Merhabalar, 3 buçuk seneden sonra cesaret edip 14 Kasım'da labioplasti yaptırdim. Ancak bir normal doğumum olduğu için doktorum vajinoplasty de önerdi. Yaptırmışken mantıklı geldi vebaşka gebelik düşünmedigim için onu da yaptırdım. Ve özellikle doktorum sık enfeksiyonu önler dediği için istedim. Bunların yanında klitorisin üstündeki fazla deri de alındı(hudoplasti), basenimden yağ alındı dış dudaklara yağ dolgusu yapıldı. Son olarak doktorum perinoplasty de yaptım dedi ama benim ona ihtiyacım yoktu. Vajinoplasty yapmak için mecburen neredeyse makata kadar açmış o yüzden yaptı sanırım. İlk günler çok zordu hala tam üstüne oturamiyorum. Yağ dolgusundan kaynaklı tek tarafta yoğun ödem oldu dış dudakta. Doktorum normal dedi taş gibi semsertti. Az ödemli sol dış dudak tamamen iyileşti hassasiyet ve acı kalmadi. Ama sağ hala sis ve acı veriyor, yanıyor. En çok beni o zorladı. Ve son bikac gündür de perine bölgesi çok yanarak aciyo özellikle otururken vs. Öğretmen olduğum için ara tatili seçmiştin ama tatil sonrası 1 hafta rapor da almak zorunda kaldım. Bu hafta bile aslında tam çalışacak gibi değildim çünkü hala yan oturmak zorunda kalıyorum. Bana söylenen 5 günde normale dönersin, doğumdan daha kolay dendi. Ama doğumum çok daha kolaydı. Kendimi de unutmaya ihtiyacım var diye düşündüm ve okula başladım çünkü evde sürekli mesaj okuyup moral bozukluğu yaşıyodum. Bu şekilde kombine ameliyat yaptıran arkadaşlar nasılsınız, sürecin sonunda iyi ki dediniz mi? Ben ameliyat öncesine kadar doktoruma çok güveniyodum ama sonradan konforsuz yaşamı olanları okudukça korkmaya başladım. Bu süreci yaşayanlar bilgi verebilir misiniz?