- 17 Mayıs 2020
- 166
- 31
- 18
- Konu Sahibi Sevcan2890
-
böyle adamla 5 dk evli kalmam
bunda utanması gereken siz değilsiniz.siz kendinizi ezdirmezseniz kimse sizi suçlamaz.o konuşursa sen de konuşŞu an çevremizde bunu duyacak insanlar beni suçlar ama onu değil utanıyorum derdimi kimseye de anlatamıyorum ki şaşırdım kaldım
Araştırıyorum sürekli kasılma var felan aynı şeyleri yaşıyorum bi kaç doktorla görüştüm telefonla onlarda aynı şeyi söyledilerKendi kendinize mi teşhis koydunuz? Vajinismus olduğunuz ne belli? Eşinize gerek yok siz kendiniz de gidebilirsiniz doktora. Böyle zihniyete sahip bir adamla evliliğini sallantıda diye üzülmeyin bence, boşanmanız hayrınıza
Doğu tarafında bu durumu hoş karşılıyck çok az insan var malesefbunda utanması gereken siz değilsiniz.siz kendinizi ezdirmezseniz kimse sizi suçlamaz.o konuşursa sen de konuş
Araştırıyorum sürekli kasılma var felan aynı şeyleri yaşıyorum bi kaç doktorla görüştüm telefonla onlarda aynı şeyi söylediler
E siz kendiniz gidin? Beraber gitmek zorunda mısınız?Işte oda böyle bi hastalık yok diyo okutuyorum gördüklerimi avutuyosun kendini diyo bana güvenmediğini vs dile getiriyo yani çok bıktım inanın boşanma noktasına kadar geldik çok yıprandım en azından bi hastaneye gidelim diyorum kadın doğum a yapmaya çalış diyo yaparkende sen çabalamıyosn ki falan diyo
Bi kaç doktora vajinismustan şüpheleniyorum dediğimde bana bu zamana kadar yapamadiýsan yapmak istemene rağmen vajinusmussundur ihtimali yoktur denildi bu arada köyde yaşıyorumHiçbir doktor telefondan kesin teşhis koymaz. Olabilir demiştir en fazla. Niye 2 senedir doktora gitmediğinizi hala anlamadım. Eşiniz olmadan sokağa çıkamıyor musunuz?
Dediğim gibi köyde yaşıyorumE siz kendiniz gidin? Beraber gitmek zorunda mısınız?
Bi kaç doktora vajinismustan şüpheleniyorum dediğimde bana bu zamana kadar yapamadiýsan yapmak istemene rağmen vajinusmussundur ihtimali yoktur denildi bu arada köyde yaşıyorum
Üzerinden bayağı zaman geçti, hatırladığım kadarıyla anlatırsam, önce beni kadın cinsel organı ve kadın cinselliği üzerine bayağı bilgilendirdi. Bilinçaltıma yerleşmiş olabilecek önyargılar üzerine konuşuyorduk. Ayrıca bana büyüklü küçüklü aparatlar da vermişti ve ben onlarla bir süre egzersiz yaptım. Egzersiz yaparken dinlendirici müzikler dinliyordum. Diyafram nefesini öğretti. Egzersizlerde ve eşimle deneme çalışmalarında hep diyafram nefesi kullanıyordum. Vajinismus ve cinsellikle ilgili kitaplar da vermişti bana. Onları da okuduydum. Aparatlarla egzersizlerimi tamamlayınca artık eşle deneme çalışmaları başladı. Önce yarım sonra tam derken oldu. Ha bu arada olumla da yaptırmıştı. Yazdığı cümleleri ben dinlendirici müzik eşliğinde kendi sesimle okuyup telefona kaydedip 21 gün dinledim.Nasıl bi yöntem uygulandı
Eşinize bu konuyu anlatan videolar izletseniz?
Cinsellik harici aranız nasıl? İletilminiz paylaşımlarınız?
Sürekli video olsun hikayelerini anlatan yazılar olsn gosteriyorumEşinize bu konuyu anlatan videolar izletseniz?
Cinsellik harici aranız nasıl? İletilminiz paylaşımlarınız?
Yani?Dediğim gibi köyde yaşıyorum
Bu nasıl adam ya? İşine gelmiyor bu hastalık. Sizi suçlamak için tedavi olmanızı istemiyor. Böyle biri gitmek istiyorsa bırakın gitsin zaten. Kendi problemlerini sizi suçlayarak gizliyorIşte oda böyle bi hastalık yok diyo okutuyorum gördüklerimi avutuyosun kendini diyo bana güvenmediğini vs dile getiriyo yani çok bıktım inanın boşanma noktasına kadar geldik çok yıprandım en azından bi hastaneye gidelim diyorum kadın doğum a yapmaya çalış diyo yaparkende sen çabalamıyosn ki falan diyo
Cinsellik haricinde aranız nasıl peki?Sürekli video olsun hikayelerini anlatan yazılar olsn gosteriyorum
Birleşme yok diyorsunuz kabullenmesi için ne yapmanız gerekiyormuş acaba ?Haklisiniz ama eşim bu durumu kabullenmiyo
Ama ben zaten korkuyorum yani acıdan değil hiç bir şekilde yapamıyorum kasiliyorumBelki sorununuz fizyolojiktir bir kadın Doğum doktoruna muayene olun bende sizin gibiydim artı ben cok istememe rağmen acıdan ilişki olmuyordu meğer benim kızlık zarım kapalıya yakınmış sadece adet kanının akacağı kadar bir delik varmış küçük bir operasyonla zarı kaldırdılar ve ben anca o şekilde ilişkiye girebildim sonrada hiç sıkıntı yaşamadım
Umarım bende böyle atlatırım spreyin adi ne acabaArkadasim esin anlayis ve sabri cok onemli yalniz 2 sene gecmis bu surec içersinde ne yaptınız?
Ben mesela evliliğimin 1. Haftasında anladım 2 hafta sonrasına doktora randevu aldım . Ha doktordan çok bi fayda görmedim burda vajinusmus sorunu yaşayan arkadaşların tecrübeleri daha çok fayda sağladı diyebilirim. Uyuşturucu sprey egzersiz vs vs. 10. Ayimda anca yenebildim.(Arada iş yüzünden mesafeler sorunlar oldu erteledim falan ) Ve şuan tam 1 yıllık evliyim ve cok şükür gebeyim. Size tavsiyem egzersiz karşı tarafında sabır ve anlayışı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?