Ya iyi hoş da hiç bilgi vermiyo ağzından kelpetenle laf alıyosunBende olmak istiyorum bu ameliyati . birnkac drdan biride sizinkiydi ama tekrar dusunecegim bu olmsuz yorumdan sonra
Merhaba racaa ne durumdasiniz? Ben ameliyat olalı 10 hafta oldu, hala ilişkiye giremedik. Çok canım acıyor, bir de siz de lokal oldunuz galiba dimi?
Evet lokal oldum bugün tam 1 ay oldu henüz dikişlerim düşmedi fakat ağrım Yok sizin operasyonunuz anladığım kadarı ile 2 buçuk ay olmuş ve hala agridan bahsediyorsun!?
2 ayı geçti. Ama dikiş yerlerim hala biraz kızarık ve hassas. Bepanthen suruyorumCeynaz81 dikişleriniz ne zaman kaynadı acaba
Evet konustum. benim 3 ay olacak. 10 hafta sonra Cinsel ilişki bir kere denedik ama olmadı. Hassasiyet var. Biraz daha beklemelisin dedi doktorum. Ama beklemek çok zormuş. 12 haftayı gececrg gibi.Sevgili ceynaz kot pantolon çok giymemeye çalışıyorum rahat etmek anlamında fakat giydiğimdede acı hissetmiyorum doğrusu.dikişlerim yeni yeni kaynadı bir ay daha cinsel iliski yasak dedi banada doktor belki bu toplamında 2 buçuk ayida bulabilirmiş.fakat sizin hala agrim var demeniz şaşırtıcı bunu doktorunuzla paylaştinizmi ne dedi!!??
Banada 2 ay cinsel iliski yasak dedi ve 1 ay 10 gün oldu şu anda bekliyoruz bakalım,evet zor beklemek ve eşimle sürekli kavgalar başladı,bu 2 Aydan daha fazla uzarsa çok kötü olucak,iliskiyi zedeliyor yatak durumu vede sonuç kötü olursa seyreyle cümbüşü yani vajinaplasti ameliyatı sonucu begenmezsek istediğim sonucu alamazsak korkusuda var tabi
ya benim bir arkadaşım Dr pelin ilbeyi ne oldu
3 sene önce. ben yanındaydım hep. hiç böyle şikayetleri olmadı onun. şimdi ben de düşünüyorum ama gözüm korktu.acaba kişiden kişiyemi değişiyor bilemedim. arife günü olacağım ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?