Vajinusmus icin yardim

Vajisorunlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
15
1
1
26
Vajinusmusum ve doktor parmak egzersizi dedi yapıyorum parmağımı sonuna kadar sokuyorum gletgel jel ile eşimin parmaginida aldım tamamen ama acaba olmazmi diyorum fikir verin napiyim 5 aylık evliyim

Vajinusmusum ve doktor parmak egzersizi dedi yapıyorum parmağımı sonuna kadar sokuyorum gletgel jel ile eşimin parmaginida aldım tamamen ama acaba olmazmi diyorum fikir verin napiyim 5 aylık evliyim
E bi deneyin bari allah büyüktür
Zorla imana getirirsiniz

Ya ben buna bile inanamadım ama genede yardım almak için yazdım

2 ve 3 parmağı alabildim içime ve acı hissetmedim ama biraz uğraştığın için sonrasında hafif agrim oldu
Bende vajinismusum aparat yapıyorum bende 3 4 parmak yapabiliyorum ama onu kendin deneyip gorceksin bazilari 1 parmakken aliyo bazıları en büyük aparatları yapıp penis kısmını yapamiyo dene bi

Bende vajinismusum aparat yapıyorum bende 3 4 parmak yapabiliyorum ama onu kendin deneyip gorceksin bazilari 1 parmakken aliyo bazıları en büyük aparatları yapıp penis kısmını yapamiyo dene bi
Tamam yarin denicem bunuda emla kremi alıp yarın gece denemeyi düşünüyorum ama iste genede bilmediğim yol sunulur belki diye yazmak istedim

Tamam yarin denicem bunuda emla kremi alıp yarın gece denemeyi düşünüyorum ama iste genede bilmediğim yol sunulur belki diye yazmak istedim
Parmaklari kremsiz yaptiysan bence kremsiz deneyebilirsin.ama beni rahatlatır diyorsan krem yerine wemcain sprey oneririm.içinize söküp başlığını sıkıyorsunuz 2 dakika falan yakıyor ama geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…