Vajinusmus Kadını Hamile Kalabilir mi?

amin canım inşallah...çok zor bişey allah kimsenin başına vermesin.....senağlama

amin canım inşallah...çok zor bişey allah kimsenin başına vermesin.....senağlama

adres için tşk ederim. bu hastalığım hamiş olmama etken olmadığını bikez daha okuyunca çok mutlu oldum.inş benimde olur maddi problemlerimiz olmasa önce hastağımın tedavisini olurdum ama nasip işte....:a015:

bende senin gibi biçok siteye üyeyim ve bende onların tavsiyelerini yerine getirmeye çalıştım halen daha deniyorum ama birebir doktora gitmeden netten halledilecek bişi deil...eğer 3000 ytl ye sahipsen hiç durma derim ben... hemen aydın nazilliye git hipno terapi uzmanı kendini bu hastalığa adamış bi dr var. 3 seansta kesin çözüm olduğunu söylüyo ve banada bi çok başarı mailleri geliyo onları okudukça orda bi umudum olduğunu bilmek beni çoook mutlu ediyo ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN:a015:

Ada Merhaba Burda Misin,,,,sanirim Senin Mesaj Ayarlarinda Sorun Var ,çünkü Ben Başkalarina Mesaj Atabiliyorum ,iyice Bir Kontrol Et Istersen

hayır arkadaşşşlarrrr sakın vajinusmus için doktora gitmeyinn vereceğiniz paralara yazık ,inanınki çözülemeyecek bir sorun degil buuu ,isteyen arkadaşlar bana özel mesaj atın ,burdan bir kaç arkaaşın mesajlarına cevap yazdım ,

tabiki kadınlar klübündeki tecrübeli arkadaşlarımızın sayesindede hamiş kalabileceğimide öğrenmek çok güzeldi artık daha çok umudum var iiki varsınız kimseden cvp gelmez bana kesin deli derler die düşünürken sizlerden gelenleri okumak beni çok mutlu etti tekrar tekrar tekekkürler inş yakındada murlu haberlerimide sizlerle paylaşırım. ha bu arada sizlerinde mutlu haberlerinizi bekliyorum...

mehaba nilsu bütün ayarlarımı kontrol ettim ama malesef bana özel msj gelmiyor

yaaaaaaaaaa hep benimi bulur bu terslikler anlamadımki akşam eşimede sordum oda ayarladı ama gelmiyo işte

adacım ben sana bir sitenin adresini vericektim oraya gel diycektim ,ama buraya yazmam doğru olur mu sence

yaaa bilmiyorumki doğrumu olur inan kafam karıştı ayarlarımın hepsini aktif hale geçirdim işaretlemediğim kutucuk kalmadı valla :):))

nilsuuu ben bidaha yaptım ayarları göndermeyi dene bi istersen bu defa olur belki...

yaşasıııııııııııııııııın oldu yani nilsu azmin için çooooook tşk ederim sıkılmadan uğraştın saol yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…