- Konu Sahibi sunshine pale
-
Merhaba,ben Süleyman Eserdağ a gittim şöyle söyleyebilirim psikolojik anlamda hiçbir katkı alamadım orada sadece üç gün içinde değişik aparatlarla çalıştırıyorlar zaten dr.sadece bir kez görüyorsun bütün tedavi boyunca sana bir asistan atıyorlar onunla devam ediyorsun ki ilk günden sonra oda pek yanına uğramıyor halen çözmüş değilim vajinusmusu çünkü aparatlarla evet ilerleme çok kaydediyorsun ama ya psikoloji hlyklm arkadaşın da yazdığı gibi evet bu aparat olduysa p.....olur diyorsun ama bende halen yarıya kadar ancak gelebildim oda zor bela yani zaten paran yokmuş birde o kadar bedeli ödeme derim ben birde saygın beyi bende araştırmıştım kendisi de sanırım aynı yolla çözüme ulaşıyormuş ama psikolojik desteği varmıdır bilmiyorum bu durumda olan arkadaşların yaptıkları gibi ki dr.la aynı şeyleri yaptırıyor bunları okuyup denemeye çalışabilirsin. Bende şuan psikolojimi bu yönde düzeltmeye etmeye çalışıyorum evet her geçen gün bir adım ilerliyorsun dr.o paraları alıp sadece bu günü kısaltıyorlar o kadar .Arkadaşlar merhaba sizlerden bir konuda yardım istiyorum.3 yıllık Evliyim biraz bizim konuyu ciddiye almamamız ( Nasılsa yaparız mantığı)birazda ailevi sıkıntılarımdan dolayı sürekli ailemin yanında başka bir şehire gidip gelmem dolasıyla devam etti. Artık ciddi karar verip doktora gitmeye karar verdik eşimle bi süre önce ama gittiğimiz doktorlar bu işi ticarete dökmüş ne yazık ki rahat olamadım devam edemedim sürece . Şimdi son 2 doktor Arasında kaldım lütfen samimi olarak fikirlerinizi paylaşır misiniz ? Biri Hera kadın sağlığı Ankara Dr. Süleyman Eserdağ ,diğeri Kayra bera kadın sağlığı merkezi Dr. Saygın Miçozkadıoğlu . Para ve zaman anlamında biraz sıkıntıdayız ama çok niyetlendim hayırlısıyla çözelim diye . Sizce hangisi?
Merhabalar ben bu konuda uzmanım ve isterseniz, tedaviye de başlamadı iseniz size yardımcı olabilirim.Arkadaşlar merhaba sizlerden bir konuda yardım istiyorum.3 yıllık Evliyim biraz bizim konuyu ciddiye almamamız ( Nasılsa yaparız mantığı)birazda ailevi sıkıntılarımdan dolayı sürekli ailemin yanında başka bir şehire gidip gelmem dolasıyla devam etti. Artık ciddi karar verip doktora gitmeye karar verdik eşimle bi süre önce ama gittiğimiz doktorlar bu işi ticarete dökmüş ne yazık ki rahat olamadım devam edemedim sürece . Şimdi son 2 doktor Arasında kaldım lütfen samimi olarak fikirlerinizi paylaşır misiniz ? Biri Hera kadın sağlığı Ankara Dr. Süleyman Eserdağ ,diğeri Kayra bera kadın sağlığı merkezi Dr. Saygın Miçozkadıoğlu . Para ve zaman anlamında biraz sıkıntıdayız ama çok niyetlendim hayırlısıyla çözelim diye . Sizce hangisi?
Aşama aşama daha sonrasını anlatrmsnz bende alabiliyorm tamamen ama asla oynatsın istemyrm git gel yapsa cnm acıobende ilk 2 ay hiç bir şey yapamayanlardanım :) ama şuan korkulacak hiç bir şey olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Bizde doktora gitmeyi düşündük ama tamamen eşimin ve benim çabalarımla konuyu çözdük. tabii bu sitede deneyimlerini paylaşan arkadaşlarında yardımıyla desek daha doğru olur. Sana önerim şu ; 3 yıllık evlisin az bir zaman değil. öncelikle kafandan tamamen o acı hissiyatını sil. sıcak banyo ve o bölgeye masajlar iyi geliyor. ayrıca duştan sonra eşin sana bebe yağıyla masaj yapsın (bunu bu sitede önermişlerdi işe yaradı). tamamen rahatla yani. kafanda sadece zevk almaya odaklan. sorun sinir stres hepsini bir kenara bırak. ilişkiden yarım saat önce de kas gevşetci al 1 tane. ve bu sitede deneyimlerini paylaşan kadınların yorumlarını oku. sonra herşeyi akışına bırak :) haa bir şey daha parmak egzersizini eşin yapsın sana bunu yaparken bebe yağı kullanabilirsin.
Konuya genel bir cevap yazma ihtiyacı hissetim. Bayanlar bu konuda çalışan uzman bir psikoloğum ve eğer bu konu ile ilgili özel bir eğitim almış bi psikiyatriste gitmemiş iseniz size ilaç vermekten başka yapacağı hiçbirşey yoktur ki vajinismus tedavisi ilaç tedavisini gerektirmez. Kas gevşeticiler de çözüm değildir. Vajinismus tedavisinde yapılan en büyük hatalardan biridir alkol kullanarak, sakinleştirici ya da kas gevşetici ilaç kullanarak ilişkiyi denemek çünkü vajinismus fiziksel bir rahatsızlık değildir. Tamamen psikolojik kökenlidirZannedildiği kadar da uzun bir tedavi süreci yoktur.
Arkadaşlar merhaba sizlerden bir konuda yardım istiyorum.3 yıllık Evliyim biraz bizim konuyu ciddiye almamamız ( Nasılsa yaparız mantığı)birazda ailevi sıkıntılarımdan dolayı sürekli ailemin yanında başka bir şehire gidip gelmem dolasıyla devam etti. Artık ciddi karar verip doktora gitmeye karar verdik eşimle bi süre önce ama gittiğimiz doktorlar bu işi ticarete dökmüş ne yazık ki rahat olamadım devam edemedim sürece . Şimdi son 2 doktor Arasında kaldım lütfen samimi olarak fikirlerinizi paylaşır misiniz ? Biri Hera kadın sağlığı Ankara Dr. Süleyman Eserdağ ,diğeri Kayra bera kadın sağlığı merkezi Dr. Saygın Miçozkadıoğlu . Para ve zaman anlamında biraz sıkıntıdayız ama çok niyetlendim hayırlısıyla çözelim diye . Sizce hangisi?
hera kliniği
dr süleyman eserdağ vajınusmus tedavisinde uzman şefkatli merhametli bir doktor
ve yöntemleri o kadar basit kii
bence facebook sayfasından takip edebilirsin
hera diye arat canım
ben orda tedavioldum 3 günde
lutfen bilgilerinizi benimlede paylasirmisiniz cok acil ihtiyacim var gercektenBen İstanbul'da yaşıyorum. Gezmediğim doktor kalmadı. Kocamla bende boşanma derecesine geldim. İstanbuldaki bütün doktorlara gittim neredeyse. 5 sene hiç bir sonuç alamadım. En son bir doktor tavsiyesi ile psikiyatriste gittim ve 1,5 günde beni iyileştirdi. ve 5 sene boşu boşuna doktorları dolaşmışım. Şimdi eşimle çok mutluyum ve evliliğim kurtuldu. çocugum bile oldu. o kadar mutluyum ki şuan anlatamam. benim gibi zor günler geciren ve tedavi olamayanlar için yazmak istedim. eğer doktoru öğrenmek isterseniz bana özelden mesaj atın. doktorun bilgilerini vereyim ve sizde bir araştırın. Allah hepinizin yardımcısı olsun. umarım Rabbim benim gibi hepinize şifasınızı verir. Çok zor bu durum yüzünden evliliğin boşanma derecesine kadar gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?