Hera kliniğin İstanbul Nişantaşı’nda da yeri varmışKimse yazmamis bende doktor ariyorim
Siz ne zaman gidip basliycaksuniz acaba bide cok korkuyormusunuz burda vajinismislu olupta aparatlaru cok güzel yapanda var muane masasina cikamayanda ben cok korkann kisimdayim allah yardimcimiz olsun valla bilgi verirseniz cok sevinitum ben nisantasina cok yakinim zaten ama aklim dilrk ocal da telefonda o kadar tatli konustukkki gel kurtaricam seni dediHera kliniğin İstanbul Nişantaşı’nda da yeri varmış
Orayı arayıp muayene için randevu aldım
Muayene ücreti 350 tl
Kaç seans ve ne kadar olacağını muayeneden sonra duruma göre söylüyorlar
Gelişmeleri buradan yazacağım sizi de bilgilendirmek için
Umarım bi faydası olur
Cok teşekkür ederim cogu kisi geri donmuyor ins hersey cok cok güzel olur kurtulursunuHera kliniğin İstanbul Nişantaşı’nda da yeri varmış
Orayı arayıp muayene için randevu aldım
Muayene ücreti 350 tl
Kaç seans ve ne kadar olacağını muayeneden sonra duruma göre söylüyorlar
Gelişmeleri buradan yazacağım sizi de bilgilendirmek için
Umarım bi faydası olur
Evet onuda duydum ama bu sefer kadin doktor istiyorum ilk sene gittigim erkekti ya hic nemnun kalmadim dilegim dilek hanimdan yana rabbim yardimcimiz olsunAnkara için bizzat tecrübbe edip önereceğim yer var ama İstanbul için çoğu insandan Saygın Miçözkadıoğlu'nu duydum iyi diye
MerhabaSiz ne zaman gidip basliycaksuniz acaba bide cok korkuyormusunuz burda vajinismislu olupta aparatlaru cok güzel yapanda var muane masasina cikamayanda ben cok korkann kisimdayim allah yardimcimiz olsun valla bilgi verirseniz cok sevinitum ben nisantasina cok yakinim zaten ama aklim dilrk ocal da telefonda o kadar tatli konustukkki gel kurtaricam seni dedi
Hanımefendi size tavsiyem uzmanı olmadığınız hiçbir konu da ahkam kesmemenizBenim çevremde kaç kişi hera kliğe gidip yenip sonra yenilediğini vs söyledi. Kii vajinismus gerçekten geçse yenilemez asla! Demek ki geçmemiş. O yüzden böyle ... Bence biraz daha yer araştır cnm.
ben Gülten Gökkuş sayesinde yenmiştim. Ücretsiz afyon devlet hastanesinde terapi yapıyordu. Şimdi emekli oldu ama istanbul da da eğitimlere devam edecek. Yazabilirsiniz instagramdan ona.
veya Kartal devlette Doğukan Anğın hoca var oda ücretsiz vajinismus terapisi yapıo.
ben parasızlıktan değil sırf bu pislik firmalara insanların en acınası hallerini sömürerek milyarlar istemelerini boykot etmek için gitmedim. Azmettim. Forumlarda destek oldu 1-2 haftada geçti gitti. Geçeli 2 yıl oldu gayet normal ilişkim var. İyiki gitmemişim bunlara...
Valla sabah sabah umut oldun bize yazin olurmu nasil gectigini ins sende bana umut olursun bende asarim bu durumu orayi hic dusunmemistim ama ins hayirlisi olurMerhaba
Hera kliniğe gidip muayene oldum dün
İçeri girdiğiniz an güleryüzle bi ekip karşılıyor
İnan’ın bende çok Korkuyorum
Dünyanın sonu gibi geliyor
Ve hala nasıl yeneceğimi bilmiyorum
Öncesinde psikolog bazı sorular sorup hakkınızda bilgiler ediniyor
O sırada kendim hakkında gizli kalmış bazı şeyleri farkettim
İnanılmaz korkak ve canı tatlı biriyimdir
Ve bilinç altınızda yer edinmiş kötü hikayeler çıkabiliyor
Zaten psikolojik bi rahatsızlık bu
Neyse daha sonra uzman doktor Şenay hanım muayene etti
Tabi muayene sırasında dahi kasılma korkma durumları oldu
Kızlık zarın da vajinan da çok iyi dedi bi sorun yok dedi
Sonrasında konuştuk orta seviye bi hasta olduğumu 3 günde çözüleceğini söyledi
Şuan benim için inanması çok güç dedim
Merak etme herkes öyle geliyor ve ben yendiysem herkes Yener diyerek çıkıyor dedi
5000 ve 8000 arası paket fiyatları
Dereceye göre değişiyor
BEn 5000 ödeyeceğim
Benim için çok büyük para ama hiçbirşey benden ve sağlıktan önemli değil
Yeterki atlatayım
Yarın ilk seansıma gireceğim
Detayları tekrar paylaşacağım
Neler yapıldığına dair
Fakat bence herkes muayene olsun
Burdan yazıldığı gibi aşılacak bi durum değil
Herkesin psikolojik durumu farklı ve ona göre destek almalı
Bişey soyliycem birisi daha vardi giden o siZmiydiniz yazismistik hattaBen Kadıköy acıbademde Dr Bilgiye hanımla yendim. Muayene ucreti 500 . 2 kere gittim. Toplam 1000 tl ye geldi. Kesinlikle öneririm. Geçmiş olsun.
Ben Kadıköy acıbademde Dr Bilgiye hanımla yendim. Muayene ucreti 500 . 2 kere gittim. Toplam 1000 tl ye geldi. Kesinlikle öneririm. Geçmiş olsun.
Baska doktorlarada gitmismiydiniz sizBen Kadıköy acıbademde Dr Bilgiye hanımla yendim. Muayene ucreti 500 . 2 kere gittim. Toplam 1000 tl ye geldi. Kesinlikle öneririm. Geçmiş olsun.
Baska doktorlarada gitmismiydiniz siz
Bişey soyliycem birisi daha vardi giden o siZmiydiniz yazismistik hatta
Hanımefendi geçmiş olsunAnkarada heraya gitmiştim. Bi de adanada ebru hanıma gitmiştim. Onlarda cözulmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?