- 17 Mayıs 2020
- 166
- 31
- 18
- Konu Sahibi Sevcan2890
-
Bilemiyorum gerçekten bende çok yoruldumBirleşme yok diyorsunuz kabullenmesi için ne yapmanız gerekiyormuş acaba ?
Bende kendi kendime yenmeye çalışıyorum inşallah egzersizlerle hallederim bu gece denycm şans dileyin lütfenÜzerinden bayağı zaman geçti, hatırladığım kadarıyla anlatırsam, önce beni kadın cinsel organı ve kadın cinselliği üzerine bayağı bilgilendirdi. Bilinçaltıma yerleşmiş olabilecek önyargılar üzerine konuşuyorduk. Ayrıca bana büyüklü küçüklü aparatlar da vermişti ve ben onlarla bir süre egzersiz yaptım. Egzersiz yaparken dinlendirici müzikler dinliyordum. Diyafram nefesini öğretti. Egzersizlerde ve eşimle deneme çalışmalarında hep diyafram nefesi kullanıyordum. Vajinismus ve cinsellikle ilgili kitaplar da vermişti bana. Onları da okuduydum. Aparatlarla egzersizlerimi tamamlayınca artık eşle deneme çalışmaları başladı. Önce yarım sonra tam derken oldu. Ha bu arada olumla da yaptırmıştı. Yazdığı cümleleri ben dinlendirici müzik eşliğinde kendi sesimle okuyup telefona kaydedip 21 gün dinledim.
Biraz karışık oldu ama benim olayım bu şekildeydi. Arada benden kaynaklı sorunlar oldu ve süreç biraz uzadı ama sonuçta oldu. Bence ihmal etmeyin. Eşiniz gelmese de olur, evet terapist eşimle de görüştü ama çoğunlukla benle görüştü, tek başınıza da olsa bu yola çıkın bence.
Yani burdan tek başıma gitmem imkansız izin de vermez eşim
Umarım düzelir şans dileyin lütfen yuva kurmak kolay değil bozulsun istemiyorumBu nasıl adam ya? İşine gelmiyor bu hastalık. Sizi suçlamak için tedavi olmanızı istemiyor. Böyle biri gitmek istiyorsa bırakın gitsin zaten. Kendi problemlerini sizi suçlayarak gizliyor
Her şeye de ayrıl demeyelim bence yaSizin için de eşiniz icin de çok çok zor bir durum
kabul etmiyorsa ayrılmalı..
Her şeye de ayrıl yazmayın artık yeter. Hangi konuya girsem aynı şey.
Üslubumda ne var ki, hakaret falan etmedim. Ha biraz sert konustuysam özür dilerim. Ama yani her şeye de ayrıl denir mi, haksız mıyım?Bana yazmamışsınız ama tavrınız rahatsız etti sizden izin mi alalım yorum yazmak için? Bu nasıl bir üslup?
Size mi soracağım canım ne isterse onu yazarımHer şeye de ayrıl yazmayın artık yeter. Hangi konuya girsem aynı şey.
Üslubumda ne var ki, hakaret falan etmedim. Ha biraz sert konustuysam özür dilerim. Ama yani her şeye de ayrıl denir mi, haksız mıyım?
Cinsellik evliliğin temellerinden biridir.Mahkemede cinsellik yaşanmıyorsa boşanmak çok kolaylaşır mesela.Bu pek herşeye dahil değil o yuzden.Her şeye de ayrıl demeyelim bence ya
Zaten kimse duymasın bu sizin özel hayatınız. Bi doktor ya da terapistten başkasına anlatmanızın size faydası olmaz zararı olur. Benim tam 4 yıl sürdü. Erteleme hastalığı da diyorlar buna. Bugün olur yarın olur diye 4 yıl erteledim. Sonra benim bir arkadaşım durumumu bilmeden benimkine benzer bir olay anlattı, aldatılma ile biten. O gün terapist buldum. 1 hafta içinde randevu aldım. Birkaç ayda da çözdük çok şükür. Ama eş desteği çok önemli. Terapiler çoğunlukla eşli ilerliyor çünkü bu tek başına kadının değil çiftin sorunu. Bir ilişkisinde bunu yaşayan kadının hiçbir destek almadığı halde başka bir ilişkisinde tamamen normal bir cinsel hayatı olabildiğini anlatmıştı terapistim.Şu an çevremizde bunu duyacak insanlar beni suçlar ama onu değil utanıyorum derdimi kimseye de anlatamıyorum ki şaşırdım kaldım
Niye korkuyorsun kötü bişey olsa hiç bir kadın yapamaz canim öyle rahatlat kendini yaşın kaç cocuk isteyince ne yapacaksınAma ben zaten korkuyorum yani acıdan değil hiç bir şekilde yapamıyorum kasiliyorum
Vemcaine spreyUmarım bende böyle atlatırım spreyin adi ne acaba
❤Zaten kimse duymasın bu sizin özel hayatınız. Bi doktor ya da terapistten başkasına anlatmanızın size faydası olmaz zararı olur. Benim tam 4 yıl sürdü. Erteleme hastalığı da diyorlar buna. Bugün olur yarın olur diye 4 yıl erteledim. Sonra benim bir arkadaşım durumumu bilmeden benimkine benzer bir olay anlattı, aldatılma ile biten. O gün terapist buldum. 1 hafta içinde randevu aldım. Birkaç ayda da çözdük çok şükür. Ama eş desteği çok önemli. Terapiler çoğunlukla eşli ilerliyor çünkü bu tek başına kadının değil çiftin sorunu. Bir ilişkisinde bunu yaşayan kadının hiçbir destek almadığı halde başka bir ilişkisinde tamamen normal bir cinsel hayatı olabildiğini anlatmıştı terapistim.
Öncelikle vajinismusu bilen ve bu konuda uzman olan bir kadın doğumcu bulun. Anatomik bir sorun olup olmadığına baksın. Yapısal olarak bir sorun yoksa eşinizle beraber terapi almanız gerekiyor, onu ikna etmelisiniz. Birlikte çabalarsanız çok kısa sürede yenebilirsiniz. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur
Arkadasim bende 9 aydir ayni durumdayim dedigin gibi yuva kurmak zaten zor ayrilmak daha da zor koyde yasadigin icinde tek basina hareket etmen zorlasiyor ama kesinlikle bi yolunu bulup doktora git bayramdan sonra ben psikologla konustum hipnoterapiyle yuzde 95 sorunu cozecegini soyledi sende yasadigin yerin merkezinde psikolog arastir psikolog hakkinda yorumlara bak vajinusmus egitimi almis olmasi onemi Allah hepimize kolaylik versinArkadaşlar vajinusmus hastasıyım 2 yıllık evliyim evliliğim tehlikede hiç bir şekilde çoğu yolu denememe rağmen birleşme olmuyo bilenler yaşayanlar bana yardımcı olur musunuz gerçekten çok zor durumdaym
2 senedir ilişki yokmuş kabullenmek için kaç sene geçmesi gerekiyormuş acaba?ayrıca bu kadınsal bir mevzu değil mi ?ben mi yanlış biliyorumHaklisiniz ama eşim bu durumu kabullenmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?