- 17 Mayıs 2020
- 166
- 31
- 18
- Konu Sahibi Sevcan2890
-
Ben yardımcı olabilirim özeldenArkadaşlar vajinusmus hastasıyım 2 yıllık evliyim evliliğim tehlikede hiç bir şekilde çoğu yolu denememe rağmen birleşme olmuyo bilenler yaşayanlar bana yardımcı olur musunuz gerçekten çok zor durumdaym
Esin gitmiyorsa sen git. Neyi kabullenmiyor ne saçmalık. Ne diyor ki kabullenmeyip aşırı saçma yahuHaklisiniz ama eşim bu durumu kabullenmiyo
Esin gitmiyorsa sen git. Neyi kabullenmiyor ne saçmalık. Ne diyor ki kabullenmeyip aşırı saçma yahu
[
Nasıl bi yöntem uygulandıBen de vajinismustum. Cinsel terapiste gidip çözdüm bu sorunu. Kendi başına halledilebilecek bir mesele midir, sanmıyorum açıkçası. Çünkü sorun fizyolojik değil, psikolojik.
Hayır gitmedik gitmek istedim ama eşim kabul etmedi2 yıl çok uzun bir süre. Hiç doktora gitmediniz mi? Doktor eşliğinde kısa sürede tedavi olunuyor
Hayır gitmedik gitmek istedim ama eşim kabul etmedi2 yıl çok uzun bir süre. Hiç doktora gitmediniz mi? Doktor eşliğinde kısa sürede tedavi olunuyor
Ben yardımcı olabilirim özelden
Pardon niye? Eşiniz tamamen suçlu umarım bu konuda sizi suclamiyordur.Hayır gitmedik gitmek istedim ama eşim kabul etmedi
Işte oda böyle bi hastalık yok diyo okutuyorum gördüklerimi avutuyosun kendini diyo bana güvenmediğini vs dile getiriyo yani çok bıktım inanın boşanma noktasına kadar geldik çok yıprandım en azından bi hastaneye gidelim diyorum kadın doğum a yapmaya çalış diyo yaparkende sen çabalamıyosn ki falan diyoPardon niye? Eşiniz tamamen suçlu umarım bu konuda sizi suclamiyordur.
böyle adamla 5 dk evli kalmamIşte oda böyle bi hastalık yok diyo okutuyorum gördüklerimi avutuyosun kendini diyo bana güvenmediğini vs dile getiriyo yani çok bıktım inanın boşanma noktasına kadar geldik çok yıprandım en azından bi hastaneye gidelim diyorum kadın doğum a yapmaya çalış diyo yaparkende sen çabalamıyosn ki falan diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?