- 13 Ocak 2020
- 15
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi Vajisorunlu
-
Sizin ne zamandırInsallahh bende haftaici denicem bakalım kurtulalım artik
Rabbim sizide kurtarsın insallahBenim 1 yıl oldu
Bence iyileşmişsiniz. Parmağı alan o aleti de alır. Her alet kamaşullah değil sonuçta, çoğu parmak kadar zaten.
(İşbu yorum konu sahibinin nick'i göz önünde bulundurularak, fake olma olasılığı hesaba katılarak işe yarar ama hafif sarkastik tarzda yazılmıştır. )
Bence iyileşmişsiniz. Parmağı alan o aleti de alır. Her alet kamaşullah değil sonuçta, çoğu parmak kadar zaten.
(İşbu yorum konu sahibinin nick'i göz önünde bulundurularak, fake olma olasılığı hesaba katılarak işe yarar ama hafif sarkastik tarzda yazılmıştır. )
Oldumu peki sizinEmla krem bende mantar tahriş yaptı çokta iyi uyuşturmadı açıkçası
Miğde bulandıran ne anlamadım zor durumdayım ve yazdimBir tek benimmi midem bulandı okurken
İlk başta kullandım ben içeri hiç bi şey sokamıyordum o cesaretle parmağımı sokabildim sonrasında da dilatör aldım onları kullanırken hiç uyuşturucu krem sprey kullanmadımOldumu peki sizin
biliyorum bunun bir hastalık olduğunu ama ne bileyim 1 parmak soktum, sen kac parmak soktun muhabbeti midemi bulandirdi.insallah atlatirsiniz bu aradaMiğde bulandıran ne anlamadım zor durumdayım ve yazdim
Ben sen kaç parmak soktun demedim ki inşallah yenerim saolunbiliyorum bunun bir hastalık olduğunu ama ne bileyim 1 parmak soktum, sen kac parmak soktun muhabbeti midemi bulandirdi.insallah atlatirsiniz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?