- 20 Haziran 2012
- 1.132
- 1.117
- 333
Gerekirse sarhoş ol. Arkadaşım baya bulmuş kafayı hatta o etkiyle güle oynaya eğlenceli bi gerdek olmuş. Her zaman söyler şimdiki aklım olsa ne sıkıntı yapardım ne doktora giderdim diye.balayinda denemistik sanirim ama oyle cok cabuk sarhos olamiyorum ben icip gayet normal hayatima devam edebiliyorum yani gevsemem icin biraz fazla gerekebilir alkol bi ara aklindaydi ama boyle bir sey deneyebilirim belki :)
Malum bizde bazı tabular var ki ''Kızlık'' bunlardan biri. Doktora gittiğiniz zaman önce psikolog önce bunu sorguluyo. Çünkü ilk etapta bazı parmak egzersizleriyle bunu size yaptırıyo. Bu da arkadaşıma oldukça itici gelmişti. bunu eşimle yaşamak istiyorum dedi. düşünsene sen odana kapanıp egzersiz yapıyosun eşin de içerde oturuyo ama odada senin ne yaptığını biliyo. Kulağa hiç hoş gelmiyor gerçekten. Aylarca bu gel gitler, stresler, umutsuzluk ve dökülen onca para.. sonuç sıfır..
Bi akşam kurmuş rakı sofrasını. Eşine sen içmesen de olur demiş. Bikaç kadehten sonra bulmuş kafayı tabi. Uzun zaman ne salakmışım diye gezdi durdu. Bu kadar kolaymış meğer falan dedi. Bikaç kişi de denedi bu yöntemi sonuç hep iyiydi..