- Emoji Skoru
- 302
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
-
Hmmm olabilirDüğün olmadığı için direniyordur belki
Nasil yaniSiz kendinizi evli hissetmiyor olabilirsiniz
Suan inanilmaz moralim bozuldu ama bu tedavide nasil yapiyorlar yani onlar bisekilde bozmaz deilmi yani bunu esimle yasamak isterim.birde esim olmadan gidebilirmiyim o sehir disinda gorevdeYazdıklarınız vajinismus belirtisi gibi.
Bir kadın doğum uzmanına giderek öğrenebilirsin durumu.
Nikahınız da olduğu için tedavi de olabilirsin eğer böyle bir sorunun varsa düğüne kadar da halletmiş olursun hem.
Yani ne olduysa girmiyo besinci defada artik birak dedim acaba gercekten pskiloji olabilirmi ama sonucta sevdgm adam ve nikah yaptm hani daha altinda ne yatabilirkiCanınızın acıyacağını düşünüyorsunuz ama girmesi acıtmıyor, hele de önsevişme olduktan sonra zaten kayganlaşıyor. Kendinizi rahat bırakmanız gerekiyor. Bunu bi görev gibi değil de zevk alacağınız bişey olarak görün.
Şüphelendiğin vajinismus zaten sadece psikolojik.Yani ne olduysa girmiyo besinci defada artik birak dedim acaba gercekten pskiloji olabilirmi ama sonucta sevdgm adam ve nikah yaptm hani daha altinda ne yatabilirki
Hahahha tesekkur ederim.hayir tabiki duydum ama emin olamiyorum yani heralde diyorm yeteri kadar kaygan degil yada elimle itiyorum.ama mesela acaba diyorum orayi tikayan bisrymi var kist filanmi var engelliyor herseyden supheleniyorm dugunume az kaldi iyiki denedim diyorm en azindan onlem alayim ya vajinusmussa.birde oyleysem bunun tedavisi nasil olur her aratsirmamda farkli yontemler anlatiliyorŞüphelendiğin vajinismus zaten sadece psikolojik.
Adını biliyorsan, ne olduğunu da bilmen gerekiyordu.
Ekliyorum, korunmadan sevişmeyin.
Parmakla oluyor :)Hahahha tesekkur ederim.hayir tabiki duydum ama emin olamiyorum yani heralde diyorm yeteri kadar kaygan degil yada elimle itiyorum.ama mesela acaba diyorum orayi tikayan bisrymi var kist filanmi var engelliyor herseyden supheleniyorm dugunume az kaldi iyiki denedim diyorm en azindan onlem alayim ya vajinusmussa.birde oyleysem bunun tedavisi nasil olur her aratsirmamda farkli yontemler anlatiliyor
Vanim iste bugune kadar gitmek istemeyisimin sebebi bu.benim esim ilk yapmadikca bu tedavide onlarmi parmakla yapacak. Allahim neydi bu basima gelen ya. Yani bir seyde sorunsuz olsa keske. Ben bunisi nasil cozeyim yani bu dogum kontrolcuye gidecegim onkar anlayacak dimi vajinusmuyum degilmiyim diye.yoksa denemeden kayganlastirici surup bir kere deniyeyimmi ne diyorsunuz.Parmakla oluyor :)
Kist olur mu hiç, panik halde iyi kurgulamışsın :)
Olsun bitsin bir an önce diye düşündükçe, daha zor olacak senin için. Sadece mutlu olacağına odaklan, hoşlandığın yerde onu yönlendir.
Öyle işte.
Bir garip tarif oldu ama :d
Neden beyin terk anlamadim yani sorunumu anlatiyorum yapamadim demekki bir sorun var ve bilgim olmadigi icin anlatiyorum belki basina gelen benim kacirdigim bir yer vardir diyeOn sevisme saatler surdu ve bes defa denediniz
Ben beyin terk
HayıııııııırVanim iste bugune kadar gitmek istemeyisimin sebebi bu.benim esim ilk yapmadikca bu tedavide onlarmi parmakla yapacak. Allahim neydi bu basima gelen ya. Yani bir seyde sorunsuz olsa keske. Ben bunisi nasil cozeyim yani bu dogum kontrolcuye gidecegim onkar anlayacak dimi vajinusmuyum degilmiyim diye.yoksa denemeden kayganlastirici surup bir kere deniyeyimmi ne diyorsunuz.
Benim beynim terk zaten sizinki degilNeden beyin terk anlamadim yani sorunumu anlatiyorum yapamadim demekki bir sorun var ve bilgim olmadigi icin anlatiyorum belki basina gelen benim kacirdigim bir yer vardir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?