• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus muyum:((

Kocandan kacmak icin bahane mi ariyorsun yoksa :D
9 ay iliskiye girip sonra vajinismus muyum diye sorunca aklima ancak bu geldi:D

daha önce ilşki yaşamışsan vajinusmus olamazsın ki. Sonradan mı olmuş bu kasılmalar. bazı insanların kızlık zarı elastik olabiliyor. ama bu durum seni neden etkiledi ki? Doktora neden gitmiştin?

Neden etkilediğini ben de anlamadım ki:( artık bebek sahibi olmak istiyorum ve bu durum çocuk sahibi olmamı zorlaştırır mı diye korkuyorum

Zar psikolojinizi bozduysa gidin doktor halletsin, vajinismus falan degilsiniz 9 aydir normal iliski yasiyorsun. Hay su zar olmasaydi bi halta yaradigi yok milletin cinsel hayatini etkilemek, kadinlara korku yasatmaktan baska :KK14:

Adet gecikmesi ile ne alakası var? nasıl anlamı bakire olduğunuzu? adet gecikmişse tahil yapar falan bakire olduğunuzu o tahliller göstermez ki? hem neden şaşırdınız kızlığınızın bozulmadığını öğrendiğinizde bozulmamışsa zaten kan gelmemş olması lazım elastik bakireliklerde kan gelmezki?

Zar psikolojinizi bozduysa gidin doktor halletsin, vajinismus falan degilsiniz 9 aydir normal iliski yasiyorsun. Hay su zar olmasaydi bi halta yaradigi yok milletin cinsel hayatini etkilemek, kadinlara korku yasatmaktan baska :KK14:

Oyle deme ya. Zarin bi gorevi var bakterilerin, mikroplarin bulasmasini önlüyor. Keske ben de böyle olsaydim. :-)

Adet gecikmesi ile ne alakası var? nasıl anlamı bakire olduğunuzu? adet gecikmişse tahil yapar falan bakire olduğunuzu o tahliller göstermez ki? hem neden şaşırdınız kızlığınızın bozulmadığını öğrendiğinizde bozulmamışsa zaten kan gelmemş olması lazım elastik bakireliklerde kan gelmezki?

tahlil yapıldı cnm ultrasonla da bakıldı hatta. ama dedi bi de alttan bi muayene edelim. zaten o sandalyede korktum hiç alttan muayene olmamıştım. Rahat bırak diyorlar kendini bi de. Nasıl bırakacaksın :)

Oyle deme ya. Zarin bi gorevi var bakterilerin, mikroplarin bulasmasini önlüyor. Keske ben de böyle olsaydim. :-)

Tabi ya o yuzden bakireyken sapasaglikliyiz, zar gidince mikrop yuvasi oluyoruz :KK70:
Kimisi kalin diye korkar, kimisi geride kanamayacak diye, kimisi cok kanayacak duvara fiskiracak diye... turk kadinin ne kadar cinsel sorunu varsa hepsi zar yuzunden, hain zar :KK59:

Tabi ya o yuzden bakireyken sapasaglikliyiz, zar gidince mikrop yuvasi oluyoruz :KK70:
Kimisi kalin diye korkar, kimisi geride kanamayacak diye, kimisi cok kanayacak duvara fiskiracak diye... turk kadinin ne kadar cinsel sorunu varsa hepsi zar yuzunden, hain zar :KK59:

Valla ben evlendim evleneli vajinal hastaliklar pesimi birakmadigi icin cok dertliyim coook.

Doktora gidin direk burda kimse size evet öylesiniz dememesi lazım bunu hiçbirimiz bilemeyiz. İyice psikolojiniz bozulmadan doktor şart

Back
X