- 13 Ocak 2020
- 15
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi Vajisorunlu
-
E bi deneyin bari allah büyüktürVajinusmusum ve doktor parmak egzersizi dedi yapıyorum parmağımı sonuna kadar sokuyorum gletgel jel ile eşimin parmaginida aldım tamamen ama acaba olmazmi diyorum fikir verin napiyim 5 aylık evliyim
Ya ben buna bile inanamadım ama genede yardım almak için yazdımBence iyileşmişsiniz. Parmağı alan o aleti de alır. Her alet kamaşullah değil sonuçta, çoğu parmak kadar zaten.
(İşbu yorum konu sahibinin nick'i göz önünde bulundurularak, fake olma olasılığı hesaba katılarak işe yarar ama hafif sarkastik tarzda yazılmıştır. )
2 ve 3 parmağı alabildim içime ve acı hissetmedim ama biraz uğraştığın için sonrasında hafif agrim olduKaç parmak yaptınız
2 ve 3 parmağı alabildim içime ve acı hissetmedim ama biraz uğraştığın için sonrasında hafif agrim oldu
Kendi parmağımı aldım esimin bitane parmağını aldım ve onu hiç hissetmedim icimdeyken2 ve 3 parmağı alabildim içime ve acı hissetmedim ama biraz uğraştığın için sonrasında hafif agrim oldu
Bende vajinismusum aparat yapıyorum bende 3 4 parmak yapabiliyorum ama onu kendin deneyip gorceksin bazilari 1 parmakken aliyo bazıları en büyük aparatları yapıp penis kısmını yapamiyo dene bi2 ve 3 parmağı alabildim içime ve acı hissetmedim ama biraz uğraştığın için sonrasında hafif agrim oldu
Tamam yarin denicem bunuda emla kremi alıp yarın gece denemeyi düşünüyorum ama iste genede bilmediğim yol sunulur belki diye yazmak istedimBende vajinismusum aparat yapıyorum bende 3 4 parmak yapabiliyorum ama onu kendin deneyip gorceksin bazilari 1 parmakken aliyo bazıları en büyük aparatları yapıp penis kısmını yapamiyo dene bi
Parmagimla hissettim ve içerisi gayet geniş farkındayım kafamda yeterince yendim aslındaZaten 2 cmlik bir kısım orayı astiktan sonrasi bomboş hic hissedilmiyo.denerken derin nefes al ve kocaman ikin
Parmaklari kremsiz yaptiysan bence kremsiz deneyebilirsin.ama beni rahatlatır diyorsan krem yerine wemcain sprey oneririm.içinize söküp başlığını sıkıyorsunuz 2 dakika falan yakıyor ama geciyorTamam yarin denicem bunuda emla kremi alıp yarın gece denemeyi düşünüyorum ama iste genede bilmediğim yol sunulur belki diye yazmak istedim
Bence yaparsınız siz ama ikinin orası o kadar açılıyor ki o zamanParmagimla hissettim ve içerisi gayet geniş farkındayım kafamda yeterince yendim aslında
Uyusturuyomu odaParmaklari kremsiz yaptiysan bence kremsiz deneyebilirsin.ama beni rahatlatır diyorsan krem yerine wemcain sprey oneririm.içinize söküp başlığını sıkıyorsunuz 2 dakika falan yakıyor ama geciyor
Denicem inşallah çok teşekkür ederimBence yaparsınız siz ama ikinin orası o kadar açılıyor ki o zaman
Rica ederim umarım atlatırsın da haber verirsin sevinirizDenicem inşallah çok teşekkür ederim
Inşallah Rabbim herkezin yardımcısı olsun dün geceye kadar inanamiyodum tek kendimde var sanıyodum ama görünce anladım tek ve yanlız değilim herkez atlatır en kısa zamanda inşallahRica ederim umarım atlatırsın da haber verirsin seviniriz
Insallahh bende haftaici denicem bakalım kurtulalım artikInşallah Rabbim herkezin yardımcısı olsun dün geceye kadar inanamiyodum tek kendimde var sanıyodum ama görünce anladım tek ve yanlız değilim herkez atlatır en kısa zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?