugunume az kaldi iyiki denedim diyorm en azindan onlem alayim ya vajinusmussa.birde oyleysem bunun tedavisi nasil olur her aratsirmamda farkli yontemler anlatiliyor
Engellemiyor. Düz şekilde değil aşağıya doğru yapacak.

Nasil yani mesela seni cezbeden veya hani ceken biseyler olmuyormu yada belli zaman sonra bi istek olmuyormu canim hani merak ettgim icin soruyorm isyerimdeki bir ablada bunyuzfen ayrilmisti ama o vajinismus demisti benim korkum bu yuzden o yuzden burdaki arkadaslara sorayim dedim oda esinden ayrildi.

Tabikide seviyorum seviliyorum ama cinselliğe ilgi duymuyorum.cok test ettim kendimi bide boşanıyosun bu doğanın kanunu illaki ister ten vücut ben bunu hiç cezbedici görmüyorum boşandıktan sonrada daha bir arttı bende uzaklık.

Yanlış bir yorumlama gördüm onu düzeltip gideceğim. Vajinismusta cinsel istek duyulur sadece korku, endişe ya da fiziksel sebeplerden dolayı birleşme gerçekleşmez.
Ancak tamamen cinsellikten uzak ve bunu hiç aramayan bir hayat yaşıyorsanız o vajinismus değil aseksüellik oluyor.

Bir konuda danışmak istiyorum vajınusmus dedıgınız gıbı ılgı vardır bırlesme olmaz benim eşime ilgim vardı tabiki ön sevişme filan bu doğru ama tam bir birleşme yaşamadığım için bu altı yıliçindede iyice soğudum ilgim kayboldu aklıma gelse dahi bi cinsellik yaşamak istemiyorum hemde hiç grcekten aseksüelmi olabilir yani.cünkü normal değil gibi geliyor banada

Canim önce kayganlastirici kullanmayı deneyin. Daha sonra alisinca gerek kalmıyor zaten.

Aman tanrım oda neyyyy o_Oderseniz vajinismussunuz :)

Bence çok Zihni'nde büyütme . Bende 3. Gün başarmıştım en az 30 deneme sonrasında :) bi arkadaşım balayından boş döndüğünü söylemişti :))
Direk vajinismus diye düşünme . İlk kez yaşadığın bir olay ve vücudun buna alışacak . Şuan alışmadığı için tepki veriyor kendini kasıyorsun .
Eşinin sakin olması hassas davranması ve seni rahatlatacak cümleler söylemesi çok önemli

Bir konuda danışmak istiyorum vajınusmus dedıgınız gıbı ılgı vardır bırlesme olmaz benim eşime ilgim vardı tabiki ön sevişme filan bu doğru ama tam bir birleşme yaşamadığım için bu altı yıliçindede iyice soğudum ilgim kayboldu aklıma gelse dahi bi cinsellik yaşamak istemiyorum hemde hiç grcekten aseksüelmi olabilir yani.cünkü normal değil gibi geliyor banada

Bir psikoloğa ya da ilişki danışmanına başvurun bence, sonuçta soğumanızın nedenleri var.

• Beğen
Reactions: kk_
Back