• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus Kadını Hamile Kalabilir mi?

a_d_a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
29
13
86
Burdur
arkadaşlar lütfen yardım edin ben 1 yıllık evliyim ve eşimle tam bir birleşme yaşayamadık.Son 1 ardır uyuşturucu sprey kullanarak yarıya kadar içime girmesine izin verebiliyorum.Tabiki yarısını alabildiğim için kızlık zarım bozulmuyo ama bu şekilde içime boşalmasını sağlayabiliyorum ve bu işlemi gün aşırı tekrarlıyoruz. ben böle hamile kalabilirmiyim nolur yardım edin şimdiden teşekkürler.....

MERHABA ADACIMMM

vajinusmusluyken tabikide hamile kalabilirsin ama canım bence önce bu hastalığı yenmelisin ,istersen sana yardım edebilirim ben 1,5 ay önce yendim bu hastalığı

çok tşk edrim nilsu bu birazda olsa içime su serpti.tabiki yardımcı olursan çok sevinirim.Bu hastalık hakkında nette biçok araştırma yaptım aydın nazillide murat ulusoy isimli dr bu konuda uzmanmış 3 seansta hallediyormuş fakat 3000 ytl fiyat istedi. bu bizim için büyük bi para ve hayal kırıklığına uğradım şimdiden para biriktirmeye başladık ama etraftaki bebek yokmu laflarındanda gına geldi bende çoooook istiyorum ama kimseye derdimi anlatamıyorum

canım bu sitede özel mesaj atılamıyormu sana özelden bir mesaj atıcam ama nasıl yapıcam

adacımmm sana özel mesaj atmayı denedim ama sanırım senin mesaj kutun kapalı olduğu için sana gelmedi mesajım ,eğer mesaj ayarlarını düzenlersen gelicek sanırım

adacımm sol üst köşede kontrol paneli var oraya tıkla ordan ayarlar şeçenekler yazan kısma gir ve özel mesaj sistemi yazan yeri aç canım

ada olmuyorr yaaaa gönderemiyorum bir türlü ,pazartesi günü burda olursan yine görüşelim canım ben şu an işte yim ve mesaim bitti çıkmak zorundayım ,sana bir forum adresi vericem oraya gel diyecektim sorunun için ama sanırım burdan açık adres yazmak yasak ,onun için özelden atıcaktım ,neyse pazartesi günü gelirsen bir çaresine bakarız

tamm canım yinede saol ama bazıları bu tedavi için açık adres vermişler bide sen dene istersen olmazsa pazartesi bende burda olurum....

evli değilim ama vajinismus hastalarının da hamile kalabildiğini okumuştum buradan bakire olup da hamile kalabilen birçok insan var..ama nacizane ben öncelikle bu hastalığı yenmeye yoğunlaşmanızı ondan sonra bebek yapmanızı öneriyorum hem kafanız rahat olur hem de bu hastalıktan kurtulmuş olursunuz..

arkadaşlar lütfen yardım edin ben 1 yıllık evliyim ve eşimle tam bir birleşme yaşayamadık.Son 1 ardır uyuşturucu sprey kullanarak yarıya kadar içime girmesine izin verebiliyorum.Tabiki yarısını alabildiğim için kızlık zarım bozulmuyo ama bu şekilde içime boşalmasını sağlayabiliyorum ve bu işlemi gün aşırı tekrarlıyoruz. ben böle hamile kalabilirmiyim nolur yardım edin şimdiden teşekkürler.....

EVET ARKADAŞLARIN DEDİĞİNE KATILIYORUM BENCEDE HAMİŞ KALABİLİRSİN AMA TABİİKİ ÖNCE BU SIKINTINDAN KURTULMAN İÇİN BİR PSİKİYATRİST E BAŞVURMANI ÖNERİRİM ÇOK UZUN SÜREN BİŞİİ DEĞİL BENİM ELTİMDE 3 AY BİR UZMANLA GÖRÜŞTÜ VE ŞUAN 4,5 AYLIK HAMİŞŞŞ ALLAH SANADA NASİP ETSİNN

mrb nilsu bende de benzer sorun var bana da özel msj atarsan çok sevinirim, Ada ben de 7 aylık evliyim ve ben de 1 ay öncesine kadar sadece yarısına kadar girmesine izin veriyodum sonra kendiliğinden hepsi girmeye başladı ama hala çok zor ve ağrılı,acılı oluyo,Ayrıca kızlık zarının bozulup bozulmadığını bilemezsin çünkü bende de ne kanama oldu ne de bi belirti ama kızlık zarı vajina girişinin sadece 1.5 sm içindeymiş onun için yarısına kadar giriyosa bozulmuş bile olabilir sen farkında olmadan.Yada esnektir bozulmıycaktır.Ben de ilk zamalra bozulmuyo diye çok kafama takıyodum ama yarısına kadar girmeye başlayınca dedimki 1.5 sm içerdeyse bozulmuş,sonrada tamamı girdi ama dediğim gibi hala acıyo,çok zor giriyo...bu konuda da umarım nilsunun tavsiyeleri işimize yarar.kolay gelsin

spermler içeri gittiği sürece hamile kalabilirsin, hatta iki ay önce bi arkadaşım aynen senin durumunda hamile kaldı ama tabiki o olayı halletmeden hamile kalman daha büyük sorun olur senin için, hamile kaldığın zaman daha da korkup çekinip ilişkiye giremeye bilirsin buda senin için olmasada eşin için ve ilişkiniz için çok büyük sorun olur, önce sorununu hallet bence, ayrıca kısmen senin sorununu yaşamış bi insan olarak söylüyorum yarıya kadar giriyo diyosun asıl zor olan okadarı ordan gerisi çok kolay biraz dişini sıkman lazım spreyi falan çok fazla kullanma bencea.s.

Tabii ki arkadaşım kızlık bozulmadan da hamile kalabilirsin, spermler canlıdır çünkü döl yoluna ulaşabilirler. Arkadaşların da dediği gibi önce bu hastalığı yenmek gerek, Allah kolaylık versin. Sana bir adres veriyorum orayı inceleyebilirsen incele canım: http://www.vajinismus.biz/

Ayrıca bu gönderdiği sitenin forumu var, orda bu hastalıktan kurtulmuş ya da kurtulmaya çalışan birçok bayan var, onların da fikrini alabilirsin, kolay gelsin.

arkadaşlar hepinize tek tek tşk ederim.inanın bu önce bu hastalıktan kurtulmam gerektiğini biliyorum. şimdiye kadar biçok sitede araştırma yaptım.tavsiye edilen doktorlarla görüştüm ama en az 2500 ytlden başlalıyor fiyatları.... bende dahil biçok kişinin bu parayı toplayabilme imkanı az.tabiki paradan önce sağlık ama birikim yapmamız gerekiyor ki daha gideceğimiz şehirlerdeki konaklama parasıda var buda nerden baksan üç bucuk 4 milyarı buluyor. bende bu yüzden kendimce yöntemler bulmaya çalışıyorum.

herşeyden önce eşim gibi mükemmel birine sahibim çok anlayışlı onu çok üzüyorum en azından ona bi çocuk verebilirsem bizde bu süreç içinde bu parayı biriktirebilir ve anne ve baba olmanın mutluluğla birlikte bu sorunu aşabiliriz die düşünüyorum... anne olmayı çoooooook istiyorum eşimin arkadaşlarının hepsi baba iken onu bu sevinçten mahrum bırakmak beni delirtiyor:CüvCüv:

Son düzenleme:
aydın nazillide bi doktor bulduk toplam 3000 ytl ile 3 seansta bu işi halledebileceğini söyledi... inşallah bi bebek sahibi olursak sonraki ilk işimiz onun yolunu tutmak olucak bu aradada tüm hazırlıklarımız tamamlanmış olur dualarınızı eksik etmeyin. bu hastalıkla mücadele edenler tüm dualarım sizinle.....

Back