zor olanı başarmışsın zaten niye korkuyosun ve korktuğuna göre henüz zevk hissetmiyosun
Canım kusura bakma bişeyi anlamadım, vajinusmusu 3 ay önce yendiğini ve 2 buçuk yaşında oğlun olduğunu söylemişsinde. Çocuğun nasıl oldu ki
Sorduğun soru hakkında pek bi fikrim yok bu durumu yaşamış olanların sana yardımcı olması gerek. Yaşamayan anlamaz ki içinde olmadan yorum yapmak kolay oluyo, biri vajinusmus olan bir kıza sık dişini kapat gözünü yap demişti yani yaşamadan atıp tutmak kolay oluyo, Allah yardımcı olsun çözüm bulmanı nasip etsin inşallah
slm kızlar bende 1 sene olcak martta vajinusmsu yeneli..1.5 yıllık evliyim fakat hala ıslanmıyorum zevk alamıyorum hep üstte alabiliyorum içeriçok mutsuzum..ve sürekli içeri ilk girdiğinde korkunç bir yanma oluyo..lütfen bana yardımcı olun durumum zor
Aynı durumdaym bende 7aylık bebegim war atlatalı 5filan oldu korkuyrum bende ama ben cogu zaman bisey hissetmiyorum nasl düzelick bilmiyorum
hissetme konusunda kişiden kişiye değişir diye duydum evli diğer arkadaşlarımdan yola çıkarak.kimisi 2 yıl sonra kimisi 5 yılsonra bişeyler hissetmeye başladığını söylüyor.kimisi hemen..onun içinbişey diyemiyorum.mesela bende eşim gibizevk alabiliyorum.amavajinismustan olsa gerek farklı pozisyon denemede korkuyorum.oda psikolojik biliyorum.ve bir an önce aşmaya çalışacağım inşallah.zaman ama tabi sende hissetmekiçin elinden gelenide yapmaya çalış.yoksa senin için çekilmez durum haline gelir.ki o daha da kötü
Oyle oluyr zaten bi sure sonra cekilmez oluyr.sıkılıyorum umarım en kısa zamanda atlatırım elimden geleni yapıyorum farklı pozisyon denersek belkide duzelicek ama ne uyazıkki korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?