Vajinusmus muyum:((

Kafana niye takıyorsun ki bunu gerilecek kadar? Doktor halleder, hepsi o kadar.

E doktor zarı ortadan kaldıramıyor mu siz isteseniz, madem bu kadar etkiliyor sizi?

tamam ama biz buradan nasıl yardımcı olabiliriz ki ? doktor demiş diyeceğini zaten canım.

Siz niye takıntı yapıyorsunuz ki? Kocan takıntı yapsın. 9 aydır sizde bir değişikliğe sebep olamadığı için

Ne güzel işte, Dr gitmişsiniz, bence dr gitmeye devam edin, uzman dr lar kesin bir çözüm veya cevap bulabilirler.

Birliktelik yaşamışsanız vajinismus değilsiniz
sizin kızlık zarınız bozulmamış hepsi bu
canınız yanmıyorsa sorun yok

Canım doktor yirtsin o zaman ufak bi müdahale ile. Sen de korkudan kurtul. Evli kadınsın bunun korkulacak bi şey olmadığını en iyi sen biliyosun

C Coco Chanel korkma canım benimde aynı şekilde kalın bi zarım varmış yani bizde evlendikten 2 ay sonra filan kan geldi ve acımadı rahat ol :) bizde kan gelmeyen bi yapım olduğunu sanmıştık öyle bi beklentimizde yoktu yani şaşırdık komikti 

Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…