emlanın hamilelikte kullanılması sakıncalı mı acaba?peki emlayı her denemede mi sürdünüz?sanırım uyuşturuyor değil mi?Tatlım ben parmak egzersizi falan yapamadım.
Ben hatta orama bakamıyordum bile. (Yine de parmak egzersizinin etkisi büyük).
Kafamda bitirdim artık biticek bu iş diye. Bir arkadaşım sağolsun emla krem vermişti bana.
Onu sürdüm ve ilk denemede yendim. Pozisyon olarak ben üstteydim. Öyle daha rahat oluyor.
teşekkür ederim.hamileyken bu sorundan da kurtulursam psikolojik olarak kendimi rahat hissedeceğim.yoksa hep kocamı ve bebeği suçlamaktan korkuyorumsaglicakla kucagina almani dilerim..gercekten sanssizlik icinde sans seni bulmus diyebiliriz.. Rabbim demekki onca seye ragmen sana bu bebegi nasib etmis...sIkma canini ins. gerisinide halledersiniz bebekten sonra...
oyle dusunme saglicakla kucagima alayim diye dua et...her kulun var bir derdi...sabretmek gerek..teşekkür ederim.hamileyken bu sorundan da kurtulursam psikolojik olarak kendimi rahat hissedeceğim.yoksa hep kocamı ve bebeği suçlamaktan korkuyorum
emlanın hamilelikte kullanılması sakıncalı mı acaba?peki emlayı her denemede mi sürdünüz?sanırım uyuşturuyor değil mi?
haklısın,ben çoğu zaman bunu unutuyorumoyle dusunme saglicakla kucagima alayim diye dua et...her kulun var bir derdi...sabretmek gerek..
tamam canım doktora bir danışayım benHamilelikte sakıncalı olabilir onu bilemiyorum canım.
Evet uyuşturuyor.
Ben zaten ilk denemede başardım canım 1 defa kullandım sadece emlayı.
tamam canım doktora bir danışayım ben
Merhaba nasıl yendinizcanım ben adetlerim çok fazla olduğu için 2 ayda bitti tedavim. daha kısa sürede bitecekti aslında. istanbuldaysan bakırköyde ceyda güvenç var. tavsiye ederim. çok memnun kaldım. ben tedaviyi yenip hemen hamile kaldım.
Merhaba bende vajinismusum nasıl çözdünüz acabtamam canım doktora bir danışayım ben
. Neresi orasıistanbulda değilim canım,çalışıyorum o yüzden kendi şehrimdekine gitmem lazım,doktorum çok sert dsiplinli bir bayan,ila her şey sıra sıra olacak.kendi kendime ilerleyince kızıyor,özel değil halbuki üniversite hastanesi ama
bak canım ben tekirdağda sultan hocaya gitmiştim.ama sen oraya gitmesen de ben sana özelden yardımcı olmak istiyorum.irtibat kuralım seninleNeresi orası kızlar yardım lütfen yaa Allah Aşkın'a çok büyük sıkıntılarım var ve canıma kıymayı düşünüyorum ciddi anlamda
Merhaba bende vajinismusum nasıl çözdünüz acab
Bende yeni tedavi oldum bebek istiyorum.hayırlı olsun sev bebeğini
Canım bana mı yazdın anlamadım bu olay bir yıl önceydi.ben hastalığı yeneli çok oldu.ama bebek düşmüştü o zamna.şimdi yeniden hamileyimYeneceğine tüm gücünle inan...yanındayız
Evet ...aaa ne güzel .ben de yeni çözdüm.bebek istiyorum. Hayırlı olsun BebeğinCanım bana mı yazdın anlamadım bu olay bir yıl önceydi.ben hastalığı yeneli çok oldu.ama bebek düşmüştü o zamna.şimdi yeniden hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?