Vajinusmus hastası olanlar

Sevcan2890

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
166
31
18
Arkadaşlar vajinusmus hastasıyım 2 yıllık evliyim evliliğim tehlikede hiç bir şekilde çoğu yolu denememe rağmen birleşme olmuyo bilenler yaşayanlar bana yardımcı olur musunuz gerçekten çok zor durumdaym

Ben yardımcı olabilirim özelden

2 yıl çok uzun bir süre. Hiç doktora gitmediniz mi? Doktor eşliğinde kısa sürede tedavi olunuyor

Ben de vajinismustum. Cinsel terapiste gidip çözdüm bu sorunu. Kendi başına halledilebilecek bir mesele midir, sanmıyorum açıkçası. Çünkü sorun fizyolojik değil, psikolojik.

Ben de vajinismustum. Cinsel terapiste gidip çözdüm bu sorunu. Kendi başına halledilebilecek bir mesele midir, sanmıyorum açıkçası. Çünkü sorun fizyolojik değil, psikolojik.
Nasıl bi yöntem uygulandı

Sizin için de eşiniz icin de çok çok zor bir durum
kabul etmiyorsa ayrılmalı..

Pardon niye? Eşiniz tamamen suçlu umarım bu konuda sizi suclamiyordur.
Işte oda böyle bi hastalık yok diyo okutuyorum gördüklerimi avutuyosun kendini diyo bana güvenmediğini vs dile getiriyo yani çok bıktım inanın boşanma noktasına kadar geldik çok yıprandım en azından bi hastaneye gidelim diyorum kadın doğum a yapmaya çalış diyo yaparkende sen çabalamıyosn ki falan diyo

Kendi kendinize mi teşhis koydunuz? Vajinismus olduğunuz ne belli? Eşinize gerek yok siz kendiniz de gidebilirsiniz doktora. Böyle zihniyete sahip bir adamla evliliğini sallantıda diye üzülmeyin bence, boşanmanız hayrınıza

böyle adamla 5 dk evli kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…