EVET ARKADAŞLARIN DEDİĞİNE KATILIYORUM BENCEDE HAMİŞ KALABİLİRSİN AMA TABİİKİ ÖNCE BU SIKINTINDAN KURTULMAN İÇİN BİR PSİKİYATRİST E BAŞVURMANI ÖNERİRİM ÇOK UZUN SÜREN BİŞİİ DEĞİL BENİM ELTİMDE 3 AY BİR UZMANLA GÖRÜŞTÜ VE ŞUAN 4,5 AYLIK HAMİŞŞŞ ALLAH SANADA NASİP ETSİNN
EVET ARKADAŞLARIN DEDİĞİNE KATILIYORUM BENCEDE HAMİŞ KALABİLİRSİN AMA TABİİKİ ÖNCE BU SIKINTINDAN KURTULMAN İÇİN BİR PSİKİYATRİST E BAŞVURMANI ÖNERİRİM ÇOK UZUN SÜREN BİŞİİ DEĞİL BENİM ELTİMDE 3 AY BİR UZMANLA GÖRÜŞTÜ VE ŞUAN 4,5 AYLIK HAMİŞŞŞ ALLAH SANADA NASİP ETSİNN
Tabii ki arkadaşım kızlık bozulmadan da hamile kalabilirsin, spermler canlıdır çünkü döl yoluna ulaşabilirler. Arkadaşların da dediği gibi önce bu hastalığı yenmek gerek, Allah kolaylık versin. Sana bir adres veriyorum orayı inceleyebilirsen incele canım: http://www.vajinismus.biz/
Arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim ve bu sorunla savaşıyorum. İnternette araştırırken bu siteyi buldum çok faydalı şeylerolduğunu görünce hemen üye oldum. Şimdi bu öğrendiklerimi uygulamaya başlıyorum bakalım yeneceğime inanıyorum ama ne zaman. Dualarınızı bekliyorum. :)
hayır arkadaşşşlarrrr sakın vajinusmus için doktora gitmeyinn vereceğiniz paralara yazık ,inanınki çözülemeyecek bir sorun degil buuu ,isteyen arkadaşlar bana özel mesaj atın ,burdan bir kaç arkaaşın mesajlarına cevap yazdım ,
Hadi Gel Bakalim Oraya Bekliyorum Seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?