Vajinusmus hastası olanlar

Umarım düzelir şans dileyin lütfen yuva kurmak kolay değil bozulsun istemiyorum
Pek yuva gibi degil. Esiniz kör cahil kusura bakmayin ama. Bu konuda size destek olabildikçe asama kaydedersiniz. Tek basiniza verdiğiniz çaba bir işe yarar mi bilmem. Empati kurdugum zaman boyle bir erkege sorunsuz sevisme saglamak istemezdim ve tedaviyi beynim redderdi. Siz su anda iyilesmek istiyorsaniz bile beyniniz bu sebeple reddediyor olabilir. Ayrıca benim bildiğim hastalıkları hasta reddeder. Hastaligin ilk teşhis evresinde hayir ben hasta degilim der sonra kabule gecer falan. Disaridan birinin hayir sen hasta degilsin demesi ne mana? Hayir yani kimsin tahsilin ne bilgin ne bu konuda da Sen hasta degilsin diyebiliyorsun? Esiniz karsimda olsa pataklayacak kadar hırslandım. Çok ayip yaptığı.

Aslında çok araştırdım ama ben kendi kendime halletmek ıstiyorum kendi başına yenen çok insan var sizin adınıza da üzüldüm peki sizin eşiniz nasıl karşılıyor bu durumu

Sakin olun yaşayış ve büyütülüş tarzları aynı değil herkesin bazı insanlar böyle şeyleri hoş karşılamıyor ve kabullenmek istemiyor nolursa olsun yine de eşimi seviyorum başkası olsaydı belki herşey daha kötü olabilirdi eşim yine de çok sabırlı arkadaşlarıma söylediğimde bile bizim eşlerimiz olsaydı bizi boşardı felan diyolarlar belki şu an beni sıkmasa arayış içine bile giremezdim

Niye korkuyorsun kötü bişey olsa hiç bir kadın yapamaz canim öyle rahatlat kendini yaşın kaç cocuk isteyince ne yapacaksın
20 yaşındayım eşim çocuk istiyo çevre baskısı felan da var zaten biliyorum kötü bisey değil cesaretlendiriyorum kendimi ama o an gelince yapmak istemiyorum

arkadaşlar ben buraya yardımcı olun yaşayanlar nasıl atlattı anlatsn bende denym diye yazdm eşimden boşanmak istesem ya da evliligime yorum yapmanızı istesem öyle bi konu açardım

20 yaşındayım eşim çocuk istiyo çevre baskısı felan da var zaten biliyorum kötü bisey değil cesaretlendiriyorum kendimi ama o an gelince yapmak istemiyorum
Bu hesaba göre 18 yaşında mı evlendin yaşın çoook genç çok normal psikolojik olarak böyle şeyler yaşaman inşallah atlatırsın

19 a yakın aslında severek evlendik eşimle böyle bişeyi yaşycğm aklıma gelmezdi lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Bu hesaba göre 18 yaşında mı evlendin yaşın çoook genç çok normal psikolojik olarak böyle şeyler yaşaman inşallah atlatırsın

L Lani34 konumu baştan sona kadar oku canım

Banada bi doktor öyle dedi ama güvenemedim var dimi bu şekilde kızlık zarı ? Sonrasında hemen oldu mu ? Bişeyler yapma gereği duydunuzmu tedavi amaçlı bana en son anestezi yardımıyla cinsel ilişki önerdiler ama ben fizyolojik bi sorun yoktur diye düşündüm bi doktora daha gideceğim fakat coronadan ötürü gidemiyorum maalesef yani araştırdım çok nadir kapalı gibi olur ve buda bajinusmusa sebep olabilir diye yazıyordu bi kaç yerde de vajina çok rahat girişe müsait yazıyordu şaştım kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…