- Konu Sahibi Coco Chanel
Kafana niye takıyorsun ki bunu gerilecek kadar? Doktor halleder, hepsi o kadar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçiyor
dalga geçilecek bi konu mu?
Valla bu konuda empati yapamadım kusura bakma.anlaşılan siz pek empati yapmıyorsunuz
Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza. 9 aylık Evliyim. 1 hafta önce Dr,a gittim ve dr. Hala bâkire olduğumu kızlık zarımın esnek bi Yapıya sahip ve normalden kalın olduğunu söyledi. Şuna korkudan kendimi kasıyorum. Ve ilişkiye giremiyorum kendimi kalmaktan lütfen yardım edinnnn!