vajinismusum ama hamile kaldım :/

birmucide

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
783
336
123
Merhaba bayanlar..3 aylık evliyim ve vajinismusu yenemedim.Terapiye başladım iki kere gittim biraz yavaş ilerliyor,6 ay daha sürecekmiş heralde.2 gün önce hamile kaldığımı öğrendim,ertesi gün hapı almama rağmen.O kadar buruk ki içim bebeğe tam anlamıyla sevinemiyorum bile.Nankör davranmak istemiyorum tabi ki,nice insanlar istiyor olmuyor.Ama o kadar hazırlıksızım ki. Şu hastalığımın bitmesini ve rahat cinsellik yaşamayı isterdim.Daha tam anlamıyla yaşamadık bile.Bebeği aldıracak değilim,hatta onu sevmek istiyorum,bir mutlu bir mutsuzum bu yüzden hatta bunları düşündüğüm için kendime kızıyorum :(

canım ben adetlerim çok fazla olduğu için 2 ayda bitti tedavim. daha kısa sürede bitecekti aslında. istanbuldaysan bakırköyde ceyda güvenç var. tavsiye ederim. çok memnun kaldım. ben tedaviyi yenip hemen hamile kaldım.

Canım aynı senın gibi oldum evlendım üç ay sonra hamıle kaldım ve vajınusmusluydum bebeğim şuan bir yaşında ıkı yıllık evlıyım ayrıca daha bir ay önce yendim bu illeti sakin ol tadını çıkar stres yapma bebeğini sev ona hergun günlük tut mutlu ol .iyiıkı bebeğim hemen olmuş dıyodum sende öyle dıceksin

Merhaba bayanlar..3 aylık evliyim ve vajinismusu yenemedim.Terapiye başladım iki kere gittim biraz yavaş ilerliyor,6 ay daha sürecekmiş heralde.2 gün önce hamile kaldığımı öğrendim,ertesi gün hapı almama rağmen.O kadar buruk ki içim bebeğe tam anlamıyla sevinemiyorum bile.Nankör davranmak istemiyorum tabi ki,nice insanlar istiyor olmuyor.Ama o kadar hazırlıksızım ki. Şu hastalığımın bitmesini ve rahat cinsellik yaşamayı isterdim.Daha tam anlamıyla yaşamadık bile.Bebeği aldıracak değilim,hatta onu sevmek istiyorum,bir mutlu bir mutsuzum bu yüzden hatta bunları düşündüğüm için kendime kızıyorum :KK43:

cinsel hayatında sorun olabilir ama sen hamilesin bu apayrı ve bambaska bisey tadını cıkar. Kasma vajinismusu yenen çok arkadaş var akışına bırak mutluluğunu yaşa valla bn 13 aylık evliyim 9 aydır bebek bebek diye hamile kalabilmek için kafayı yiyorum kötü düşünme ya düşünsene annesin sen içinde senden ve eşinden bir parça var bnm bile içim kıpır kıpır oluyo. hayırlı olsun darısı basımıza inş...

cnm senin adına çok sevindim bende 5sene sonra subat ayında yendim..daha yeni alışıyorum korunuyordum şimdi istiyorm artık.bende keşke bebeğim olsaydı diye pişman oluyorum olduğu daha iyi boşver bak bn şimdi korkuyrm olmaz diye Allah 'ım nasıb eder inşallah ..bebeğinin tadını çıkar şimdi başka bişey duşunme bu hastalığıda yenersin inşallah :)
Merhaba bayanlar..3 aylık evliyim ve vajinismusu yenemedim.Terapiye başladım iki kere gittim biraz yavaş ilerliyor,6 ay daha sürecekmiş heralde.2 gün önce hamile kaldığımı öğrendim,ertesi gün hapı almama rağmen.O kadar buruk ki içim bebeğe tam anlamıyla sevinemiyorum bile.Nankör davranmak istemiyorum tabi ki,nice insanlar istiyor olmuyor.Ama o kadar hazırlıksızım ki. Şu hastalığımın bitmesini ve rahat cinsellik yaşamayı isterdim.Daha tam anlamıyla yaşamadık bile.Bebeği aldıracak değilim,hatta onu sevmek istiyorum,bir mutlu bir mutsuzum bu yüzden hatta bunları düşündüğüm için kendime kızıyorum :KK43:

canım ben adetlerim çok fazla olduğu için 2 ayda bitti tedavim. daha kısa sürede bitecekti aslında. istanbuldaysan bakırköyde ceyda güvenç var. tavsiye ederim. çok memnun kaldım. ben tedaviyi yenip hemen hamile kaldım.
istanbulda değilim canım,çalışıyorum o yüzden kendi şehrimdekine gitmem lazım,doktorum çok sert dsiplinli bir bayan,ila her şey sıra sıra olacak.kendi kendime ilerleyince kızıyor,özel değil halbuki üniversite hastanesi ama :(

Canım aynı senın gibi oldum evlendım üç ay sonra hamıle kaldım ve vajınusmusluydum bebeğim şuan bir yaşında ıkı yıllık evlıyım ayrıca daha bir ay önce yendim bu illeti sakin ol tadını çıkar stres yapma bebeğini sev ona hergun günlük tut mutlu ol .iyiıkı bebeğim hemen olmuş dıyodum sende öyle dıceksin
evet onun için günlük tutayım dedim ben de hem aramızdaki bağ kuvvetlenir :) senin bunu paylaşmana çok sevindim,evet ortakmış derdimiz.inşallah ben de atlatırım bir an önce.bir şey soracam normal doğum yapabiliyor muyuz?

cinsel hayatında sorun olabilir ama sen hamilesin bu apayrı ve bambaska bisey tadını cıkar. Kasma vajinismusu yenen çok arkadaş var akışına bırak mutluluğunu yaşa valla bn 13 aylık evliyim 9 aydır bebek bebek diye hamile kalabilmek için kafayı yiyorum kötü düşünme ya düşünsene annesin sen içinde senden ve eşinden bir parça var bnm bile içim kıpır kıpır oluyo. hayırlı olsun darısı basımıza inş...
amin canım,çok teşekkür ederim..artık sakin,stressiz olmaya çalışacağım,onu da etkilemek istemiyorum.

cnm senin adına çok sevindim bende 5sene sonra subat ayında yendim..daha yeni alışıyorum korunuyordum şimdi istiyorm artık.bende keşke bebeğim olsaydı diye pişman oluyorum olduğu daha iyi boşver bak bn şimdi korkuyrm olmaz diye Allah 'ım nasıb eder inşallah ..bebeğinin tadını çıkar şimdi başka bişey duşunme bu hastalığıda yenersin inşallah :)
inşallah Allah sana da nasip eder bir bebiş :) hastalığı ne zaman yeneceğim de belli değil tabi ki :S

Bende iki yildir evliyim
Bende ilk 3 ay sorun yasadim sonra kegel egzersizleriyle yendim
Hala yendim sayılmaz ilişki yaşamadan önce 10 dk zorlaniyorum bendini bir alistirmam gerekiyor
İlişki sirasinda tuvalete gidiyorum vs öyle gevseyip yasayabiliyorum
Zaten hamilelikte cinsellik pek olmuyor
Doğumdan sonra yenersin insallaha

Bende iki yildir evliyim
Bende ilk 3 ay sorun yasadim sonra kegel egzersizleriyle yendim
Hala yendim sayılmaz ilişki yaşamadan önce 10 dk zorlaniyorum bendini bir alistirmam gerekiyor
İlişki sirasinda tuvalete gidiyorum vs öyle gevseyip yasayabiliyorum
Zaten hamilelikte cinsellik pek olmuyor
Doğumdan sonra yenersin insallaha
kegel egzersizlerini nereyi okuayark ya da izleyerek yeptınız,bana da yazabilirseniz çok sevinirim.hamilelikte cinsellik olmuyor mu,düşük riski varsa olmuyo diye biliyordum ama yanlış mı?

istanbulda değilim canım,çalışıyorum o yüzden kendi şehrimdekine gitmem lazım,doktorum çok sert dsiplinli bir bayan,ila her şey sıra sıra olacak.kendi kendime ilerleyince kızıyor,özel değil halbuki üniversite hastanesi ama :KK43:
1 hafta ist.kalma gbi imkanın varsa o şekildede tedavi olabilirsin. Hızlandırarak da yapıyor. En kısa zamanda hayırlısıyla biter canım bu süreç. Çok zor bilirim

1 hafta ist.kalma gbi imkanın varsa o şekildede tedavi olabilirsin. Hızlandırarak da yapıyor. En kısa zamanda hayırlısıyla biter canım bu süreç. Çok zor bilirim
canım bana özelden doktoru hastaneyi atabilir misin?ben de bir eşime danışayım,okuldan izin almam zor ama durumu ayarlayabilirsem gitmem lazım.ya bi de hamile olunca,egzersiz zarar veriri mi ki acaba :S

Benim görüşüm önce vajinusmusu yenip sonra hamilelik düşünmeli bayanlar.
Ama tabi olan olmuş, sen bu saatten sonra bebeğini sağlıcakla dünyaya getirmeyi düşün. Doğumdan sonra kendini hazır hissettiğinde tekrar başla egzersize. Bu arada ben bir ayda yenmiştim, Allah sana da tez vakitte yenmeyi nasip etsin :KK19:

Benim görüşüm önce vajinusmusu yenip sonra hamilelik düşünmeli bayanlar.
Ama tabi olan olmuş, sen bu saatten sonra bebeğini sağlıcakla dünyaya getirmeyi düşün. Doğumdan sonra kendini hazır hissettiğinde tekrar başla egzersize. Bu arada ben bir ayda yenmiştim, Allah sana da tez vakitte yenmeyi nasip etsin :KK19:
amin,çok teşekkürler

Back