• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus muyum:((

tamam ama biz buradan nasıl yardımcı olabiliriz ki ? doktor demiş diyeceğini zaten canım.

Canım doktor yirtsin o zaman ufak bi müdahale ile. Sen de korkudan kurtul. Evli kadınsın bunun korkulacak bi şey olmadığını en iyi sen biliyosun

C Coco Chanel korkma canım benimde aynı şekilde kalın bi zarım varmış yani bizde evlendikten 2 ay sonra filan kan geldi ve acımadı rahat ol :) bizde kan gelmeyen bi yapım olduğunu sanmıştık öyle bi beklentimizde yoktu yani şaşırdık komikti :-)

arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza. 9 aylık Evliyim. 1 hafta önce Dr,a gittim ve dr. Hala bâkire olduğumu kızlık zarımın esnek bi Yapıya sahip ve normalden kalın olduğunu söyledi. Şuna korkudan kendimi kasıyorum. Ve ilişkiye giremiyorum kendimi kalmaktan:KK43: lütfen yardım edinnnn!
Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.

Back
X