• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus doktor tavsiyesi , size çok ihtiyacım var :(

Ben İstanbul'da yaşıyorum. Gezmediğim doktor kalmadı. Kocamla bende boşanma derecesine geldim. İstanbuldaki bütün doktorlara gittim neredeyse. 5 sene hiç bir sonuç alamadım. En son bir doktor tavsiyesi ile psikiyatriste gittim ve 1,5 günde beni iyileştirdi. ve 5 sene boşu boşuna doktorları dolaşmışım. Şimdi eşimle çok mutluyum ve evliliğim kurtuldu. çocugum bile oldu. o kadar mutluyum ki şuan anlatamam. benim gibi zor günler geciren ve tedavi olamayanlar için yazmak istedim. eğer doktoru öğrenmek isterseniz bana özelden mesaj atın. doktorun bilgilerini vereyim ve sizde bir araştırın. Allah hepinizin yardımcısı olsun. umarım Rabbim benim gibi hepinize şifasınızı verir. Çok zor bu durum yüzünden evliliğin boşanma derecesine kadar gelmesi
Lutfen anlatirmisinix neler yaptida gecti

Arkadaşlar merhaba sizlerden bir konuda yardım istiyorum.3 yıllık Evliyim biraz bizim konuyu ciddiye almamamız ( Nasılsa yaparız mantığı)birazda ailevi sıkıntılarımdan dolayı sürekli ailemin yanında başka bir şehire gidip gelmem dolasıyla devam etti. Artık ciddi karar verip doktora gitmeye karar verdik eşimle bi süre önce ama gittiğimiz doktorlar bu işi ticarete dökmüş ne yazık ki rahat olamadım devam edemedim sürece . Şimdi son 2 doktor Arasında kaldım lütfen samimi olarak fikirlerinizi paylaşır misiniz ? Biri Hera kadın sağlığı Ankara Dr. Süleyman Eserdağ ,diğeri Kayra bera kadın sağlığı merkezi Dr. Saygın Miçozkadıoğlu . Para ve zaman anlamında biraz sıkıntıdayız ama çok niyetlendim hayırlısıyla çözelim diye . Sizce hangisi?
canim merhaba. bende 1.5 yil bi dertle ugrastim ve en sonunda hera klinige gittim.ve orada yendim bu derdim 3 gunde esli denemeye gectik ve hallettik. tabiki pat diye olmuyor esli da hala gerildigin oluyor ama o da zamanla geciyor. ben tavsiye ederim. ama ben cok inanarak gittim bu sefer olacak yenecegim dedim ve doktoruma da guvendim. Allah yardimcin olsun

Merhaba 4 yıl geçmiş mesajınızın üstünden fakat genede sormak istedim tedavi gördüğünüz doktorun adı nedir ? Bende istanbulda ikamet ediyorum ve doktor arayışındayım reklam amacı gütmeyen güven duyacağım bir yer arıyorım derdime çare olabilecek🙏

Merhaba 4 yıl geçmiş mesajınızın üstünden fakat genede sormak istedim tedavi gördüğünüz doktorun adı nedir ? Bende istanbulda ikamet ediyorum ve doktor arayışındayım reklam amacı gütmeyen güven duyacağım bir yer arıyorım derdime çare olabilecek🙏
merhaba insallah sifa bulursunuz. asla amacim reklam degil 1.5 yil.cektim bu derdi ben sizi cok iyi anliyorum. ben ankarada hera klinige gittim. yeneli uzun zaman oldu ama hala instagramdan takip ederim klinigi o kadar cok yenipte mektup yazan varki. insallah halledersiniz.

Arkadaşlar ben şu anda seansımın sonlarına yaklaştım. Dr. Saygın Micozkadığlu sayesinde bu sıkıntıdan kurtulmak üzereyim. Gerçekten o kadar iyi bir doktor ki anlayışlı ve tecrübeli 5 ya da 6 seans oldu. Korona sebebiyle online seanslara katılıyorum. Saat kaç olursa olsun sorularımı cevaplıyor ve düzenli olarak görüşmelerimiz devam ediyor. Ayrıca tedavi yöntemi inanılmaz zevkli ve kolay. Kesinlikle keşke dememek için vakit kaybetmeyin derim..

Canım iyi gunler bende bu klinige gitmeyi düşünüyorum ama istanbulda ikamet etmiyorum 2020 de yazmışın geçti mi yendiniz mi tedavi nasıl oldu üst üste günler de mi aldı sizi randevu y biraz bahsedebilir misin

Back