- 28 Nisan 2024
- 133
- 41
- 34
-
- Konu Sahibi Hayatkader3116
Benim diş dudaklar kapalı iç dudaklar küçük baya ama hiç rahatsızlık vermiyor kulotta giyiyorum hafif bı enfeksiyon olmuştu 3 günlük fitille geçti çok memnunumMerhaba
Bende vajinaplasti, labioplasti, rahim sarkması ve tot oldum + dış dudaklarda sarkma olduğu için dış dudaklarda kesilip düzeltildi hem iç dudaklarda hemde dış dudaklarda dikişlerim var yani.
Bugün 27.gün.
Günlük işlerimi yapabiliyorum. Ama hala kilot giyinemiyorum. Enfeksiyon olmuştu doktor tekrar antibiyotik verdi kullandım şimdi daha iyi ama ağrı ve hassasiyet devam ediyor.
Ayrıca klitorisimin olduğu yerden itibaren komple iç dudaklar hala dışarıda dış dudaklar kapatmıyor. Doktor dış dudaklara yağ dolgusu da yapmıştı ama hala dışarıda bilmiyorum ileride kapanır mı
Benim normalde de dış dudaklarım çok küçük olduğu için klitorisi bile kapatmıyordu. Şimdi de kapanmıyorBenim diş dudaklar kapalı iç dudaklar küçük baya ama hiç rahatsızlık vermiyor kulotta giyiyorum hafif bı enfeksiyon olmuştu 3 günlük fitille geçti çok memnunum
Hadiya ne diyor doktorun pekiBenim normalde de dış dudaklarım çok küçük olduğu için klitorisi bile kapatmıyordu. Şimdi de kapanmıyor
Operasyon öncesinde de tamamen kapanmaz çizgi şeklinde kalır demişti.Hadiya ne diyor doktorun peki
Peki ya ücretMedicana bursa
Vajinoplasti ve idrar torbası ameliyatı 60 bin sgkli labioplasti yi bilmiyorum Sabiha tuzluoğluPeki ya ücret
Bana da sadece vajina daraltma ameliyatına 60 bin dedi iç dudak sarkması dış dudak dolgusu ve beyazlatma da istiyordum ki bu fiyatı duyunca durdumVajinoplasti ve idrar torbası ameliyatı 60 bin sgkli labioplasti yi bilmiyorum Sabiha tuzluoğlu
Siz hangi sehirdesinizBana da sadece vajina daraltma ameliyatına 60 bin dedi iç dudak sarkması dış dudak dolgusu ve beyazlatma da istiyordum ki bu fiyatı duyunca durdum
AnkaraSiz hangi sehirdesiniz
Bu konuda bulasalim herkes ne durumda olduğunu yazsin
Öncelikle ben vajinaplasti labioplasti ve t.o.t Barbie vajina ameliyati oldum özel hastanede 1 ay 3 gün oldu olalı gayet rahatım oturabiliyorum gezebiliyorum wcye rahat cikiyorum ödemin yok 2 dikisimin düştüğünü gördüm doktor 4 Haziran'da ilişkiye girebilirsn dedi jel verdi dikişin düşmesini beklemene gerek yok dedi
Şuan beklemediyim crstalin spreye devam ediyorum enfeksiyon olmamak için
Durumum bu olmak isteyenlere tavsiye ederim eşimde bende görüntüden çok memnunuz yani cektigimiz acıya değer4 normal doğum sebebiyle genişleme mevcuttu kurtuldum çok şükür