Vajinusmus hastası olanlar

Bende kendi kendime yenmeye çalışıyorum inşallah egzersizlerle hallederim bu gece denycm şans dileyin lütfen

Ucunda ölüm yok
Dünyadaki herkes yapıyor siz niye yapamayasınız böyle düşünün
Alkol kullanıyorsanız kullanın veya kas gevşetici içebilirsiniz
2 yıl uzun süre cidden

Bu nasıl adam ya? İşine gelmiyor bu hastalık. Sizi suçlamak için tedavi olmanızı istemiyor. Böyle biri gitmek istiyorsa bırakın gitsin zaten. Kendi problemlerini sizi suçlayarak gizliyor
Umarım düzelir şans dileyin lütfen yuva kurmak kolay değil bozulsun istemiyorum

Her şeye de ayrıl yazmayın artık yeter. Hangi konuya girsem aynı şey.
Size mi soracağım canım ne isterse onu yazarım
İnsanlar neden evlenir topluma kötü gözükmeden yasal sekilde sevişmek icin.

Cinsellik yoksa iki tarafta sıkıntılı bir durumda.
Biri sevişmiyor diğeri tedavi ettirmiyor böyle saçma evlilik mi olur bu ev arkadaşlığı sadece

Üslubumda ne var ki, hakaret falan etmedim. Ha biraz sert konustuysam özür dilerim. Ama yani her şeye de ayrıl denir mi, haksız mıyım?

Her şeye ayrıl denmez elbette ama bu konuya denir. Aralarında cinsellik yok. Kadın rahatsız 2 senedir, kocası olacak adam inanmıyor sen numara yapıyorsun diyor. Üstüne onu suçluyor. Doktora götürmüyor. Tek başına köyden şehire gitmesine de izin vermiyor. Böyle bir adamla olan evliliğin bence de pek kurtarılmaya değer tarafı yok, kocasının o tarz bir çabası da yok zaten

Son düzenleme:
2 sene uzun bir sure. Koyde yasamak doktora gitmeye engel degil. Once bi kadin doguma git, baktin fiziksel bir sorun yok psikolojik demektir

Bende vajinismustum bende burda konu açmıştım ve biri bana vesile oldu. Yendim vajinismusu

Doktorun verdiği egzersizleri bana gönderdi.

Şu an çevremizde bunu duyacak insanlar beni suçlar ama onu değil utanıyorum derdimi kimseye de anlatamıyorum ki şaşırdım kaldım
Zaten kimse duymasın bu sizin özel hayatınız. Bi doktor ya da terapistten başkasına anlatmanızın size faydası olmaz zararı olur. Benim tam 4 yıl sürdü. Erteleme hastalığı da diyorlar buna. Bugün olur yarın olur diye 4 yıl erteledim. Sonra benim bir arkadaşım durumumu bilmeden benimkine benzer bir olay anlattı, aldatılma ile biten. O gün terapist buldum. 1 hafta içinde randevu aldım. Birkaç ayda da çözdük çok şükür. Ama eş desteği çok önemli. Terapiler çoğunlukla eşli ilerliyor çünkü bu tek başına kadının değil çiftin sorunu. Bir ilişkisinde bunu yaşayan kadının hiçbir destek almadığı halde başka bir ilişkisinde tamamen normal bir cinsel hayatı olabildiğini anlatmıştı terapistim.
Öncelikle vajinismusu bilen ve bu konuda uzman olan bir kadın doğumcu bulun. Anatomik bir sorun olup olmadığına baksın. Yapısal olarak bir sorun yoksa eşinizle beraber terapi almanız gerekiyor, onu ikna etmelisiniz. Birlikte çabalarsanız çok kısa sürede yenebilirsiniz. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur

Teşekkür ederim inşallah

Arkadasim bende 9 aydir ayni durumdayim dedigin gibi yuva kurmak zaten zor ayrilmak daha da zor koyde yasadigin icinde tek basina hareket etmen zorlasiyor ama kesinlikle bi yolunu bulup doktora git bayramdan sonra ben psikologla konustum hipnoterapiyle yuzde 95 sorunu cozecegini soyledi sende yasadigin yerin merkezinde psikolog arastir psikolog hakkinda yorumlara bak vajinusmus egitimi almis olmasi onemi Allah hepimize kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…