• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmus oldugumu nerden anlarim

morkelebeksinsen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
302
Puanlar
18
Kizlar bu konuyu buraya acmamda sikinti varmi bilmiyorum varsa tasinabilir.benim bir sorunum var aslinda ilk basta cok utandim ama kimseye soramadim soyleyemedim bir tek ben ve esim bikiyoruz.biz bes yildir beraberiz ilk defa iki ay once bir denememiz oldu yani evliyiz ama sadece nikah oldu dugunumuz bes ay sonra. Yanliz biz denedik ama basarili olamadik.yani girmeye calisiyor ama ben engelliyorum itiyorum ve ne yaptiysa giremedi soguk soguk terler doktum. On sevisme saatler surdu diyebilirm ama yok yine olmadi.bes defa denedik olmadi.cok uzuldum bir bayan icin gercekten kotu bir durummus.simdi benim anlamak istedigim danismak istedigim hic krem filan kullanmadik kayganlastirici kullanmadik.bunum etkisi olabilirmi.vajinusmus olma ihtimalim varmi.esimi normalde cok severim ve isterim yani birlikte olmayi opmeyi beraber zaman gecrimeyi cok severim.ten uyumumuzda var.ama olmadi bana yol gisterirmisnz ne yapmam lazim.basina gelen varmi

Yazdıklarınız vajinismus belirtisi gibi.
Bir kadın doğum uzmanına giderek öğrenebilirsin durumu.
Nikahınız da olduğu için tedavi de olabilirsin eğer böyle bir sorunun varsa düğüne kadar da halletmiş olursun hem.

Yazdıklarınız vajinismus belirtisi gibi.
Bir kadın doğum uzmanına giderek öğrenebilirsin durumu.
Nikahınız da olduğu için tedavi de olabilirsin eğer böyle bir sorunun varsa düğüne kadar da halletmiş olursun hem.
Suan inanilmaz moralim bozuldu ama bu tedavide nasil yapiyorlar yani onlar bisekilde bozmaz deilmi yani bunu esimle yasamak isterim.birde esim olmadan gidebilirmiyim o sehir disinda gorevde

Canınızın acıyacağını düşünüyorsunuz ama girmesi acıtmıyor, hele de önsevişme olduktan sonra zaten kayganlaşıyor. Kendinizi rahat bırakmanız gerekiyor. Bunu bi görev gibi değil de zevk alacağınız bişey olarak görün.
Yani ne olduysa girmiyo besinci defada artik birak dedim acaba gercekten pskiloji olabilirmi ama sonucta sevdgm adam ve nikah yaptm hani daha altinda ne yatabilirki

Yani ne olduysa girmiyo besinci defada artik birak dedim acaba gercekten pskiloji olabilirmi ama sonucta sevdgm adam ve nikah yaptm hani daha altinda ne yatabilirki
Şüphelendiğin vajinismus zaten sadece psikolojik.

Adını biliyorsan, ne olduğunu da bilmen gerekiyordu.

Ekliyorum, korunmadan sevişmeyin.

Şüphelendiğin vajinismus zaten sadece psikolojik.

Adını biliyorsan, ne olduğunu da bilmen gerekiyordu.

Ekliyorum, korunmadan sevişmeyin.
Hahahha tesekkur ederim.hayir tabiki duydum ama emin olamiyorum yani heralde diyorm yeteri kadar kaygan degil yada elimle itiyorum.ama mesela acaba diyorum orayi tikayan bisrymi var kist filanmi var engelliyor herseyden supheleniyorm dugunume az kaldi iyiki denedim diyorm en azindan onlem alayim ya vajinusmussa.birde oyleysem bunun tedavisi nasil olur her aratsirmamda farkli yontemler anlatiliyor

Hahahha tesekkur ederim.hayir tabiki duydum ama emin olamiyorum yani heralde diyorm yeteri kadar kaygan degil yada elimle itiyorum.ama mesela acaba diyorum orayi tikayan bisrymi var kist filanmi var engelliyor herseyden supheleniyorm dugunume az kaldi iyiki denedim diyorm en azindan onlem alayim ya vajinusmussa.birde oyleysem bunun tedavisi nasil olur her aratsirmamda farkli yontemler anlatiliyor
Parmakla oluyor :)

Kist olur mu hiç, panik halde iyi kurgulamışsın :)

Olsun bitsin bir an önce diye düşündükçe, daha zor olacak senin için. Sadece mutlu olacağına odaklan, hoşlandığın yerde onu yönlendir.

Öyle işte.

Bir garip tarif oldu ama :d

On sevisme saatler surdu ve bes defa denediniz
Ben beyin terk

Parmakla oluyor :)

Kist olur mu hiç, panik halde iyi kurgulamışsın :)

Olsun bitsin bir an önce diye düşündükçe, daha zor olacak senin için. Sadece mutlu olacağına odaklan, hoşlandığın yerde onu yönlendir.

Öyle işte.

Bir garip tarif oldu ama :d
Vanim iste bugune kadar gitmek istemeyisimin sebebi bu.benim esim ilk yapmadikca bu tedavide onlarmi parmakla yapacak. Allahim neydi bu basima gelen ya. Yani bir seyde sorunsuz olsa keske. Ben bunisi nasil cozeyim yani bu dogum kontrolcuye gidecegim onkar anlayacak dimi vajinusmuyum degilmiyim diye.yoksa denemeden kayganlastirici surup bir kere deniyeyimmi ne diyorsunuz.

Esiniz yavaş hareket etmeli. Hatta kontrolü siz de ele alabilirsiniz, açık yazıcam biraz ama üstte siz oldugunuzda olaya siz yön vermis olursunuz.

Vajinanızı birlesmeye yavas yavas alistirmalısınız. Acele ederseniz elbette direnc gösterir oradaki yapı.

Eğer zar yırtılması olayından korkuyorsanız korkmayın zaten kızlık zarı sanılan gibi deliksiz bir zar değil. Öyle olsa adet kanı akamazdı orda degil mi. Internetten açıp bakabilirsiniz kızlık zarının anatomisine. :)

On sevisme saatler surdu ve bes defa denediniz
Ben beyin terk
Neden beyin terk anlamadim yani sorunumu anlatiyorum yapamadim demekki bir sorun var ve bilgim olmadigi icin anlatiyorum belki basina gelen benim kacirdigim bir yer vardir diye

Kayganlaştırıcı kullanmanızı tavsiye ederim fark ettirir... Eşiniz önce kayganlaştırıcıyla ve parmağıyla denesin sonra tam denemeyi yaparsınız.

Vanim iste bugune kadar gitmek istemeyisimin sebebi bu.benim esim ilk yapmadikca bu tedavide onlarmi parmakla yapacak. Allahim neydi bu basima gelen ya. Yani bir seyde sorunsuz olsa keske. Ben bunisi nasil cozeyim yani bu dogum kontrolcuye gidecegim onkar anlayacak dimi vajinusmuyum degilmiyim diye.yoksa denemeden kayganlastirici surup bir kere deniyeyimmi ne diyorsunuz.
Hayıııııııır

Önce sevişmelisin, denemelisiniz.

Olmamıyorsa uzmana gideceksiniz

Parmağı onlar sokmuyor

Sen kendi parmağını, kendin yapıp

Yani sen kendini, kendi parmağınla tedavi ediyorsun, bunu aşıyorsun

:)

Umarım cevaplarımı başka sitelerde komik içerik olarak görmem :bicak:

Neden beyin terk anlamadim yani sorunumu anlatiyorum yapamadim demekki bir sorun var ve bilgim olmadigi icin anlatiyorum belki basina gelen benim kacirdigim bir yer vardir diye
Benim beynim terk zaten sizinki degil ;) bu kadar israrla denemissiniz olmamis yani bes defa neden? Saatlerce denemek neden? Operator gibi konusacagim ama lutfen daha sonra tekrar deneyiniz demek istiyorum. Psikolojik olabilir.

Back